aslında çok lazım oluyor fakat kullananların maduriyetini gördükçe ve para dönüşümünü düşünerek kullanmıyorum tavsiye etmem
Teşekkur: 0
Evet Kullanıyorum
Hayır Kullanmıyorum
aslında çok lazım oluyor fakat kullananların maduriyetini gördükçe ve para dönüşümünü düşünerek kullanmıyorum tavsiye etmem
kullanıyorum 4 tane var yerinde kullanılırsa iyi İş yerime bir gün iki banka görevlisi geldi kartlarının hünerlerinden ekstralarından ve kullanım ücreti olmadığından falan bahsettiler burda banka ismi vermek istemiyorum bende etkilenerek kabul ettim ve 3 ay gibi sonra kart geldi limit 400 YTL iyi dedim 200 YTL harcama yaptım ve gelen ektrada ne göreyim limit 1.000 YTL ve yıllık kullanım ücreti 25 YTL yazıyor daha 1 ay oldu olmadı ne yıllık kullanımı anlamadım diye bankayı arayıp zorla da olsa iptal ettirebildim senelerdir kullandığım kartlardan bugüne kadar bana kullanım ücreti gelmediği için şok oldum
Kullanmasını bilene iyi birşey.Bende var ama sadece evde duruyor internetten havale işlerinde falan cok işe yarıyor
kullanmasını bilenler için çok iyi
:welcome:
Ben kullanıyorum, çok büyük kolaylık, kendi iradene sahip olduktan sonra kokulacak bir durum uok.
bütün harcamaları kartla yapıyorum gayet rahat oluyor arada az kaçırsakta fazla problem yaratmıyor bence maaşlı adamlar için hesabını yapabilirse güzel bir olay arkadaşlar
doğru yer doğru zaman şikayetim yok nefsine hakimsen kullan değilsen kır at
Kredi kartı kullanıyorum bugüne kadar allaha şükür hiç bir sorum yaşamadım kıredi kartı kulanan arkadaşların bazıları belki benim kadar talihli olmaya bilirler tabiki bazı hususlara dikkat etmeleri lazım bu hususta bu arkadaşlara nutuk çekmeye hiç hevesli diğilim yalnız dikkatli olmalarını olmayan paranın kıredi kartı ilacı değildir herkese selamlar...............
Kullanıyorum. Ödeyebileceğin kadar ay içinde kullanırsan faydalı. İpin ucunu kaçırırsanız yandınız. Birde senelik üyelik ücreti gelipde buna itiraz etmeyen arkadaşlar kesinlikle itiraz etsinler. Siliyorlar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri