REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 6610 ile kızılötesi baglanamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 6610 ile kızılötesi baglanamıyorum

arkadaşlar 6610na kızıl ötesinden bilgisayardan birşey atamıyorum bunun için bir program varmı acaba nokia pc suite var ama olmadı acele yardım lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım 6610 telefonlara kızılötesinden sadece rehberdeki numaraları gönderebilirsin başka bir şey kabul etmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

melodi falan atamammı ama telefoncular atıyo onlar nasıl atıyolar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antepli_mert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    melodi falan atamammı ama telefoncular atıyo onlar nasıl atıyolar
    dostum telefoncular kızılötesinden atmazlar onlar datakabloları ile atalar sende pc suit var diyorsun ozman data kablonda vardır neden kızıl ötesi ile ugraşıyorsun pc suitten at yoksa bir tane data kablosu al onla müzik yada programlarını vs telefona telefondan pc atabilirsin saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

atabilirsin arkadaşım.bendede 6610 ivar herşeyi denedim olmadı fakat kızıl ötesiile herşeyi atabiliryorum.resim.melodi..v.s herşeyi yapabilirsin.nokia pc suit.ve kızıl ötesi driver ile...kolay gelsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı leventgaat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    atabilirsin arkadaşım.bendede 6610 ivar herşeyi denedim olmadı fakat kızıl ötesiile herşeyi atabiliryorum.resim.melodi..v.s herşeyi yapabilirsin.nokia pc suit.ve kızıl ötesi driver ile...kolay gelsin..
    kardes bende kızılötesi var atamadım sen hangi pc suite ile atıyon bana bir zahmet yollasana bir türlü yapamıyorum ister buradan ver ister msn den Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı leventgaat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım atabilirsin diye yazmışın ozman atamayan arkadaşlara tam olarak nasıl atıgını yaz pc suitin hangi verisyonu ile atıyorsun kızıl ötesi ile pc nasıl eşleştiriyorsun yazarsan yapamayan arkadaşlar da faydalanır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mustafa4221 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım atabilirsin diye yazmışın ozman atamayan arkadaşlara tam olarak nasıl atıgını yaz pc suitin hangi verisyonu ile atıyorsun kızıl ötesi ile pc nasıl eşleştiriyorsun yazarsan yapamayan arkadaşlar da faydalanır
    dogru söylüyon biri yardım etsede sevinsek bekliyoruz yardımlarınızı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antepli_mert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dogru söylüyon biri yardım etsede sevinsek bekliyoruz yardımlarınızı
    arkadaşım 6610 telefonlara kızılötesinden sadece rehberdeki numaraları gönderebilirsin başka bir şey kabul etmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende şimdiye kadar rehberdeki kayıtta başka bişey gönderebildiğini görmedim 6610 ile.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri