REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: 6610 ile kızılötesi baglanamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama atıyolar tlf cular onlar nasıl atıyolar bilmemki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antepli_mert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ama atıyolar tlf cular onlar nasıl atıyolar bilmemki
    arkadaşım onlar data kablosu ile ve nokia logo manager programı ile atıyorlar eğer sende data kablosu ve full sürüm nokia logo manager programı satın alırsan sende atabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım onlar data kablosu ile ve nokia logo manager programı ile atıyorlar eğer sende data kablosu ve full sürüm nokia logo manager programı satın alırsan sende atabilirsin
    abi atıyolar kızıl ötesinden tlf cular dün gözümün önünden attı yardım ederseniz sevinirim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı leventgaat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    atabilirsin arkadaşım.bendede 6610 ivar herşeyi denedim olmadı fakat kızıl ötesiile herşeyi atabiliryorum.resim.melodi..v.s herşeyi yapabilirsin.nokia pc suit.ve kızıl ötesi driver ile...kolay gelsin..
    arkadaşım rehberden başka bişey atamazsın resim melodi falan hikaye 3200 le karıştırıyosun galiba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arakadaşım bal gibide atıyorsun.bendede 6610 i var kablo v.s çok denedim ne yaptımsa olmadı sonuç alamadım. en sonunda kızılötesinde sonuç aldım çok kolay ve zahmetsiz bir şekilde atabiliyorsun.bu mesajımı alırsan bana mail at ben sana yardımcı olurum......

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri