maç 2-2 vestel le olan maç şuanda
maç 2-2 vestel le olan maç şuanda
maç bitti.2-2 berabere bitti
Servet dobra dobra konuştu
![]()
Manisapor-Galatasaray maçında takımınıın yediği 2 golde de suçlanan Servet Çetin, tümspor.com editörü Taha Dağlı’nın sorularını yanıtladı. 2 golü de anlatan Servet, “bana hatalı diyenler futboldan anlamıyor” dedi...
-Servet, Manisaspor maçında yediğiniz 2 golden dolayı çok eleştirildin. Sen o gollerde hatan olduğuna inanıyor musun?
“Hayır benim hiçbir hatam yoktu, bizim ülkemiz böyle işte, kaç haftadır Galatasaray gol yemiyor diye bekliyorlardı, adeta ne zaman gol yiyeceğiz onu bekliyorlardı, yer yemez de hemen suçu bana yüklediler, oysa ben çok çok iyi oynadığımı düşünüyorum, hem bu son maçta hem de genel olarak.”
-Pozisyonları hatırlıyor musun?
“İlk golde top sağdan geldi, ben vuracaktım ama o an tersime geldi ve ters bir vuruş yapar da kendi kalemize gol atarım düşüncesi ile ya da topu kornere atarım düşüncesi ile vurmadım. Arkamdaki arkadaşıma bıraktım, o arada Holoska güzel vurdu ve gol oldu.”
-Peki ya ikinci gol?
“Hele ikinci golde benim hatalı olduğumu düşünenlere hayret ediyorum. Onların futbol bilgisine de hayret ediyorum. O golde beni suçlayanlar futboldan ne anlıyor, bence hiçbirşey. Bilmeden konuşuyorlar. Selçuk şut çekti ve benle birlikte defansta 3-4 arkadaşım daha vardı, yerden gidip, gol oldu. Ben bunları anlamıyorum.”
Feldkamp ile aranda bir konuşma geçti mi o gollerden sonra?
“Hayır kesinlikle hocam hep benim arkamda ve bana çok destek oluyor, beni suçlayıcı ya da uyarıcı tek kelime söylemedi o gollerle ilgili.”
-Servet Galatasaray şu an en favori takım görünüyor. Sen neler söyleyeceksin?
“Allah’a bin şükür olsun, çok iyi durumdayız ve böyle de götüreceğiz, nasıl başladıysak sezonu böyle tamamlayacağımıza inanıyorum.”
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Kral'ın seyir defteri!
Takımımızın başarılı kaptanı Hakan Şükür'ün kariyeri önemli istatistiklerle dolu
Hakan Şükür'ü içeren istatistikler, söze gerek bırakmıyor. İşte, profesyonel futbol kariyerinde 20. yıla girmeye hazırlanan Kral'ın seyir defteri... * Birinci ligde en çok gol atan futbolcu: 241 gol.
* Birinci ligdeki ilk golü: 26 Şubat 1989, Eskişehirspor-Sakaryaspor: 2-2.
* 241 golü, 91 farklı kaleciye attı. İlk golü Sead Tanoviç’e, en çok golü Şanver Göymen’e attı: 14 gol.
* 3 kez Türkiye Gol Kralı: 1996-1997, 1997-1998, 1998-1999
* A Milli Takım formasıyla en çok gol atan futbolcu: 51 gol.
* A Milli Takım’daki ilk golü: 8 Nisan 1992, Türkiye-Danimarka: 2-1.
* A Milli Takım formasıyla çıktığı maç sayısı: 110.
* Avrupa kupalarında en çok gol atan Türk futbolcusu: 38 gol.
* 1997 FIFA Dünyanın en iyi golcüsü ödülü.
* 1997 Bronz ayakkabı ödülü.
* UEFA Kupası’nda ilk Türk Gol Kralı: 10 gol (1999-2000).
* Beşiktaş ve Trabzonspor’a 10’ar, Fenerbahçe’ye 9 gol attı. Galatasaray’a golü yok.
* Bir kez kırmızı kart gördü: 26 Mart 2004, Samsunspor-Galatasaray (Hakem: Bülent Uzun).
* FIFA Dünya Kupası tarihindeki en erken 2. gol: 29 Haziran 2002, Güney Kore-Türkiye: 2-3 (11. saniye).
Çok gol attı ama!Hakan Şükür, Vestel Manisa filelerini sarsarak, Süper Lig tarihinin en golcü oyuncusu unvanını eline geçirdi. Ama Kral maç başına ortalamada oldukça gerilere düşüyor. Devamlılığı ve üst düzey profesyonelliği sayesinde 36 yaşında futbol kariyerini sürdüren Hakan bu özellikleri sayesinde 476 karşılaşmada 241 rakamına ulaştı. Ancak Hakan maç başına 0.516 gol ortalamasıyla bu kategoride yedinci sırada yer alıyor. Süper Lig tarihinde 100 gol barajını geçen oyuncular kıstas alındığında bir dönemin yıldızı Tanju Çolak, 0.869’la zirvede oturuyor. Tanju’yu binde sekiz farkla yeşil sahaların ‘Taçsız Kral’ı Metin Oktay takip ediyor.
Birinci Lig
Sezon Takım Maç Gol
1988-1989 Sakaryaspor 11 5
1989-1990 Sakaryaspor 27 5
1990-1991 Bursaspor 27 4
1991-1992 Bursaspor 27 7
1992-1993 Galatasaray 30 19
1993-1994 Galatasaray 27 16
1994-1995 Galatasaray 33 19
1995-1996 Galatasaray 32 16
1996-1997 Galatasaray 32 38
1997-1998 Galatasaray 34 32
1998-1999 Galatasaray 33 19
1999-2000 Galatasaray 32 14
2003-2004 Galatasaray 28 12
2004-2005 Galatasaray 33 18
2005-2006 Galatasaray 31 10
2006-2007 Galatasaray 26 4
2007-2008 Galatasaray 4 3
Toplam 17 sezon 467 241
Avrupa Maç Gol
77 36
Maç başına gol
Futbolcu Gol
1.Tanju Çolak 0.869
2.Metin Oktay 0.861
3.Fevzi Zemzem 0.654
4.Fikri Elma 0.636
5.Aykut Kocaman 0.566
6.Serkan Aykut 0.557
7.Hakan Şükür 0.516
8.Feyyaz Uçar 0.507
9.Oktay Derelioğlu 0.488
10.Saffet Sancaklı 0.485
Süper Lig’in en golcüleri
Futbolcu Maç Gol
1.Hakan Şükür 467 241
2.Tanju Çolak 276 240
3.Hami Mandıralı 465 219
4.Metin Oktay 252 217
5.Aykut Kocaman 353 200
6.Feyyaz Uçar 376 191
7.Serkan Aykut 337 188
8.Fevzi Zemzem 220 144
9.Cenk İşler 313 131
10.Saffet Sancaklı 268 130
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, UEFA Kupası 1. turunda İsviçre'nin FC Sion takımına 3-2 yenildikleri ilk maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, fark atacakları karşılaşmada yenilmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmada beklentilerinin farklı olduğunu dile getirerek, ''İsviçre'ye kazanmak için gelmiştik, ama maç, beklentimizin dışında gelişti'' dedi.
Maçın ilk yarım saatlik bölümünde 3 gol birden yiyerek, adeta şok olduklarını ifade eden Adnan Polat, ''İkinci yarıda çok iyi mücadele edip, çok gol pozisyonu bulduk. 3-0'dan maçı çevirmek büyük takımların işidir. Biz de bunu gerçekleştirerek, tur için avantaj elde etmeyi başardık'' dedi. Futbolun ciddi bir iş olduğunu vurgulayan Polat, ''Her maçı ciddiye almanız gerekir. Büyük takım, küçük takım ayrımı yapmamak lazım, futbol bunu kaldırmaz. Rövanşta maç çantada keklik gibi gözükse de futbol gayri ciddiliği kaldırmaz. Rövanşta maçı ciddiye alıp, bu turu geçeriz'' diye konuştu. FC Sion maçının artık geride kaldığını anlatan Polat, ''Şimdi Kasımpaşa maçını düşünüyoruz. Bu karşılaşmaya taraftarlarımızı bekliyoruz. Yalnızlıktan bıktık'' dedi
İşte Davet Linkin!!
G.Saray'da büyük şok!
G.Saray'ın büyük beklentiler içerisinde olduğu Seyrantepe projesi yine tıkandı. Hatta gelen bilgilere göre Seyrantepe projesinin sona erdiği öğrenildi.
Bahri Havadır'ın haberine göre Seyrantepe konusunda ikinci ihale de gereken şartların yerine getirilmediği için suya düştü. Eren Talu'ya ait firmanın 27 trilyonluk teminat mektubunu yatırmamasından dolayı Seyrantepe projesi gerçekleştirilemeyecek.
İşte Davet Linkin!!
Lincoln aranıyor
Sezon başında sergilediği futbolla herkesin beğenisini kazanan yıldız futbolcudaki düşüş, sarı-kırmızılıları endişelendirdi
Lincoln aranıyor
Sezon başında sergilediği futbolla herkesin beğenisini kazanan yıldız futbolcudaki düşüş, sarı-kırmızılıları endişelendirdi. Taraftarlar, “Alex'ten daha iyi” diye övündükleri Lincoln'deki düşüşün nedenini sorguluyorlar.
Sezon başında lig ve Avrupa kupalarında oynadığı futbolla taraftarların gönlünde taht kuran Lincoln'deki düşüş, sarı-kırmızılı camiada sıkça tartışılıyor. Gol vuruşlarındaki becerisi ve adrese teslim pasları ile F.Bahçeli Alex'le mukayese bile edilemeyeceğini söyleyenler, şimdi “Bu adama ne oldu böyle” sorusunun cevabını arıyor. Eski performansının uzağında kaldığı için eleştirilen Brezilyalı yıldızı, Sion maçında gol atması ve Kasımpaşa maçında Ümit'e attırdığı goldeki asisti bile kurtaramadı.
KALLİ DE ŞAŞKIN
Lincoln'deki düşüş Feldkamp'ı da şaşırttı. Alman çalıştırıcının Brezilyalı yıldızın eski performansından uzak olmasına bir anlam veremediğini söylediği, kendisiyle Beşiktaş maçı öncesinde özel bir konuşma yapmayı düşündüğü öğrenildi. Brezilyalı yıldızın idmanlarda da eski neşesinden uzak olduğunu gözlemleyen Kalli'nin Beşiktaş maçında en çok güvendiği oyuncuların başında Lincoln geliyor. Kalli, oyun sistemini yıldız futbolcusu üzerine kurmayı planlıyor.
FAULLERDEN YAKINDI
Son maçlarda kötü futbol oynadığını kabullenen Lincoln ise rakip oyuncuların kendisine karşı sert oynamasından yakındı. Kendisine çok fazla faul yapıldığını söyleyen Brezilyalı futbolcu, “Benden beklentilerin fazla olduğunu biliyorum ama rakip takımlar beni çok sıkı markaja alıyor. Topu ayağıma aldığımda ise tekmeler yiyorum. Son iki maçta iyi oynadığımı kabul ediyorum. Bunun için herkesten özür diliyorum. Beşiktaş maçında herkes gerçek Lincoln'ü izleyecek” dedi.
Süper Brezilyalı şaşırtıyor
Süper Lig'in ilk haftasında Çaykur Rizespor'a ve üçüncü haftasında Ankaragücü'ne muhteşem goller atan Lincoln, son 3 haftadır eski performansını arattırır oldu. Ligin başındaki kıvrak çalımları, isabetli pasları ve muhteşem şutlarından taraftarları mahrum bırakan Brezilyalı yıldız, sıkı markaj altında olduğundan yakındı.
UEFA'dan GS-BJK derbisi yorumu
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) resmi internet sitesinde, Galatasaray-Beşiktaş maçı için ''Kapalı kapılar ardında, Galatasaray'ın derbi mutluluğu'' yorumunda bulunuldu.
Sitede yapılan değerlendirmede, lider Galatasaray'ın, Beşiktaş'ı 2-1 yenerek, rakibiyle arasındaki puan farkını 5'e çıkardığını yazdı.
Sitede yer alan haberde, Galatasaray'ın geçen sezon sahasında çıkan olaylar nedeniyle seyircisiz oynan derbide, Galatasaray'ın 22. dakikada kazandığı köşe vuruşunda, Beşiktaşlı kaleci Hakan Arıkan'ın topu zayıf bir şekilde yumruklamasının ardından, Hakan Balta'nın düzgün vuruşla, sarı-kırmızılıları 1-0 öne geçirdiğini yazdı.
Maçın 44. dakikasında Rodrigo Tello'nun harika bir gole imzasını koyduğunu ve böylece lig tarihinde Beşiktaş'ın Galatasaray'a karşı 100. golünü attığı belirtildi.
Haberde, Galatasaray'ın 77. dakikada, tartışılan bir penaltı kazandığı ve Nonda'nın bu penaltıyı gole çevirmesiyle maçı kazandığı belirtildi.
Öte yandan sitede yer alan maç değerlendirmesinde, Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, ''Galatasaray, kazanmayı bizden daha çok istedi. Önümüzde çok önemli bir Porto maçı var. Artık bu maçı düşünmeliyiz'' sözlerine de yer verildi.
İşte Davet Linkin!!
özlemişim bu safayı yaw![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri