Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kredi kartı kullanıyormusunuz?

Katılımcı sayısı
302. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Kullanıyorum

208 68.87%
  • Hayır Kullanmıyorum

94 31.13%
Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Kredi kartı kullanıyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında çok lazım oluyor fakat kullananların maduriyetini gördükçe ve para dönüşümünü düşünerek kullanmıyorum tavsiye etmem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullanıyorum 4 tane var yerinde kullanılırsa iyi İş yerime bir gün iki banka görevlisi geldi kartlarının hünerlerinden ekstralarından ve kullanım ücreti olmadığından falan bahsettiler burda banka ismi vermek istemiyorum bende etkilenerek kabul ettim ve 3 ay gibi sonra kart geldi limit 400 YTL iyi dedim 200 YTL harcama yaptım ve gelen ektrada ne göreyim limit 1.000 YTL ve yıllık kullanım ücreti 25 YTL yazıyor daha 1 ay oldu olmadı ne yıllık kullanımı anlamadım diye bankayı arayıp zorla da olsa iptal ettirebildim senelerdir kullandığım kartlardan bugüne kadar bana kullanım ücreti gelmediği için şok oldum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanmasını bilene iyi birşey.Bende var ama sadece evde duruyor internetten havale işlerinde falan cok işe yarıyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kullanmasını bilene iyi birşey.Bende var ama sadece evde duruyor internetten havale işlerinde falan cok işe yarıyor
    Sen şu kartını biraz bana ver bak neler oluyor...ekstra gelince şok olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullanmasını bilenler için çok iyi
    :welcome:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben kullanıyorum, çok büyük kolaylık, kendi iradene sahip olduktan sonra kokulacak bir durum uok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bütün harcamaları kartla yapıyorum gayet rahat oluyor arada az kaçırsakta fazla problem yaratmıyor bence maaşlı adamlar için hesabını yapabilirse güzel bir olay arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru yer doğru zaman şikayetim yok nefsine hakimsen kullan değilsen kır at

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kredi kartı kullanıyorum bugüne kadar allaha şükür hiç bir sorum yaşamadım kıredi kartı kulanan arkadaşların bazıları belki benim kadar talihli olmaya bilirler tabiki bazı hususlara dikkat etmeleri lazım bu hususta bu arkadaşlara nutuk çekmeye hiç hevesli diğilim yalnız dikkatli olmalarını olmayan paranın kıredi kartı ilacı değildir herkese selamlar...............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıyorum. Ödeyebileceğin kadar ay içinde kullanırsan faydalı. İpin ucunu kaçırırsanız yandınız. Birde senelik üyelik ücreti gelipde buna itiraz etmeyen arkadaşlar kesinlikle itiraz etsinler. Siliyorlar.

Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri