Kullanmıyorum. kullanan arkadaşlara başarılardiliyorum.:45:
Teşekkur: 0
Evet Kullanıyorum
Hayır Kullanmıyorum
Kullanmıyorum. kullanan arkadaşlara başarılardiliyorum.:45:
arkadaşlar 14 milyon kişinin kredi kartı maduru bir ülkedeyiz demekki bu kredi kartı bizim ülkemize göre degil nedeni ise 35 bankanın 70 milyon vatandaştan daha önemli olması çevrede böyle bir soru sordunuzmu nerdeyse vatandaş kendini parçalamakta şu bir gerçek %20 suçlu bu yüzden ülkemizin bunu başımızdakilerin her şeyden önce göze alması gereken büyük bir sorun allah vatandaşa kolaylık versin
ödeyemeyecek kadar kullanırsan bankalar çöker üzerine.
paran kadar kullanırsan avantajlarını görürsün. Ne elektrik ne su nede başka bir fatura için bir yerlere gidip kuyrukta uzunca süreler bekleyip para yatırıyorum. Maaş karta yatıyor. yatan paradanda faturalar otomatik ödeniyor. kalan için mutfak harcaması yine kartla oluyor. yani akıllı kullanırsan güzel. ama dediğim gibi açılırsan BOĞULURSUN....Bankalar boğar adamı... (Bu arada ben 1991 yılından beri kullanıyorum. sorun yok... 2-3 yıllık kullanıcı değilim) tavsiyem:Ne oluırsa olsun gecikmeye girme. malını sat altınını sat harç borç al ama gecikmeye girme.. tek tavsiye bu. buna göre kullan.
Kredi kartı kullanıyorum.Çok ta Memnunum.Bilinçli kullandığım için her hangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım.
iyi.düşünülmüş.sistem.yalnız.insanların.tetbirsiz.harcamaları.sonucu.kötü.sonuçlar.ortaya.çıkıyor.cinnet.intihar.gibi
Ben kendime bildi bileli kredi karti kullaniyorum ama iyi günde ama kötü günde.Türkiye ye izine gelirken para yerine kredi karti ile geliyorum istedigim kadar parayi istedigim bankadan istedigim zaman bankamatikden aliyorum.
Sen Avrupada cok paran vardir diye düsünenlere zaten bir sözüm yok onlar birsey bilmeden konusanlardir.Ama karti kullanmasina bilen icin hem emniyet hem güven hemde sigortadir.Istedigin yerde istedigin parayi ödeyebilirsin.Parasinin hesabina bilmeyene zaten karti olsada olmasada sonu kötüdür.Hesabini bilen icin karti olsada olmasada zarar vermez.
10 yıldır kullanıyorum ama ölçüyü hiç kaçırmadım ölçüyü kaçırmazsan tabii iyi ama ölçüsünü kaçıranlara ALLAH yardım etsin....diyorum saygılar
Gelirine göre giderini ayarlayabilirsen çok iyi en azından yanında bir çuval para taşımıyorsun bu faydası bile yeter. Ben memnunum kredi kartlarımdan saygılarımla...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri