REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 32/87 İlkİlk ... 72223242526272829303132333435363738394041425782 ... SonSon
1101 sonuçtan 311 ile 320 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Adnan Polat: Fenerbahçe şampiyon

Galatasaray ikinci Başkanı Adnan Polat Antalyaspor maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Polat'ın son derece gergin geçen röportaj esnasında, Stattan çıkan taraftarlar Polat'a "Antalyaspor'u yenemezsiniz kimi yeneceksiniz, istifa edin, bu takımın hali ne diye sözlü sataşmalarda bulundular. Adnan Polat taraftarların bu protestolarını haklı bulduğunu belirterek haliyle galibiyet istiyorlar, biz bugün gerekttiği kadar mücedele ettik ama işin biraz ciddiyetinden uzaktık. Ciddiye almazsınız sonuç bu olur. Futbol ciddi bir iştir dedi.

Adnan Polat Fenerbahçe şampiyon olacak mı sorusuna, "Bence Fenerbahçe artık şampiyon oldu" diye cevap verdi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konular birleştirilmiştir!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güncel Galatasayar Haberleri

Canaydın: Böyle G.Saraylı olunmaz

Özhan Canaydın, Seyrantepe'ye yapacakları yeni statla ilgili bilgiler verirken, Antalyaspor maçından sonra kulübe saldırıda bulunanlara tepki gösterdi.

Ali Sami Yen Stadı'nı yıkarak yeni bir stat yapmanın maliyetinin yüksek olacağını belirten Canaydın, "52 bin 500 seyirci kapasiteli yeni stadımız, Avrupa'nın en mükemmel statlarından biri olacak. Çok bekledik ama değecek. Türkiye için önemli bir anıt olacak. 2009-2010 sezonunda yeni stadımızda olacağız" dedi.

"Son maç bitip şampiyon ilan edilene kadar G.Saray şampiyondur" diyen Canaydın, şöyle devam etti: "G.Saray her zaman hedefinin peşindedir. Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız. Mevcut şampiyon G.Saray'dır."

Saygılı olsunlar
    Antalyaspor maçından sonra kulübe saldırıda bulunanların gerçek G.Saray taraftarı olamayacağını belirten Canaydın, şunları söyledi:

"Kulüp binasına yapılan saldırı etik değil ve G.Saraylılara yakışmaz. Böyle G.Saraylı olunmaz. Savcılık gerekli incelemeyi yapıyor. Bu yapılanları muhteşem G.Saray taraftarının içine sokamazsınız. 50 senedir kulübün içindeyim. Bu saldırı bizleri çok üzdü. Başkanı ve yönetimi istifaya davet edebilirsiniz ama küfür ve hakaret edemezsiniz. Bunlara karşı çıkarız. 102 senelik bu makamı bugün ben temsil ediyorum.

(Canaydın dışımızdan biri) pankartından sonra maçlara gitmiyorum. Bana kızdıkları dönemde bile saygılı olmalılar. Ben de protestoda bulunuyorum. Her maça gideceğim diye bir kural yok. G.Saray'ın en üst kurulu genel kuruldur. O kurulun verdiği yetkiyle görevimin başındayım. Taraftarlarımızdan sabır istiyorum.

Yerli olarak 7 oyuncuyla temastayız, bunlardan en az 3'ünü transfer edeceğiz. 3-5 yabancı oyuncuyla ilgileniyoruz. Sezon sonunu bekleyeceğiz ve transfere ciddi bir bütçe ayıracağız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart PFDK'dan Galatasaray'a para cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübü'ne 3 bin YTL para cezası verdi.
    Kurul, ayrıca Çaykur Rizesporlu futbolcu İbrahim Said'in 5 Mayıs'ta oynanan Kayseri Erciyesspor-Çaykur Rizespor maçında, oyun kuralları gereği hakem tarafından kırmızı kart uygulaması yapılarak müsabakadan çıkarılması nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 65/b fıkrasına göre otomatik olarak takip eden ilk resmi müsabakaya katılmama cezasının iptaline ilişkin talebinin yasal koşullar oluşmadığından reddine karar verdi.
    PFDK'nın verdiği diğer cezalar şöyle:
    "2 ay hak mahrumiyeti: Volkan Tan (Artvin Hopaspor idarecisi)
    20 gün hak mahrumiyeti: Fuat Alpsar (Yimpaş Yozgatspor A.Ş. kulüp görevlisi)
    4 maç: Olgun Barsbay (Artvin Hopaspor futbolcusu), A. Alp Pehlivan (Kahramanmaraşspor kaleci antrenörü)
    3 maç: Sami Bayram (Giresunspor futbolcusu), Abdulkerim Durmaz (Kahramanmaraşspor teknik sorumlusu)
    1 maç: Mustafa Beşir (Arsinspor futbolcusu)
    20 bin YTL: Elazığspor
    3 bin 500 YTL: Eyüpspor
    2 bin YTL: Kartalspor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Gerets: 1 sene tatil yaparım

Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda haftalık olağan basın toplantısını yapan Gerets, Galatasaray ile ilgili gazetelerde yer alan teknik direktör adaylarının yönetim tarafından yalanlanmasının sorulması üzerine, "Yönetimin iki de bir yalanlama yapması söz konusu olamaz. Her gazeteci bir isim ortaya koyuyor. Bir gerçek var, 1 sene daha mukavelem bulunuyor. Bunu yerine getirmek istiyorum ama şartlar öbür türlü olursa 1 sene tatil yaparım" yorumunu yaptı.

Erik Gerets, bir gazetecinin "Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif gelirse kabul eder misiniz?" sorusuna, "Öyle bir şey olmaz, rahat olalım" yanıtını verdi.

"SADECE MÜCADELE, ARZU VE İSTEK YETERLİ OLMUYOR"

Gerets, kiraya verdikleri oyuncuların sezon sonunda geri döneceğini, genç takımda da yetenekli futbolcuların olduğunu belirterek, “Önümüzdeki yıl daha yetenekli, daha arzulu bir takım yaratmak istiyoruz” dedi.

Erik Gerets, takıma daha yüksek kalite katmak gerektiğini ifade ederek, şöyle devam etti:
    "Rakiplerimizin son 2 yılda ne kadar para harcayarak, değişik ve kaliteli futbolcular kadrolarına kattığını biliyoruz ama biz de takımın birbiriyle kenetlenmesiyle geçen sezon neler yapabildiğimizi gösterdik. Fakat bir dönem geliyor sadece mücadele, arzu ve istek yeterli olmuyor. Daha yüksek kalite de oraya katmak gerekiyor. Bu düşüncede de hesaplarımızı yapıyoruz."

Bir gazetecinin, “Hakan Şükür ile devam edecek misiniz?” sorusu üzerine Gerets, “Bunu şimdi basınla konuşmanın gereği yok” dedi.

"BAŞKANIMIZA YAPILANLAR ÇOK YAZIK"

Erik Gerets, kulüp başkanı Özhan Canaydın'ın, taraftarlardan gelen protestoları hak etmediğini söyledi.
    “Başkanımıza yapılanlar çok yazık” diyen Gerets, “Başkanımız önceki sezon son maçın ardından 30 bin kişiyle statta kucaklaşmıştı. Kendisine karşı sonsuz saygım var. Çok duygusal olduğunu biliyoruz. Ona yapılanları hak etmediğini ve bunların olmaması gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ'I VE TIGANA'YI TEBRİK EDİYORUM"

Erik Gerets, Fortis Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş Kulübü'nü ve teknik direktör Jean Tigana'yı tebrik etti.
    Tigana'nın maçtan sonra ayrılacağını açıklamasıyla ilgili olarak Gerets, “Onun fikirlerini bilmediğim için kararından dolayı üzgünüm. Tigana'yı antrenör, dost ve arkadaş olarak görüyorum. Çok maçta karşı karşıya oynadık. Şu da bir gerçek, onu da burada çok fazla hırpalıyorlardı. O gitti diye herkes bana yüklenmesin” diye konuştu.

"HEDEFİMİZ İKİNCİLİK"

Antalyaspor maçından sonra bozulan moralleri birkaç gün düzeltmeye çalıştıklarını kaydeden Gerets, "Bu şampiyonluk için son şansımızdı, iyi kullanmadık ve üzgündük ama bunu atlattık" dedi.

Bundan sonra ilk hedeflerinin ikincilik olduğunu vurgulayan Gerets, "İlk hedefimiz ikincilik. Bunun da ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu hedefi göz ardı etmeden yolumuza devam ediyoruz ve bunun için çalışıyoruz. İkinci olmak için tüm yolları deneyeceğiz. Rakiplerimizin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor" diye konuştu.

Gerets, bir soru üzerine, başkan yardımcısı Adnan Polat'ın Antalyaspor maçından sonra "Artık Fenerbahçe şampiyon oldu" şeklindeki açıklamasını anlayışla karşıladığını belirterek, "Ama bir teknik direktör böyle bir açıklama yapamaz. Çünkü hala matematiksel olarak her şey olabilir" şeklinde konuştu.

Takımda sakat ve cezalı oyuncular bulunduğunu, ancak bu hafta idmanlara çıkan Cihan ve Carrusca'nın hafta sonunda hazır olacağını ifade eden Gerets, hafta sonunda oynayacak oyuncularla ilgili iyi düşünüp, karar vereceğini söyledi.
    Fortis Türkiye Kupası'nda takımını finale taşıyan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın kişiliğiyle ilgili övgüyle söz edilebileceğini dile getiren Gerets, “Çünkü Bülent, Galatasaray camiasında gelmiş geçmiş en büyük kişiliğe sahip olan oyunculardan biriydi. İşe başladığımızda bizimle beraber olmasını teklif etmiştik, kabul olmamıştı” dedi.

Ümit'in Antalyaspor maçında oyundan alınınca tepki göstermesiyle ilgili bir soruya karşılık Gerets, “Ümit oyundan çıkışına ve kendi oyununun istediği gibi olmamasına kızmıştı. Maçtan çıkarken tepki göstermesi doğal” diye konuştu.
    Galatasaray ile anlaşan Sivassporlu Servet'in hafta sonunda yeni takımına karşı mücadele etmesiyle ilgili bir soruya da Gerets, “Servet'in öyle bir durumda olması yurt dışında çok doğaldır. Türkiye'de de normal olması gerekir. Kendi takımının 3 puan alması için varını yoğunu ortaya koyacaktır” derken, “Belki kendi kalesine gol atar” diye espri de yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hakan Şükür ve Aykut dinlendirildi

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcuların pas, şut ve orta çalışmaları üzerinde durdukları bildirildi.

Hakan Şükür ve kaleci Aykut'un gribal enfeksiyon nedeniyle sağlık ekibi tarafından dinlendirildikleri,tedavileri süren Emre, Arda ve Hasan Şaş'ın ise salon ve sahada kondisyoner Cevat Güler eşliğinde çalıştıkları açıklandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mustafa seni kaç kez uyardım arama yapmadan konulara bakmadan topic açma zaten var sen hala konu açıyorsun!!!

Konular birleştirilmiştir!!!
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dev derbi Cumartesi!

Dev derbi Cumartesi!

Turkcell Süper Lig'de 33. hafta karşılaşmalarının programı belli olurken, dünyanın en büyük derbisi olarak gösterilen Fenerbahçe-Galatasaray derbisi Cumartesi günü saat 19.00'da.
    Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 33. haftada tüm karşılaşmaların başlama saati 19.00 olarak belirlenirken, derbi maçta Galatasaray ile Fenerbahçe, Ali Sami Yen Stadı'nda 19 Mayıs Cumartesi günü karşılaşacaklar.

Turkcell Süper Lig 33. hafta maçlarının programı şöyle:
    19 Mayıs Cumartesi:
    19.00 Beşiktaş-Ankaraspor (BJK İnönü)
    19.00 Gençlerbirliği-Sakaryaspor (Ankara 19 Mayıs)
    19.00 Galatasaray-Fenerbahçe (Ali Sami Yen)
    20 Mayıs Pazar:
    19.00 Ankaragücü-Sivasspor (Ankara 19 Mayıs)
    19.00 Çaykur Rizespor-Konyaspor (Rize Atatürk)
    19.00 Gaziantepspor-Vestel Manisaspor (Kamil Ocak)
    19.00 Denizlispor-Kayserispor (Denizli Atatürk)
    19.00 Trabzonspor-Bursaspor (Hüseyin Avni Aker)
    19.00 Kayseri Erciyesspor-Antalyaspor (Büyükşehir Belediyesi Atatürk)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn G.Saray galibiyet için çim yolacak

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, sezonu Fenerbahçe'yi yenerek tamamlamak istediklerini belirterek, F.Bahçe'ye karşı ortaya konacak mücadeleyi böyle tarif etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, sezonu Fenerbahçe'yi yenerek tamamlamak istediklerini belirterek, "Fenerbahçe maçında hem onurumuz hem gururumuz için sahada olacağız. Oyuncularım Fenerbahçe maçını gerekirse 'çimleri yolarak' kazanacak" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Galatasaray TV'de yayımlanan 'Teknik Yorum' programında önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe maçında hem onurları hem de gururları için sahada olacaklarını belirten Gerets, "Bu maçın hem camiamız, hem de Şampiyonlar Ligi için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Futbolcularımız çimleri yolacak şekilde bu maçı kazanmak için sahada olacak. Daha önceki maçlara da böyle motive çıkmıştık ama maalesef sonuç iyi olmamıştı. Bu sefer rakibimizi yenerek sezonu tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Basında çok tartışılan 'Galatasaray taraftarı, şampiyon Fenerbahçe'yi alkışlayacak mı?' konusuyla ilgili olarak ise Belçikalı teknik adam, "Rekabet çok önemli ve burada da müthiş. İstanbul takımlarının birbirleriyle rekabeti zevk verici. Ama karşıdaki rakibinizi her zaman saymak mecburiyetindesiniz. Elde ettikleri şampiyonluktan dolayı onları tebrik ediyorum.

Bize bu maalesef evvelki sezon yapılmadı, biz şampiyon olduktan sonra bizi küçük düşürmeye çalışan, başarısızlıklarını saha dışında aramayı hedefleyen demeçler verdiler. Bunlar hoş değildi, bu tavırlarını beğenmedik ve kınıyoruz. Çünkü karşı taraftaki bir başarıyı kabullenmek de büyüklüktür. İngiltere sadece bu olayla ilgili değil, futbolda başka şeylerle de örnek bir ülke. Çünkü futbol orada sert oynanmasına rağmen futbolcuların birbirine çok saygılı oldukları bir lig" ifadelerini kullandı.

Sivasspor maçı sonrası futbolcularını ağır bir dille eleştirmesiyle ilgili olarak ise Gerets, "Bugüne kadar oyuncularımı hep korudum. Bunu da herkes biliyor. 4-5 defadır son dakikalarda gol yiyoruz, defans oyuncusu olduğum için yapılan hatalardan dolayı çok sinirlendim. Böyle durumlarda defansın nasıl davranması gerektiğini çok iyi biliyorum. Yapılmaması gereken hatalar vardı, bunların dile getirilmesini de futbolcularım anlayacaktır" dedi.

Bütün futbolcularıyla diyaloğunun iyi olduğunu ve basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını savunan Gerets, "Bugüne kadar basının bir dayatma uyguladığını ilk kez gördüm. Bazı şeyleri söyledikten sonra eklenen çok şey çıkıyor. Kesinlikle çalışmayı düşünmediğim bir futbolcu olsa bile bunu oyuncuya direkt söylerim, basına veya başka kişilere değil. Bizim futbolcularımızla hiçbir sorunumuz yok, her futbolcuyla diyalogumuz iyi, evvelki sezon futbolcularımızla nasıl iyi ilişki içindeysek, bu sene de öyleyiz" diye konuştu.

Takımdan gönderileceği yolundaki haberlerle ilgili de değerlendirmede bulunan Gerets, "Böyle şeylere artık cevap vermek istemiyorum, mukavelem var ve bunu yerine getirmek istiyorum. Ama başka şartlar oluşacaksa, daha önce de söylediğim gibi, Mallorca veya başka bir yerde, 1 sene tatil yaparım, ama dediğim gibi ben Galatasaray'da kalmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Gerets, transferde geçen sene maddi durumlardan dolayı istedikleri transferleri yapamadıklarını, ama bu sene yapabileceklerini umduğunu belirtti.

Son olarak Şampiyonlar Ligi yarışına değinen Belçikalı teknik adam, "Hedefimiz kalan 2 maçı kazanarak, rakibimizin puan kaybetmesini beklemek, çünkü onların da zor maçları var" diyerek sözlerini tamamladı.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart G.Saray'da beklenen son !

Galatasaray Yönetimi'nin son toplantısında teknik direktör Gerets'in işine son verilmesi kesinlik kazandı. Gerets en önemli destekçisi başkan Özhan Canaydın'ın da yöneticilerin görüşüne katıldığı ve Bursaspor maçı sonrasında Belçikalı teknik adama teşekkür edilerek veda edilmesi kesinlik kazandı.

Sarı kırmızılı yönetimin bir gün önceki toplantısında teknik direktör Eric Gerets ile dostça ayrılmak için görüş birliğine varıldı. Bütün yönetim Gerets'in kesin olarak başarısız olduğunda görüş birliğine varırken, son olarak başkan Özhan Canaydın'da Belçikalı teknik adamdan desteğine çekti. Ardından oybirliği ile Gerets'in Bursaspor maçı sonrasında görevine son verilmesi kararlaştırıldı.

Böylece Gerets'in "Başkan beni destekliyor, gelecek yılın hazırlıklarını yapıyoruz" açıklamalarının altı boşaldı. Ancak şubat ayında sözleşmesi uzatılan Gerets'in tazminatının nasıl karşılanacağı merak konusu. Bir yandan iç transferde futbolcu alacaklarını ödemeyi planlayan, diğer yandan dış transferde en az iki önemli ismi kadrosuna katmayı planlayan sarı kırmızılı yöneticiler, Gerets'in 1 milyon 400 bin euro tutan tazminatını düşürmeyi planlıyorlar. Ancak yöneticilerin birçoğu Gerets'in mukavelesini hiçbir yöneticiye danışmadan uzatan başkan Özhan Canaydın'ın halletmesi gerektiği görüşünde...

FELDKAMP'IN YARDIMCISI KİM OLACAK?

Ligin son maçı sonrasında Gerets'in mukavelesini fesh edecek olan sarı kırmızılılar, Belçikalı teknik adamın yerine eski teknik direktörleri Karl Heinz Feldkamp'ı getirmeyi kararlaştırdılar. Daha önce sağlık sorunları nedeniyle hem Galatasaray'dan hem Beşiktaş'tan ayrılan Feldkamp'ın tam teşekküllü bir sağlık raporu alarak asbaşkan Adnan Polat'a sunduğu öğrenildi. Ancak Feldkamp görev sınırları kesinlik kazanmamışken, yardımcısının kim olması için tartışmalar sürüyor. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2.lig A'da başarılı olan Abdullah Avcı ve yardımcısı Arif Erdem'in göreve getirilmesi de düşünülmeye başlandı.
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 32/87 İlkİlk ... 72223242526272829303132333435363738394041425782 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri