REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: motorola 525m yardim lütfen

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 motorola 525m yardim lütfen

arkadaslar noldu bilmiyorum telefonu acip pin numarasini gitdikten sonra 10 saniye icerisinde kapanip aciliyo her 10 saniyedede tekrarliyo menü acacak kadar bile firsat vermiyor ne yapabilirim lütfen acele yardim edin bütün tel numaralarim onda kayitli :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hueseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar noldu bilmiyorum telefonu acip pin numarasini gitdikten sonra 10 saniye icerisinde kapanip aciliyo her 10 saniyedede tekrarliyo menü acacak kadar bile firsat vermiyor ne yapabilirim lütfen acele yardim edin bütün tel numaralarim onda kayitli :49:

telefonunuzu yere düşürdünüzmü hiç yakın zamanda bu arızanın kaynağı sim kart bağlantı hatasıdır yada sim kartınınızı yenilediğiniz zaman bu tip sorunlar meydana gelir.yere düşürdüyseniz bir servise gösteriniz; sim kartı değiştirdiyseniz önceki sim kartı takıp tekrar deneyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hueseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Telefonunuza yüklediğiniz birşeyden dolayı virüs bulaşmış olabilir..Eğer telefonunuzun garantisi varsa göndermeniz iyi olacaktır..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

servısde yazılım atılırsa düzelme şansı var.bazen yazılımsal hatalrdan kaynakalanan bu tıp sorunlar olabılıyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri