arkadaşlar 6610na kızıl ötesinden bilgisayardan birşey atamıyorum bunun için bir program varmı acaba nokia pc suite var ama olmadı acele yardım lütfen![]()
arkadaşlar 6610na kızıl ötesinden bilgisayardan birşey atamıyorum bunun için bir program varmı acaba nokia pc suite var ama olmadı acele yardım lütfen![]()
arkadaşım 6610 telefonlara kızılötesinden sadece rehberdeki numaraları gönderebilirsin başka bir şey kabul etmez
melodi falan atamammı ama telefoncular atıyo onlar nasıl atıyolar
dostum telefoncular kızılötesinden atmazlar onlar datakabloları ile atalar sende pc suit var diyorsun ozman data kablonda vardır neden kızıl ötesi ile ugraşıyorsun pc suitten at yoksa bir tane data kablosu al onla müzik yada programlarını vs telefona telefondan pc atabilirsin saygılar
atabilirsin arkadaşım.bendede 6610 ivar herşeyi denedim olmadı fakat kızıl ötesiile herşeyi atabiliryorum.resim.melodi..v.s herşeyi yapabilirsin.nokia pc suit.ve kızıl ötesi driver ile...kolay gelsin..
Arkadaşım atabilirsin diye yazmışın ozman atamayan arkadaşlara tam olarak nasıl atıgını yaz pc suitin hangi verisyonu ile atıyorsun kızıl ötesi ile pc nasıl eşleştiriyorsun yazarsan yapamayan arkadaşlar da faydalanır
bende şimdiye kadar rehberdeki kayıtta başka bişey gönderebildiğini görmedim 6610 ile.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri