REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/87 İlkİlk ... 4567891011121314151617181920212223243964 ... SonSon
1101 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Özdemir: GS'ye verilirse biz de isteriz
    Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, devletin, Galatasaray Kulübü'ne Seyrantepe projesiyle ilgili katkı yapması durumunda, devletten 85 milyon dolar değerinde bir karşılığı talep edeceklerini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda bir konuşma yapan Özdemir, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu olarak, sarı-kırmızılıların Seyrantepe'ye yapmayı düşündüğü stat projesinin yakın takipçisi olduklarını kaydetti.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bugünkü değerle neredeyse 85 milyon dolara mal olan bir proje olduğunu belirten Özdemir, ''Bugün Türkiye'nin iftiharı olan bir stadı yaptık. Bu stadı devletten bir kuruş yardım almadan, sadece taraftarımızın gücüyle Fenerbahçe'nin gücüyle yaptık. Eğer devletimiz Galatasaray'a Seyrantepe projesiyle ilgili bir katkıda bulunursa biz de Fenerbahçe olarak kendi gücümüzle yaptığımız, bugünkü değeri 85 milyon doları bulan bir değerin karşılığını devletimizden talep edeceğiz'' diye konuştu.

Stadın yanındaki Kenan Evren Lisesi'nin arazisine yapmayı düşündükleri iş ve kültür merkeziyle ilgili projelerinin, İstanbul Büşükşehir Belediyesi'ne sunulmasına rağmen çeşitli kurumların müdahalesiyle engellenmeye çalışıldığını savunan Nihat Özdemir, ''Bu konuda mücadelemiz sürmekte ve gerekli girişimler yapılmaktadır'' dedi. Stadın tapusunu almak ve Dereağzı'ndaki tesislerin arazisinin Fenerbahçe'nin malı olması için gerekli girişimlerinin sürdüğünü de ifade eden Özdemir, kapalı spor salonu için yakın bir zamanda ihale yapacaklarını söyledi.

-''SESSİZ KALMAYACAĞIZ''-

Fenerbahçeli yönetici, yeni transferlerin takıma uyum sağlaması ve teknik direktör Zico'nun Türkiye Ligi'ni her geçen gün tanımasıyla yaşanan tüm olumsuzlukların kalkacağı kanaatinde olduklarını kaydederek, ''Fenerbahçe'yi engellemeye çalışan her türlü oluşumla mücadelede sessiz kalmayacağız'' dedi.

Sarı-lacivertli takımın UEFA Kupası'nda mücadele edeceği (H) Grubu'nda zorlu rakipleri bulunduğunu ifade eden Özdemir, ''Başarılı olacağımızı ümit ediyoruz'' dedi. Yeni transferleriyle ilgili yapılan olumsuz eleştirilere de değinen Fenerbahçeli yönetici, ''Bunları nereden buldular?'' şeklindeki ifadelerin, basının bir yıpratma politikası olduğunu, yakın zamanda transferlerin doğru olduğunun görüleceğini kaydetti.

Özdemir, 100. yılda ligde şampiyonluk, Fortis Türkiye Kupası'nı almak ve UEFA Kupası'nda başarı için her türlü gayreti göstereceklerinin sözünü verdi. Nihat Özdemir, son günlerde medyada, kulübün tarihine yönelik yapılan yapılan açıklamaları infial içinde takip ettiklerini ve yapılan değerlendirmelere tepki göstererek, ''100. yılını kutlayan Fenerbahçe Kulübü'nün kurucularını, kuruluş yıllarını takip eden yakın dönemdeki başkanlarımızı, sporcularımızı, işgal kuvvetlerinin işbirlikçisi, ulusal bağımsızlık mücadelesinin düşmanı ve karşıtı olarak gösteren ve bunu tarihi bir yanlışlığı düzeltmek gibi masumane bir gerekçeyle açıklayanların amaçlarının bu olmadığı açıktır. İnsanları Fenerbahçe sevgisinden soğutmak için bu akla gelmez yalanlar, şekli ve yoğunluğu bakımından vahimdir'' şeklinde konuştu.

(aa)
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Canaydın: Cimbom başarı ile en büyük
    Galatasaray Kulübü, kuruluşunun 101. yılını çeşitli etkinliklerle kutlarken, kulüp başkanı Özhan Canaydın, ''Galatasaray, başarılarıyla Türkiye'nin en büyük ve en sevilen kulübü oldu'' dedi.

Galatasaray Kulübü'nün 101. yıl kutlamaları, Galatasaray Lisesi bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk konularak ve saygı duruşunda bulunarak başlanırken, daha sonra Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlamalar sürdü.

Başkan Canaydın'ın yanı sıra, kulüp ikinci başkanı Semih Haznedaroğlu, yöneticiler, Divan Kurulu üyeleri ve öğrencilerin katıldığı etkinliklerde Canaydın yaptığı konuşmada, 101. yıllarını coşku ile kutladıklarını belirterek, ''İnşallah daha nice yılları hep beraber göreceğiz. Galatasaray Kulübü, evrensel misyonunu defalarca göstererek Türkiye'yi defalarca sevindirdi. Türkiye'nin en büyük ve en çok sevilen kulübü olmayı başardı. Dünyada en çok tanınan Türk markası oldu. Bu büyük kulübe hizmet etmek mutluluk verici'' diye konuştu.

Canaydın, konuşmasını şöyle sürdürdü: ''100. yılımıza silinmez damgamızı vurduk. 100 yılımıza çok şey kattık. Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Her branşta başarılı olmayı başardılar. Stadımızın ön projeleri bitmek üzere. İnşallah çok yakında 52 bin kişilik stada kavuşacağız. Tesislerimizle ilgili de önemli projeler geliştirerek, çalışmalar yapıyoruz.''

Etkinliklere Galatasaray Kulübü'nün en kıdemli üyesi olan Harun Örün'ün yaş kütüğüne 101. yıl plaketi çakması ile devam edildi. 50 yıllık Divan Kurulu üyelerine berat ve madalya verilirken, kulüp eski başkanlarından Alp Yalman'ın annesi Hafize Yalman'ın plaketini Alp Yalman'ın torunu Ada Yalman aldı. Bu sırada, Özhan Canaydın yerinden kalkıp Ada'yı kucağına alarak sevdi. Kazanılan ödül ve kupaların tanıtımıyla devam eden etkinlikler, geleneksel Galatasaray pilavının yenmesiyle sona erdi.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

G.Saray bu kez işi sıkı tutuyor
    Galatasaray'ın, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı ile 18 Ekim Çarşamba günü İstanbul'da yapacağı maç için, taraftarlara araç kartları 15 Ekim Pazar günü dağıtılacak.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Atatürk Olimpiyat Stadı'na otomobille gitmek isteyen taraftarların, araç kartlarını 15 Ekim Pazar günü saat 10.00'dan itibaren, Ali Sami Yen Stadı gişelerinden alabilecekleri bildirildi. Taraftarlar, 4 bilet ya da 4 kombine kart getirdikleri takdirde 1 araç kartını ücretsiz edinebilecek.

Araç kartı alanların biletleri damgalanacak, kartlar ise manyetik okuyucudan geçecek. Böylece aynı bilet ya da kombine karta tekrar araç kartı verilmesi önlenecek. Taraftarlar, araç kartlarını maça giden otomobilin önüne koyacak. Trafik ekipleri, maç günü stat yolunda, içinde 4'ten az kişi bulunan araçlara geçiş izni vermeyecek.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yozgatlı: Cimbom'dan teklif almadım
    Fenerbahçe'li Mehmet Yozgatlı Galatasaray'dan teklif aldı haberlerinin doğru olmadığını belirtti. Yozgatlı gelecek için de umutlu konuştu...

Yozgatlı: "G.Saray'dan teklif almadım"
    Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano ile Mehmet Yozgatlı, taraftarlara forma imzaladı. Küçükyalı Fenerium Mağazası'nda sarı-lacivertli taraftarlarla biraraya gelen Lugano ve Yozgatlı, taraftarların forma ve satın aldığı çeşitli ürünleri imzaladı.

Özellikle minik taraftarlar, iki futbolcuya büyük ilgi gösterdiler. Uruguaylı futbolcu Lugano, Fenerbahçe'de bugüne kadar herşeyin mükemmel gittiğini ifade ederek, "Fenerbahçe'ye ve İstanbul'a alıştım. Ailem de burada olmaktan dolayı çok mutlu. Çok sıcak bir karşılama yapıldı. Taraftarlar bizi hep destekiyor. Bunun karşılığını da 100. yılda şampiyon olarak vermek istiyoruz" dedi. Takımın uyum sorunu yaşadığı yönündeki soruları da yanıtlayan Lugano, "Bir günde takım oluşturamazsınız. Biraz daha zamana ihtiyaç var. Futbol içinde böyle şeyler olur. Benim oyuncularla uyumum çok iyi. Futbol sonuç oyunudur. Kazanıyorsanız ve şampiyon oluyorsanız, takımınız ve oyuncularınız iyidir, yeniliyorsanız da takımınız kötüdür" diye konuştu. UEFA Kupası grubunda Fenerbahçe'nin durumunu da değerlendiren Lugano, "Grup çok zor. Şampiyonlar Ligi ayarında. Bu grubu geçip, üst tura çıkacağımızı düşünüyorum. Zor bir grup olmasına rağmen, Fenerbahçe'nin azmi ve kalitesi gruptan çıkmaya yeter" ifadelerini kullandı.

Mehmet Yozgatlı ise, Galatasaray'dan teklif almadığını açıklayarak, "Fenerbahçe ile 1 senelik sözleşmem devam ediyor. 100. yılda bu kadroda bulunmak benim için çok önemli. Sezon sonunda yine kulübümle görüşeceğim" dedi. UEFA Kupası'nda Fenerbahçe'nin gruptan çıkacağına inandığını da belirten Yozgatlı, takımdaki yabancı oyuncularşla ilgili ise şunları söyledi: "Appiah ve Aurelio zaten bizden biri gibi. Diğer yabancı futbolculara da uyum sağladık. Yabancılarla hiçbir sorun yaşamıyoruz."
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cim Bom'a 3 gün arayla 17 maç
    Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, ortalama 3 gün arayla 17 maç yapacaklarını hatırlatarak, "Başarı istiyorsak bu tempoda ayakta kalmamız lazım" dedi.

Arda'yı satmayı düşünmediklerini belirten tecrübeli yönetici, Hakan Şükür'e de destek verdi.

Mecidiyeköy'deki kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Adnan Polat, yarın oynayacakları Ankaragücü maçının ardından ortalama 3 gün arayla 17 maç yapacaklarını kaydederek, "Bu durum takımı doğal olarak yoracak, ama bizim yeterli kadromuz var. Başarı istiyorsak bu tempoda ayakta kalabilmemiz lazım. Teknik heyetimiz zaman zaman dinlendirmelere gidecektir" dedi.

Teknik direktör Erik Gerets ile özel bir görüşmesinin olmadığını, ancak dün takımla bir toplantı yaptıklarını vurgulayan Polat, "Milli takımdaki oyuncularımız sabah dönmüşler ve bir de antrenman yapmışlardı. Bir genel durum değerlendirmesi yapıp, oyuncularımızı bilgilendirdim, sorularını yanıtladım. Galatasaray takımı 3 kulvarda yarışacağının bilincinde. Ona göre hem fiziksel, hem zihinsel dinlenme ihtiyacı bulunan futbolcularımız olabilir. Bir yerlere gelebileceksek, bu şartlar içinde ayakta kalabilmeliyiz. Bir mazeretimiz olamaz" diye konuştu.

"ARDA SATILIK DEĞİL"

Adnan Polat, medyada kendi ağzından, "Arda'nın bonservisi 20 milyon dolar" şeklinde yer alan ifadeleri yalanlayarak, "Bu oyuncuyu satmayı düşünmüyoruz. Arda için belirlediğimiz bir bonservis ücreti de yok. Basına yansıdığı şekilde bir beyanat vermedim. Takımda satmayı düşündüğümüz hiç kimse yok. Arda kendisi de söylüyor. O henüz bir yıldız değil, yıldız adayı. Önce sezonu aynı istikrar ve başarıyla götürsün, o zaman yıldızlığa bir adım yaklaşmış olur. Ayrıca onun için Galatasaray Kulübü'ne gelen bir teklif de yok" şeklinde konuştu.

Polat, sezon sonunda çok sayıda oyuncunun sözleşmesinin bitecek olması konusunda ise, "Fırsat buldukça bu oyuncularımızla görüşüp, takımda kalmalarına çalışacağız. Bu anlamda sıkıntımız yok" dedi.

HAKAN ŞÜKÜR KONUSU

Hakan Şükür'ün, Moldova'ya karşı 4 gol atmasının ardından milli takımı bırakabileceğinin sinyalleri vermesiyle ilgili görüşlerini açıklayan Polat, "Ben, Hakan'la ilgili, daha önce de dinlenmesi gerektiğini söylemiştim. Milli takımda kalıp kalmamak, Hakan ile Futbol Federasyonu ve milli takım teknik heyetinin görüşüp vereceği bir karar. Bir süre dinlenmesi halinde hem Galatasaray'a, hem de milli takıma daha çok katkısı olacağını düşünüyorum. Geçen sezon Mart ayından beri yaz tatilinde de olmak üzere tüm maçlarda oynadı. Bana göre 10 günlük (A) Milli Takım kampı, dinlenmesi için iyi bir fırsat oldu. Yorgun bir Hakan 4 gol atabiliyorsa, dinlenmiş halinin neler yapabileceğini siz tahmin edin. Bana göre daha milli takıma ve Galatasaray'a çok uzun süre hizmet edecektir. Yaşının 35 olmasını önemsemiyorum. Galatasaray'da biz yöneticilere de yardımcı oluyor. Arzu ettiği kadar kalabileceğini ifade ettim." dedi.

"GENÇLER FIRSAT BULACAKTIR"

Geçen sezon yıldızı parlayan Aydın'ın bu sezon forma şansı bulamadığının hatırlatılması üzerine Adnan Polat, uzun lig maratonunda tüm oyuncuların şans bulacağını dile getirerek, "Aydın bizim gelecekteki yıldız adaylarımızdan biri. Galatasaray'da mutlaka görev alacak. Unutmayın ki takım 26 kişi ve 11 kişi sahaya çıkıyor. Hocamızın elinde son derece genç ve kaliteli futbolcular var. Bazılarını tercih etmesi lazım. Uzun maratonda birçok sakatlık, formsuzluk ve cezalı olacaktır. O zaman diğer oyuncularımız görev alacaklar. Allah hocamıza kolaylık versin, çünkü işi çok zor. Çok değerli oyuncular içinden seçim yapmak zorunda. Kolay değil" diye konuştu.

FUTBOLCULARA RÖPORTAJ YASAĞI

Adnan Polat, dün yaptığı toplantıda oyuncularına röportaj yasağı getirdiğini anlatırken, yapılacak görüşmelerin yönetim kurulu onayından geçmesini istediklerini, bunu da Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin aracılığıyla yapacaklarını sözlerine ekledi.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Baba Şükür eleştirilere öfke kustu
    Baba Şükür Kral'a sahip çıktı. Moldova maçı öncesinde yerden yere vurulan Hakan Şükür'ü eleştirenlere sert çıkan Sermet Şükür açtı ağzını yumdu gözünü...

BABA ŞÜKÜR BOMBALADI!..
    Selmet Şükür, oğlu Hakan’a yapılan eleştirilere sert tepki gösterdi.

KANAT’A:
    Hakan’ı eleştirerek para kazanıyor. ‘Golleri benim sayemde attı’ yazmış. Ben böyle kıvıracağını biliyordum... Bence artık gazeteciliği bıraksın!

POLAT’A:
    Sözleri koruma amaçlıydı ancak söylediklerini sakız yaptılar. Oğlunuzun hakkında üzücü bir şeyler duyarsanız sizlerin de ayaklarınız titremez mi?

YANAL’A:
    Hakan’ın şöhretinden rahatsız olduğu için Milli Takım’a almadı. Sistem lafı palavra. Hakan sisteme uymuyordu da Rafael ne oynuyor?

ELEŞTİRİLERE İSYAN
    Sermet Şükür açtı ağzını yumdu gözünü. Hakan Şükür’ün babası, oğluna yapılan haksız eleştirilere isyan ederek, sert yanıtlar verdi. Selmet Bey ‘Baba olarak oğlunuzla ilgili üzücü bir şey duysanız ayaklarınız titremez mi? Ben de bunu yaşıyorum. Hakan sayesinde para kazananlar var. Kazım Kanat gibiler onu eleştirerek prim yapıyorlar’ dedi.

‘ÜNSAL’A YOL VER’
    Hakan'ın kendisini arayıp ‘Bak! Golleri Kazım sayesinde atmışım’ dediğini söyleyen Selmet Bey ‘Yani o yazmasa Hakan gol atamayacakmış! ‘Hakan futbolu bıraksın’ diyor. Ben de ona aynı şeyi söylüyorum. Bak Hakan Ünsal gibi pırıl pırıl insanlar yazıyor. Adnan Polat’ın ifadesi koruma anlamındaydı ama ağızlara sakız oldu, malzeme yaptılar’ diye konuştu

‘5 YIL DAHA OYNAR’
    Maçtan önce Hakan’a, ‘Çık; kişiliğinle, gülerek oyna, ezikliği bırak. 3 gol atacaksın’ dediğini anlatan Kral’ın babası ‘Sonra eşime ‘3 gol fazla oldu galiba’ dedim. Hakan 4 atınca ‘Beni mahçup ettin’ diye takıldım. Hakan bırakmıyor. 5 sene daha oynar. Milli forma ile Avrupa Şampiyonluğu kupasını alacak. Küfürler yüzünden 2000’den beri maça gitmiyorum’ dedi.

‘KENDİNE İYİ BAKAR’
    Kral'ın aynı sezonda 2 ödülü aynı anda aldığını ama kimsenin dile getirilmediğini, İsviçre’ye attığı golün Tuncay’a sayıldığını belirten Selmet Bey ‘Ersun Yanal ideoloji peşindeydi. Hakan’ın şöhretinden rahatsız oldu. Konya maçı 3-1 olmuş, Hakan mı kendi kalesine 2 gol attı? En formda sezonunu yaşıyor. Yorgun kelimesi çok yanlış. Kendine iyi bakar’ diye konuştu.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Canaydın: isteyenle iddiaya girerim, bu yıl şampiyonuz
    Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, çok iddialı konuştu ve "Bu yıl yine şampiyonuz. Bu konuda isteyenle iddiaya girerim" dedi. Canaydın'a göre taraftar inanırsa GS UEFA kupasını da alacak güçte....
    Avrupa'da iyi sonuçlar alamadıklarını ancak şanslarının az da olsa devam ettiğini savunan Canaydın, "Galatasaray taraftarını sevindirmek isterdik ama olmadı. UEFA'yı deneyeceğiz. bu konudaki şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. UEFA kupasını alacak güçlü bir kadromuz var" dedi.

KADROMUZ ÇOK GÜÇLÜ

Daha önce de Şampiyonlar liginden elenerek UEFA'ya kaldıklarını hatırlatan Canaydın'ın Fotospor muhabiri Serdar Güçlü'ye "Kupayı alacağız dedik, kimse inanmadı. UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı hem de Arsenal'i en iyi zamanında yenerek aldık. Yeniden, yine kazanalım, tarih tekerrürden ibaret" diye konuştuğu belirtildi.

Söz konusu habere göre, Ocak ayında transfer yapmayacaklarını belirten Canaydın, "Mehmet Topal en iyi transferimiz. Kadromuz çok güçlü. Taraftarımız inansın. UEFA kupasını ikinci kez küzemize götürürüz" dedi.

BANKO ŞAMPİYONUZ

Dünya yıldızlarına sahip takımların bile döküldüğünü belirten Canaydın'ın sezonu şampiyon olarak bitireceklerini belirterek, "Bu konuda dileyen herkesle iddiaya girerim" şeklinde konuştu.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tomas sinir krizi geçirdi
    PSV Eindhoven maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan ve G.Saray'ın mağlubiyetinde büyük rol oynayan Stjepan Tomas, soyunma odasında sinir krizi geçirdi.

Gözyaşlarına hakim olamayan Hırvat savunmacı, maç sonu kendini kaybedip duvarlara yumruk ve kafa attı. Tomas'ın bu durumu karşısında şaşkına dönen takım arkadaşları, yıldız oyuncuyu güçlükle sakinleştirdiler. Bu sırada devreye giren teknik direktör Erik Gerets, "Bunlar, futbolun içinde olan şeyler. Tabii ki bu kartı görmeseydin daha iyi olurdu. Ancak senin gördüğün kart, benim kızacağım türden değil. Kasti bir hareketten veya hakeme itirazdan değil, pozisyon icabı takımın gol yemesini engellemek isterken atıldın. Bu kart, önümüzdeki dönemde bu pozisyonlarda daha dikkatli olmamız için ders oldu. Çok da kafanı takma. Ben de savunmacıydım ve birçok kez benzer durumlarda kırmızı kart gördüm" şeklinde konuştu.

ÜSTÜNEL TESELLİ ETTİ

Havaalanında Tomas'ı teselli edenler arasına genç yönetici Haldun Üstünel de katıldı. Yıldız oyuncuyla yaklaşık 20 dakika boyunca sohbet eden Üstünel, yönetimin kendisine olan güvenini ve desteğini iletti.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adnan Polat'ın içi yanıyor
    İyi bir gruba düşmelerine rağmen kötü sonuçlar aldıklarını belirten Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, üzüntüsünü, "Bu gruptan çıkamadığımız için, içim yanıyor." sözleriyle dile getirdi.

Kura çekiminde Liperpool, PSV Eindhoven ve Bordeaux çıktığında çok sevindiklerini belirten Polat, "Ancak sahada iyi oynamadan maç kazanılmıyor. Bizim PSV Eindhoven ve Bordeuax'tan aşağı kalır yanımız mı var? İşte oynadığımız maçları gördünüz. Bordeaux karşısında çok iyi oynadık; ama kazanamadık. İki PSV maçında da bence takımımız iyi mücadele etti. İlk maçta yediğimiz gollere bakın. İkinci maçta da kırmızı karta kadar her şey bizim lehimizeydi. Böyle bir PSV Eindhoven karşısında bile iki maçtan bir puan alamadık. Ama futbol bu işte. Olmayınca olmuyor. Böyle bir gruptan çıkamadığımız için inanın içim yanıyor." diye konuştu.

Adnan Polat, artık Şampiyonlar Ligi'nin kendileri için geride kaldığını belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nden elenmemiz için birçok mazeret üretilebilir. Ancak bu saatten sonra bunların bir anlamı yok. Artık tek hedefimiz grubumuzda 3. olup yolumuza UEFA Kupası'nda devam etmek. Bunun için de bir an önce kendimizi toparlayıp, Bordeaux'yu geçmeliyiz. Bu yüzden Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız Bordeuax ve Liverpool karşılaşmaları artık bizim için birer final havası taşıyor. İnşallah biz bu maçları kazanmak için yönetim olarak elimizden geleni yapacağız." açıklamasını yaptı.

Şampiyonlar Ligi'nden elenmelerinin dünyanın sonu olmadığının altını çizen Sarı-Kırmızılı kulübün Başkan Yardımcısı Polat, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Galatasaray gibi büyük kulüplerin hedefleri hiçbir zaman bitmez. Daha UEFA Kupası şansımız var. Bunun da yanında lig ve kupada şampiyon olmak istiyoruz. Bir an önce PSV Eindhoven yenilgisini bir kenara bırakıp, hafta sonu oynayacağımız Ç.Rizespor maçını düşünmeliyiz. Çünkü ligde de çok puan kaybettik. İki haftadır iyi bir seri yakaladık. İnşallah, Ç.Rize'yi de yenip zirve yarışımızı sürdürmek istiyoruz. Futbolda dün yoktur. O yüzden hep önümüze bakmak zorundayız."

Adnan Polat, son dönemlerde Seyrantepe ve Riva Projesi'nde önemli gelişmeler olduğunu anlatarak, "Yönetime geldikten sonra mesaimin büyük bir bölümünü bu iki projeye ayırdım. Çoğu zaman hafta sonu bile çalıştım. Bu yoğun tempoya rağmen bayramı fırsat bilerek çıktığım bir haftalık tatil bile olay oldu. Başkan Canaydın'la aramın bozuk olduğundan tutun da yönetimden ayrılacağıma dair olmadık haberler üretildi. Bu tür haberlere bir anlam veremiyo- rum. Bir an önce bu iki projeyi tamamlayıp Galatasaray'ı ekono- mik düzlüğe çıkarmak istiyoruz." diyerek konuşmasını tamamladı.

Cim-Bom lige döndü

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Hollanda'da PSV Eindhoven'a 2-0 yenilerek ikinci tur umutlarını gruptaki 4. maçta kaybeden Galatasaray, Turkcell Süper Ligi'nde 5 Kasım Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Dün sabah erken saatlerde İstanbul'a dönen Sarı-Kırmızılılar, ayaklarının tozuyla Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmana çıktı. Teknik Direktör Eric Gerets yönetiminde, yağmur ve sert rüzgar altında gerçekleştirilen ant-renmanda, PSV Eindhoven karşılaşmasında ilk 11'de görev alan oyuncular 30 dakikalık koşunun ardından, sağlık merkezinde yapılan terapi çalışmalarıyla maç ertesi rejenerasyon uygulamasını tamamladılar. Maçta kısa süre oynayan ya da maç kadrosunda bulunmayan oyuncular ise 30 dakikalık tempolu koşuyla yolculuk sonrası programlarını tamamladılar. Bu arada, PSV Eindhoven maçında göğsüne dirsek darbesi alan Cihan Haspolatlı ile kalçasına darbe alan Sasa İliç, sağlık ekibi tarafından takip altına alındı. Cihan, rejenerasyon koşusuna katılırken, İliç sağlık ekibi tarafından yapılan tedavisinin ardından dinlendirildi. Sarı-Kırmızılılar, bugünü dinlenerek geçirdikten sonra, cuma sabahı basına kapalı olarak yapacağı tek antrenmanla Çaykur Rizespor karşılaşması hazırlıklarını sürdürecekler.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gallardo Cimbom'a doğru
    Şampiyonlar Ligi'nde büyük hayal kırıklığı yaşan Cimbom transfer çalışmalırana hız verdi. Sarı Kırmızılılar Arjantinli yıldız Gallardo'yu Ocak'ta kadrosuna katmak için harekete geçti...

Gallardo aşkı yeniden!
    Şampiyonlar Ligi'nde hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray, Türkiye Süper Ligi'nde aynı yıkımı yaşamamak için devre arası transfer dönemi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Bir hafta önce Arjantin'e giden Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen, izlediği maçlarda Gallardo'nun etkisinden kurtulamadı. Geçen yıl Gallardo'dan sakatlığı nedeniyle vazgeçen sarı kırmızılılar, Arjantinli yıldızın tam anlamıyla eski formuna kavuştuğunu ve takımı River Plate'ye büyük katkı yaptığı raporunu aldılar.

Fatih Gökşen, Gallardo'nun Galatasaray'ın aradığı 10 numara olduğunu öne sürerek, "Arjantinli oyuncuyu alarak, taraftarın istediği yıldızı da Ali Sami Yen'e getirmiş oluruz. Böylece ligin ikinci yarısında taraftarımızla kenetlenerek, şampiyonluğun en büyük adayı durumuna geliriz" dedi. Bu arada başkan Özhan Canaydın'ın da yıldız bir oyuncu transfer ederek, Hagi'den sonra taraftarın beklediği oyun kurucuyu sarı kırmızılı renklere katmak için kararlı olduğu ve Galllardo'nun transferine olumlu baktığı öğrenildi.
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 14/87 İlkİlk ... 4567891011121314151617181920212223243964 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri