REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kredi kartı kullanıyormusunuz?

Katılımcı sayısı
302. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Kullanıyorum

208 68.87%
  • Hayır Kullanmıyorum

94 31.13%
Sayfa 7/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Kredi kartı kullanıyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gereksiz bir şey.sanki kredi kartı olunca birşeyler bedavaya alınıyor zannediliyor ama sonuçlar gösterilince bin tasa çekiliyor.en iyisi peşin hem dert tsa yok hemde peşin indirimi var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

No

sadece taksitli alış verişlerde kullanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

ben 93 yılından beri kullanıyorum çokta memnunum..fakat aşırıya kaçmadan dikkatli kullanmak lazım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında kendini bilen iradesini kullanabilen insan için çok iyi bişey ama bazen yuvaları dagıtabiliyor ama yinede insanın kendisiyle alakalı biras...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kullanıyorum bilinçli kullandıktan sonra hiç bir zararı yok bugün hangi magazadan taksitli alış veriş yapmaya kalksan kredi kartın yoksa taksit yapmıyorlar.cebinde paran yoksa her yerde para yerine geçiyor kullanmasanız bile acil durumlar için birtane yanınızda bulunmasında fayda var kanısındayım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asla kullanmadım...bundan sonrada kullanmayı düşünmüyorum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 4 yıldır kullanıyorum mantıklı kullanınca sorun yok ayağını yorganına göre uzatmazsan ne olur. saygılar yerinde kullanırsan sorun yaşamazsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında çok lazım oluyor fakat kullananların maduriyetini gördükçe ve para dönüşümünü düşünerek kullanmıyorum tavsiye etmem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullanıyorum 4 tane var yerinde kullanılırsa iyi İş yerime bir gün iki banka görevlisi geldi kartlarının hünerlerinden ekstralarından ve kullanım ücreti olmadığından falan bahsettiler burda banka ismi vermek istemiyorum bende etkilenerek kabul ettim ve 3 ay gibi sonra kart geldi limit 400 YTL iyi dedim 200 YTL harcama yaptım ve gelen ektrada ne göreyim limit 1.000 YTL ve yıllık kullanım ücreti 25 YTL yazıyor daha 1 ay oldu olmadı ne yıllık kullanımı anlamadım diye bankayı arayıp zorla da olsa iptal ettirebildim senelerdir kullandığım kartlardan bugüne kadar bana kullanım ücreti gelmediği için şok oldum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanmasını bilene iyi birşey.Bende var ama sadece evde duruyor internetten havale işlerinde falan cok işe yarıyor

Sayfa 7/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri