aceba bu ......... ayhan'ın tursusunumu kurcaklar bence ılk yollanacak kısi odur
aceba bu ......... ayhan'ın tursusunumu kurcaklar bence ılk yollanacak kısi odur
Galatasaray'ın yeni yıldızı yolda
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, taraftara müjdeyi verdi. Süper bir yıldız transfer edeceklerini söyleyen Canaydın, 4 Ağustos'taki Karşıyaka maçına yetişeşeceğini söyledi.
![]()
Karşıyaka'nın, 4 Ağustos'ta İzmir'de Galatasaray'la yapacağı özel maçın Atatürk Stadı'nda oynanacağı açıklanırken, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın ev sahibi yöneticilere, “Lincoln'ü gölgede bırakacak bir transfer daha yapacağız'' dediği belirtildi.
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın, sarı kırmızılı rakibini Alsancak'ta ağırlamayı planlayan Karşıyakalı yöneticilere, “Sizinle oynayacağımız maça kadar, Lincoln'ü gölgede bırakacak bir transfer yapacağız. Alsancak Stadı dar gelebilir. Hesabınızı ona göre yapın'' demesi üzerine karşılaşma Atatürk Stadı'na kaydırıldı.
Bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın, “Gerçek Cim-Bom'u İzmir'de göreceksiniz'' demesi, Karşıyakalıları sevindirdi.
Karşıyaka: Galatasaray bir transfer daha yapacak
Karşıyaka ile Galatasaray arasında 4 Ağustos'ta yapılacak hazırlık maçı, Atatürk Stadı'nda oynanacak.
Profesyonel Futbol Şubesi Üyesi Rıfat Kınay, Alsancak Stadı'nda oynanması planlanan maçı, Atatürk Stadı'na almak için gerekli başvuruları yaptıklarını kaydetti.
Bu müsabakada futbolseverlerin iki takımın da yeni transferlerini izleme imkanı bulacağını kaydeden Kınay, şu bilgileri verdi:
''Galatasaray'ın 4 Ağustos'a kadar bir büyük transfer daha yapacağını ve İzmir'deki maça tam kadro çıkacağını düşünüyoruz. Danışmanımız Rıdvan Dilmen'in katkılarıyla organize edilen bu hazırlık maçında futbolseverler iki takımı da yeni çehresiyle izleme imkanı bulacak. Karşıyaka olarak, maçtan hasılat geliri elde edeceğimizi düşünüyoruz. Bilet fiyatlarını yüksek tutma düşüncesinde değiliz. Müsabaka, 4 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00'de Atatürk Stadı'nda oynanacak.''
Milliyet
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Hasan Şaş yolcu gibi
Galatasaray'da, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın adeta canından bezdirdiği tecrübeli futbolcu Hasan Şaş, her an sarı-kırmızılı takımdan ayrılabilir.
![]()
Harun Muslu'nun haberi
Eski Galatasaray Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Hasan Şaş'a kanca attı. Ukrayna Birinci Ligi takımlarından Shaktar Donetsk'i çalıştıran Rumen teknik adam, eski talebesi için Adnan Polat aracılığıyla Galatasaray Kulubü'ne resmi transfer teklifinde bulundu.
Kalli'nin şova yönelik oynadığı için her fırsatta eleştirdiği milli futbolcunun, Romanya'dan gelen teklife sıcak baktığı öğrenildi.
Feldkamp, Hasan Şaş'ın takım oyunu yerine şova yönelik oynamaya devam ettiği taktirde forma şansı bulamayacağını açıklamıştı.
Hürriyet
İşte Davet Linkin!!
Trabzon'un gözü GS'nin forvetlerinde
Trabzonspor'da yönetim Otelul Galati maçında alınan mağlubiyetle kendine geldi. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın takviye istediği yerleri yeniden incelemeye alan yönetim arayışlara girdi...
![]()
Trabzonspor'un gözü G.Saray'ın forvetlerinde
Trabzonspor'da yönetim Otelul Galati maçında alınan mağlubiyetle kendine geldi. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın takviye istediği yerleri yeniden incelemeye alan yönetim, kaleci, stoper, solbek ve forvet için yeni bir transfer harekatı başlatmaya hazırlanıyor.
İntertoto Kupası 3. tur ilk maçında Romanya' nın Otelul Galati takımına 2 - 1 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor' da yönetim takıma takviye yapma kararı aldı. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın ısrarlı baskıları karşısında ikna olan yönetim, kaleci, stoper, solbek ve forvet için arayışlara başlıyor. Kalede Jefferson'un takımdan ayrılmak istemesi üzerine yabancı bir ismi bu mevkiye takviye etmek isteyen yönetim, menajerlere haber verdi. Yönetimin menajerlere, "Takımı sırtlayabilecek ve Tolga' yı yetiştirebilecek bir isme ihtiyacımız var. Bonservisi elinde olan böyle bir kaleciniz varsa gelin görüşelim" dediği öğrenildi. Bunun üzerine harekete geçen menajerlerde yurt dışında arayışlarına başladı. Bu arada Trabzonspor' da kale için Konyasporlu Özden' in ve Trabzonlu kaleci Yavuz Eraydın' ın da isimleri geçiyor.
NECATİ ATEŞ İLE YENİDEN
Stoper konusunda geçtiğimiz sezon Galatasaray' da forma giyen Shahatkar Donetksli Tolga Seyhanla son detayları konuşacak olan yönetim, yüksek fiyat ödememe konusunda kararlı gözüküyor. Tolga ise peşin para konusundaki ısrarını sürdürüyor. Solbekte arayışlarını sürdüren yönetim şu ana kadar bu mevki için bir isim üzerinde karar veremedi. Türkiye' de solbek bulmanın çok zor olduğunu söyleyen Trabzonspor yönetimi, Stepanov' un Porto ile resmi sözleşme imzalamasının ardından bu mevki içinde yabancı futbolcu arayışlarına başlayacak. Forvet arayışlarında ise Trabzonspor' da hareketli saatler yaşanıyor. Galatasaray teknik direktörü Kalli' nin takımda düşünmediği iddia edilen Necati Ateş için, Sarı - Kırmızılı kulüple yeniden görüşmelere başlanacak. Daha önce yapılan görüşmelerden bonservis sorunu yüzünden olumlu sonuç alınamamıştı. Trabzonspor yönetimi, Galatasaray' ın Necati için indirim yapacağını düşünüyor. Aynı takımdan Hasan Kabze' nin de sürpriz bir şekilde Trabzonspor' a gelebileceği belirtildi.
TESİS PROJESİ SEVİNCİ
Trabzonspor'da yönetim Aralık ayındaki kongrede yeniden seçilebilmek için transfer yapmanın yanı sıra, tesis projesini de hayata geçirerek önemli bir koz elde etmek istiyor. "Ben hiç bir işimi yarım bırakmadım ve başarısızlığı kabullenemem" diyen Başkan Nuri Albayrak' ın hayali olan tesis projesi için şimdi gözler mecliste. Tesis projesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği sözü tutmasını bekleyen Trabzonsporlularda heyecanlı bekleyiş sürüyor. Trabzonspor yönetimi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' ın tesis projesi ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından yerel gazetelere ilan vererek, "Projemize sahip çıktığınız için teşekkür ediyoruz" diye açıklama yayınlatmıştı. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak' ın TBMM' de bakanlıkların yeniden şekillenmesinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' ın yanına giderek bir görüşme yapması ve projenin startı için onay alması bekleniyor.
İşte Davet Linkin!!
![]()
İsviçre ve Almanya'da yapılan 15 günlük yurt dışı hazırlık kampından dönen Galatasaray, 2 günlük izinin ardından yarın çalışmalarına yeniden başlayacak.
Sarı-kırmızılı ekip, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yarın akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarının İstanbul bölümüne start verecek.
Öte yandan, sarı-kırmızılı futbolculardan Hasan Şaş bugün Bakırköy
Acıbadem Hastanesi'nde efor testinden geçerken, Emre Aşık'ın da yarın
efor testine gireceği bildirildi.
İşte Davet Linkin!!
Hasan'ın talibi çok
Hasan Kabze'nin menajeri Erdinç Şehit, genç futbolcunun çok sayıda talibi olduğunu söyledi...
![]()
Galatasaray'da (A) takımdan ilişiği kesilen futbolcular arasında yer alan Hasan Kabze'nin menajeri Erdinç Şehit, genç futbolcunun çok sayıda talibi olduğunu söyledi.
Erdinç Şehit, yaptığı açıklamada, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile bugün bir toplantı yaptıklarını belirterek, ''Adnan Sezgin'den Hasan'ın bonservisi konusunda kolaylık sözü aldık'' dedi.
Turkcell Süper Lİg'deki bir çok Anadolu kulübünün Hasan Kabze ile ilgilendiğini ve teklif konusunda bir sıkıntıları bulunmadığını aktaran Şehit, ''Transferi her an sonuçlanabilir. Tüm teklifleri değerlendiriyoruz'' diye konuştu.
İşte Davet Linkin!!
![]()
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan sabah antrenmanının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Feldkamp, ''Kadroda azaltmaya gideceğimizi daha önce söylemiştik ve dünkü isimler için gerekli
açıklamayı Adnan Sezgin yaptı. Biz hala 29 kişiyle çalışıyoruz. Sakatlıklarından dolayı bizimle birlikte çalışamayan 4 oyuncu daha var. Tabii ki kadroda yine azalma olacak'' dedi.
Takımı istediği seviyeye oturtana kadar elindeki oyuncuları değerlendirmek istediğini anlatan Alman çalıştırıcı, ''Bazen sayıyı azaltma açısından iyi oyunculardan bile ayrılmamız gerekebilir. Kadroyu mecburen azaltmamız gerekecek. Buraya geldiğimde takımda 36 oyuncu vardı. Avrupa'nın hiçbir takımında hiçbir hoca sezona 36 kişiyle
başlamaz. Bu konu benim için kolay değildi, ama sonuçta benim çözmem gereken bir konuydu. Artık geleceğe bakıyoruz'' diye konuştu.
'GEDENLER İÇİN KARARI BİZ VERDİK'
Feldkamp, (A) takımdan gönderilen isimlerde yönetimin etkisi olup olmadığının sorulması üzerine, şöyle konuştu:
''Yönetimin bununla ne ilgisi var. Yönetim hiçbir antrenmanı izlemedi. Bu tamamen teknik heyetin kararıdır ve teknik heyet de aldığı kararları yönetimle paylaşır. Futbolcularla çalışacak olan yönetim kurulu değil.''
''TRANSFER İÇİN KONUŞMAM''
Basın mensuplarının transfer çalışmalarıyla ilgili sorularını yanıtsız bırakan Feldkamp, ''Transfer gerçekleşmeden bu konuyla ilgili hiçbir şey açıklamak istemiyorum. Gerçekleştiğinde konuşabilirim'' derken, ''İstiyorsanız size isim vereyim. Bir gün içinde siz satın alıp getirecekseniz, o isimleri de vereyim size'' sözleriyle tepki gösterdi. İsveçli oyuncu Linderoth'un ön libero olarak alınmasına karşın sağ kanatta denendiğinin ve bu bölgede bir eksiklik olup olmadığının sorulması üzerine Alman çalıştırıcı, ''Linderoth orta saha oyuncusu olarak alınmadı. Defansif özellikleri iyi olan bir oyuncu. Bu özellikleri çerçevesinde sahanın her yerinde oynatabilirim. Şu an o bölgede oynattığım tüm oyuncalara ihtiyacımız var. Hasan, Barış, Sabri, hepsine o bölgede ihtiyacımız var'' dedi.
''SESSİZLİĞE HAZIRLANACAĞIZ''
Karl Heinz Feldkamp, sezon içinde ligde kendi sahalarındaki ilk 5 maçın seyircisiz oynanacak olması nedeniyle sessiz maçlar için hazırlanmaları
gerektiğini kaydetti.
Bu akşam yapacakları antrenmanda yeni bir adım atacaklarını ifade eden tecrübeli teknik adam. ''Oynayacağımız maçların seyircisiz olması
nedeniyle çalışmalarımızda buna önem vermemiz gerekiyor. Bugün öğleden sonra bu yüzden seyircisiz çalışacağız. Basın mensupları da olmayacak.
Yavaş yavaş sessiz çalışmalara başlamamız lazım, çünkü statta da bir sessizlik olacak'' ifadesini kullandı.
Ayrıca, basın mensuplarına yönelik olarak, ''Sizle birlikte çalışmaya alıştım. Şimdi akşam bizimle olamayacaksınız'' diyen Alman çalıştırıcıya, basın mensuplarından, ''O zaman birlikte yemek yeriz'' cevabı gelirken, bunun üzerine de Feldkamp, ''Eğer ilk yarıyı iyi geçirirsek birlikte yemek yeriz. Önce yemeği hak etmemiz lazım'' diyerek
konuşmasını tamamladı.
İşte Davet Linkin!!
![]()
Teknik direktör Feldkamp’ın forvet isteğinde geri adım atmaması Sarı-Kırmızılı yönetimi forvet arayışlarında hızlandırdı. Sarı-Kırmızılılar’ın transfer gündeminde ilk sırayı ise Bayern Münih’in gözden çıkardığı Paraguaylı golcü Santa Cruz alıyor.
Adnan Sezgin tarafından yürütülen görüşmeler olumlu şekilde devam ederken Cim Bom’un Alman ekibine yaptığı teklifi 4 milyon Euro’ya kadar çıkardığı öne sürülüyor. Galatasaray, O. Lyon’un da talip olması üzerine Morientes konusunda şimdilik beklemeye geçti.
CASSANO, LİMA VE MENDEZ BEKLEMEDE
Cim Bom’un Real Madrid’in yeni hocası Bernd Schuster’in Avusturya kamp kadrosuna almadığı İtalyan golcü Antonio Cassano ile de ilgilendiği ancak bonservisinin çok yüksek olması nedeniyle İspanyollar’ın indirim yapmasını beklediği öne sürüldü. Gündemdeki bir diğer isim ise Botafogolu Lima. G.Saray, Carrusca’nın gönderilmesi halinde ise PSV’nin Ekvatorlu yıldızı Mendez’i almayı planlıyor.
İşte Davet Linkin!!
![]()
Almanya ve İsviçre'de yaptığı 15 günlük yurt dışı kampının dönüşünde iki gün izin yapan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını idmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri üst sahasında teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen ve sıcak bir havada yaklaşık 1 saat süren antrenmanda futbolcular, kondisyon ağırlıklı çalıştılar.
Antrenmana, bugün teknik heyetin yönetime sunduğu rapor doğrultusunda kadrodan çıkartılan Necati, Cihan, Orhan ve Hasan Kabze katılmadı. Sakatlığı süren Hakan Şükür de idmanda yer almazken, Aydın, Uğur Uçar ve Carrusca ise kondisyoner eşliğinde takımdan ayrı antrenman yaptılar. Alman çalıştırıcı, antrenmanda oyuncularını sıcak nedeniyle fazla zorlamazken, futbolcuların da her verilen arada su içmek için saha kenarına koşmaları dikkat çekti.
Ayrıca Feldkamp'ın, İsveçli oyuncu Linderoth ve Sabri ile saha içinde ayrı ayrı bir süre görüşmesi dikkat çekti. Galatasaray, yarın yapacağı çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Bu arada, sarı-kırmızılı takımın eski oyuncularından Mustafa Kocabey, oynadığı Beylerbeyi takımının Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı idmanın ardından, teknik direktör Feldkamp ile sohbet ederek selamlaştı.
SEZGİN: ''TEKLİFE AÇIĞIZ''
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, kadrodan çıkartılan futbolcular için her türlü teklife açık olduklarını söyledi.
Basın mensuplarıyla sohbet eden Sezgin, Necati, Orhan, Hasan Kabze ve Cihan'ın bonservislerini belirlediklerini kaydederek, ''Hasan Kabze ve Cihan'a çok sayıda teklif var. Necati ile Orhan için ise henüz bize gelen somut teklif yok. Biz bu oyuncular için her türlü teklife açığız. Biz sorun üretmek değil, sorun çözmek istiyoruz'' ifadesini kullandı. Oyunculara alınan kararın nasıl bildirildiğinin sorulması üzerine Sezgin, ''Tabii ki bu kararı söylemek kolay olmadı. Futbolun içinde bu tür şeyler her zaman var'' dedi.
''DERWALL ANTRENMAN SAHASI BAKIMDA
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray takımının idman yaptığı ana saha olan Derwall Antrenman Sahası bakıma alındı. Yenilemenin yaklaşık 1.5 ay süreceği açıklanırken, bu sürede sarı-kırmızılı ekip antrenmanlarını üst sahada sürdürecek.
İşte Davet Linkin!!
![]()
Lincoln sahaya çıkıyor
Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Lincoln'ün 29 Temmuz Pazar günü İstanbulspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak hazırlık karşılaşmasında ilk kez 10 numaralı Galatasaray formasıyla takımdaki yerini alacağı belirtildi.
Açıklamada ayrıca, Lincoln'ün de Galatasaray taraftarıyla buluşmak için sabırsızlandığı ifadelerine yer verildi...
İşte Davet Linkin!!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri