REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Kredi kartı kullanıyormusunuz?

Katılımcı sayısı
302. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Kullanıyorum

208 68.87%
  • Hayır Kullanmıyorum

94 31.13%
Sayfa 1/10 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kredi kartı kullanıyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kredi kartı kullanıyormusunuz?

ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
    Konu Admin tarafından (17-05-2007 Saat 07:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben kendi cevapımı vereyim bazı ödeme işlemlerini internetten gercekleştiriyorum ugrasmadıgım için bana göre iyi yanı var. Ama asırı kacılınca kötü oluyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence kimseye tavsiye etmiyorum insanların gözü doymak bilmiyor insanın elinde böyle bir bomba olunca saatinide bankalar kuruyor .
    bence herkes cebindeki kadar harçama yapmalı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertex74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence kimseye tavsiye etmiyorum insanların gözü doymak bilmiyor insanın elinde böyle bir bomba olunca saatinide bankalar kuruyor .
    bence herkes cebindeki kadar harçama yapmalı..
    DOGRUSU da BUDUR USTAM..AMA KULLANANLARADA DİKKAT ETMELERİNİ TAVSİYE EDERİM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben genelde kullanıyorum ama sınırı aşmamak gerekir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamamen bir yahudi ticaret mantığı yatmaktadır.ilk önce cazip gelir daha sonra bağımlı yapar siz siz olun hiç kendi sahip olmadığınız para ile alış veriş yapma alışkanlığını edinmeyin..!!! tabi muhasebesini iyi tutan ve kendini kontrol edenler için cazip.buda 1 aylık olarak kullanılan aracı bankanın sanal işleminde yatmaktadır.

ama bu kadar kart maduru varken ne kadar mantıklı kılınır bu düşündürür.? bunun yanısıra dijital kimlik olarak bırakılan datalara her isteyenin ulaşabilmesidir.bu hatta dünyanın her ne ucunda olursanız olun , anında yerinizi tespit edilebilmesidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kullanmıyorum, borç beni sıkıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

dükkanımın önünde her sabah saat 9 -10 arası haciz memuru ve avukatları gördükçe bu işten çekiniyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok sık kullanıyorum ama düzenli ve akıllı kullanınca hiç bir sorun olmuyor aksine faydası çok fazla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kullanıyorum işim için toptancılara geçiyorum elimden geldiği kadar bilinçli kullanmaya çalışıyorum ama yine de ALLAH bankaların eline düşürmesin hiç kimseyi esnaflıkta olan vicdan ve merhametten eser yok onlarda çünkü her şey sisteme bağlı sistemi bozarsan onlar da seni bozar

Sayfa 1/10 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri