Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 46/87 İlkİlk ... 2136373839404142434445464748495051525354555671 ... SonSon
1101 sonuçtan 451 ile 460 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaleci sıkıntısı yokken durduk yerde problem çıkarıyorlar. Orkun un performansını düşürecekler ve çok da iyi kaleci.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

13 eksikle ankaraya giden GALATASARAY 4-0 aldı maçı en önemli futbolcularımızı yok. birde olsalar neler yapacağız..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Isaksson: G.Saray'da oynamak isterdim

Galatasaray'ın transfer listesinde yer almasına karşın transferi gerçekleşmeyen İsveç Milli Takımı kalecisi Andreas Isaksson, sarı-kırmızılı takıma gelmeyi kendisinin de istediğini söyledi.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City'nin formasını giyen ve yarın (A) Milli Takım ile yapacakları maç için İsveç Milli Takımı ile İstanbul'da bulunan Isaksson, Galatasaray'ın kendisine yaptığı transfer teklifiyle ilgili olarak, "Galatasaray'a gelmek isterdim, ama kulübümle anlaşma sağlanamadı" dedi.
    Kendisinin de Galatasaray'da formak giymek istediğini yineleyen Isaksson, "Galatasaray'ın iyi bir kulüp olduğunu duymuştum. Ama bu transfer gerçekleşemedi ve kulübüm Manchester City'de kaldım" ifadelerini kullandı.
    BAKIRCIOĞLU: "MARDİN KÖKENLİYİZ"
    İsveç Milli Takımı'nın Türk asıllı futbolcusu Kennedy Bakırcıoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Mardin kökenli olduklarını söyledi.
    Büyükbabasının Mardin'in Midyat ilçesinden gitmiş olduğunu aktaran başarılı futbolcu, Türkçe bilmediğini söylerken, daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'den de transfer teklifi aldığını ifade etti.
    Türkiye'den gelen transfer tekliflerine karşın, futbol hayatına Hollanda'nın Ajax takımında devam etme kararı aldığını söyleyen başarılı futbolcu, ilerleyen yıllarda Türkiye'de futbol oynamanın kendisi için de güzel bir şey olacağını sözlerine ekledi.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray'ın derbideki performansının sırrı neydi?

1999’dan beri Kadıköy’den ilk kez yenilmeden ayrılan G.Saray, F.Bahçe’yi elinden kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyor. Yerli oyuncularla mücadele eden sarı kırmızılıların, derbideki üstün performansının sırrı neydi?+
    1999’dan beri Kadıköy’den ilk kez yenilmeden ayrılan G.Saray, F.Bahçe’yi elinden kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyor. Yerli oyuncularla mücadele eden sarı kırmızılıların, derbideki üstün performansının sırrı neydi?

MÜCADELE etmek ve çalışmak. Galatasaray’ın sırrı buydu. Fenerbahçe derbisinde sarı kırmızılılar baştan aşağı doğruydu. Türkiye’de bir şey var. Kadrona bir takım oyuncular katmışsan ve bunlar lüzumsuz şöhretlerse, el üstünde tutuluyorsun. Kamuoyu tarafından transfer yapmayan da hiçbir şey bilmiyor diye eleştiriliyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş almışsa, Galatasaray’da bu tepki katlanıyor. Bu zaman zaman diğer büyükler için de geçerli oluyor. Alınan oyuncular, kadroyu şişiriyor. Bu futbolcular iyi mi, kötü mü? Kimse bunu düşünmüyor. Bazen transfer yapılmak için yapılıyor.

Galatasaray’ın, Fenerbahçe karşısındaki ilk 11’inde kim değişir? Lincoln ve Nonda girer bu kadroya o kadar. Galatasaray, kendini küçük görecek durumda değil. Bu takım ligin lideri. Kadrosu da kötü değil.

Ön libero arıyorlar. Niye arıyorsun? Elinde Mehmet Topal gibi genç bir yetenek var. Her geçen gün de yıldızını parlatıyor. Haftalardır Galatasaray’ın en iyisi olarak dikkat çekiyor. İşte derbideki performansı. Mükemmele yakın oynadı. Daha nerede iyi oynayacak. Ama, Galatasaraylı idareciler ne yapıyor? Baskılar yüzünden ön libero transferi için koşturuyorlar.

Servet’e yakışmadı

Galatasaray, çok koşan genç ve dinamik bir takım. Kendilerine bu takım içinde yer bulmak isteyen oyuncular, ilk 11’de sahaya çıktıklarında bütün enerjilerini veriyorlar. İşte Serkan, işte Barış, işte Uğur. Bunlar iki, üç misli koşuyorlar. Devamlı arkadaşlarına yardıma gidiyorlar. Ümit, vücut olarak ikili mücadelelere girdiğinde çok sağlam. O bile zaman zaman geriye gelip yardım etti. Galatasaray sahaya yabancısız çıkmış. Daha iyi ya, herkes sevinmeli buna.

Galatasaray’da bir tek şey kötüydü. O da Servet’in çirkin hareketi. Semih’e arkadan öyle bir girdi ki bir dönem birlikte oynadığı arkadaşına gaddarca müdahalede bulundu. Sert futbol böyle oynanmaz. Servet’e tepkim var. Tipik Türk futbolcusu imajı sergiledi. "Kafadan sert gireyim, rakibi sindireyim" dedi. Servet, bunu yaparak oyunu çirkinleştirdi.

Hürriyet
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bouzid ve Carrusca Cimbom'da kaldı

Galatasaray'da kiralık olarak başka takımlara verilmek istenen Bouzid ve Carrusca gitmek istemiyor. Ankaragücü'nün bu sezon kiralık olarak istediği Bouzid'in, kesinlikle gitmek istemediğini yönetime bildirdiği öğrenildi.
    Milli futbolcunun, Cezayir Milli Takımı'nın Paris'te bugün başlayan kampına katılmak için Fransa'ya gittiği ve bu nedenle idmana çıkmadığı öğrenilirken, Cezayirli oyuncunun ara transferin biteceği 6 Şubat tarihinden sonra İstanbul'a geleceği kaydedildi. Carrusca da yurt dışından gelen teklifleri reddederken, başka bir takıma kiralık gitmek istemediğini yönetime bildirdi.

SAKAT NONDA'YA MİLLİ TAKIM DAVETİ

Galatasaray'da bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Nonda'ya ülkesi Kongo'dan milli davet geldiği açıklandı. Kongo'nun yarın Fransa ile yapacağı hazırlık maçına davet edilen Nonda, sakatlığı nedeniyle bu davete olumsuz yanıt verdi.

AA
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hakan Şükür: Avantajlı bir skor almadık

Galatasaray'ın takım kaptanı Hakan Şükür, Fenerbahçe karşılaşmasında aldıkları 0-0'lık sonucun rövanş için fazla avantaj sağlamadığını savundu.
    Hakan Şükür, antrenman sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, maçtan önce Fenerbahçe'nin favori olarak gösterildiğinin hatırlatılması üzerine, “Söylenen tabii ki öyleydi, ama derbilerin favorisi olmadığı da bir gerçek. Bizler için konsantrasyonu yüksek olan bir karşılaşmaydı. Çünkü karşımızda güçle bir rakip vardı. Maç genelinde üstün oynadık, yakaladığımız çok pozisyon vardı, ama bunları değerlendiremedik. İkinci maç için bence çok avantajlı bir skor değil, çünkü İstanbul içinde bir karşılaşma oynayacağız, derbi maç yapacağız” dedi.

Karşılaşmanın takıma verdiği güven açısından önemli olduğunu dile getiren Hakan Şükür, “Genç arkadaşlara bu maç güven verdi. Bu denli motive olduğumuz bir maçta genç oyuncular neler yapabileceklerini gördüler. Bu anlamda en büyük kazancımızın bu olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“FENERBAHÇE MİSAFİRPERVER DAVRANDI”

Hakan Şükür, Fenerbahçe'nin dünkü karşılaşmada kendilerine misafirperverce davrandığını söyledi.

Bu sezon Fenerbahçe ile kendi sahalarında iki maç yapacaklarını dile getiren Hakan Şükür, şunları söyledi:

“Orada bizi iyi ağırladılar. Kötü şeyler yaşamadık, Servet'in yaptığı hareket sonrasındaki küfür olayı dışında stada giriş ve çıkışlarda çok misafirperver davrandılar. Bu duygular altında rövanş da iyi maç olacak. O zamana kadar sakatlar iyileşecek. Onların ve seyircinin desteğiyle o maçtan galip ayrılıp turu geçen taraf olacağız. Lig maçında durumumuzun ne olacağını bilmiyorum. Bu genç kadronun, bu gidişle ligi şampiyon bitireceğine inancım çok fazla. 3 kulvarda devam ediyoruz. Bütün zorluklara ve şanssızlıklara rağmen bunu koruyabildik. Önemli bir takım olduğumuzu, sezon sonuna kadar 3 kulvarda gidebileceğimizi düşünüyorum.”

“GENÇ ARKADAŞLARA GÜVENİYORUZ”

Hakan Şükür, genç oyuncuların hiç kimsenin beklemediği, ancak kendilerinin beklediği şekilde iyi maç çıkardıklarını söyledi.

Maç öncesinde kampta kimseyle bir şey konuşmadıklarını dile getiren Hakan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sahanın ortasında bir konuşma yaptık. Atmosferin çok güzel olduğunu, maçtan keyif almamız gerektiğini söyledik. Güzel sonuç alarak, oraya gelen az sayıdaki seyircimizi mutlu etmemiz gerektiğini konuştuk. 'Lider olan zirvede olan biziz. Her türlü zor koşula rağmen buraya takımı bizler getirdik' dedik. Bu genç arkadaşlarla belki kimsenin beklemediği, ancak bizlerin beklediği şekilde bunları başardık. Genç arkadaşlara güveniyoruz. Bu duyguyu onlara vermeye çalıştık, hepsini kutluyorum.”

“O STATTA YAPILANLAR GENELDE SÖYLENMİYOR”

Hakan Şükür, kaçırdığı net gol pozisyonu sırasında arkasından destek ayağına darbe aldığını ve bu nedenle net bir vuruş yapamadığını iddia etti.

Bir basın mensubunun, “Kaçırdığı pozisyonda arkadan sana bir hareket yapıldığını ve yapılmadığını söyleyenler var” demesi üzerine Hakan Şükür, “Genelde o statta yapılan şeyler pek fazla söylenmiyor zaten. Ben pozisyonda bir darbe aldım, arkadan ayağım açıldı, dikiş atmak zorunda kaldık. Destek ayağıma darbe geldi ve çok net vuruş yapamadım. Çok daha net bir vuruş yapabilirdim. Belki de vuruşu yapmış olmam nedeniyle destek ayağıma vurulması görülmedi, hakem tarafından değerlendirilmedi. Bandaj falan vardı onlar parçalandı. Yine de kendi adıma verdiğim mücadelenden çok mutluyum. Hem yaşım ileri olmasına rağmen, genç arkadaşlarla oynarken en az onlar kadar koşmak beni mutlu etti” şeklinde konuştu.

“FUTBOL DIŞI SERTLİKLERE KARŞIYIM”

Hakan Şükür, futbol kuralları içinde sertliklerin olabileceğini, ancak kendisinin futbol dışı sertliklere karşı olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe'deki oyuncunun o pozisyonda zamanlama hatasıyla arkadan müdahale ettiğini anlatan Hakan, “Bilerek kimsenin kimseye vuracağını düşünmüyorum. Servet'in pozisyonunda da öyle oldu. Zamanlama hatası o da bunun farkında, hakem de zaten cezasını sarı kart olarak verdi. İyi niyeti olduğu için bence sarı kartı verdi. Belki başka türlü de değerlendirilebilirdi. Bu zamanlama hataları futbolda olur, mühim olan içimizin iyiliği güzelliği, futbola da bu yansırsa Türk futbolu için iyi olur” diye konuştu.

“MİLLİ TAKIMDA OLMAZSAM DESTEKLERİM”

Hakan Şükür, milli takımın İsveç ile oynayacağı özel karşılaşmanın aday kadrosuna çağrılmamasını, Fatih Terim'in tasarrufu olarak değerlendirdi.

“Bana zamanında o formayı veren, beni kadroya çağıran, takıma ağabeylik yapmamı isteyen ve gerçekten performansıma güvenen bir hocamız var. O'nun tasarrufu” diyen Hakan, “Kendisi öyle karar verdi. Oradaki genç arkadaşlarımız iyi başarı kazandılar. Avrupa Şampiyonası'na gitmeye hak kazandılar. İnşallah o süreci de beraber yaşayacaklar. Ben de Galatasaray'daki üç kulvardaki mücadelenin içinde olup, performansımla orada olmayı hak etmek için mücadele edeceğim. Yaşımın ne kadar ileri olsa da performansımın iyi olduğunu düşünüyorum. Söylenenlere bakmıyorum, çalışıyorum. Kısmet olursa orada olmak istiyorum, ama kısmet olmazsa da hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız, onları destekleyeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kalli'ye Hakan tepkisi

Galatasaray Kaptanı Hakan Şükür, oyundan çıkarken, Fenerbahçe önündeki oyun stratejisi ve hamleleri genel olarak beğenilen Kalli'ye tepki gösterdi. Kral maç sonrası "Pişmanım" dedi.
    0-0'a razıydık Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın Şükrü Saracoğlu'ndaki Fenerbahçe derbisinde takımını idare edişi genel olarak beğenildi. Hafta içinde oyuncularıyla yaptığı toplantıda "Sürekli golü düşünen bir futbol sergileyeceğiz" diyen Alman teknik adam sahaya çift forvet sürdü ve öğrencilerinin oyunu geride kabul etmesine izin vermedi.

Ancak Kalli'nin maçtaki tek hatasının 61. dakikada yaptığı Hakan Şükür-Ayhan Akman değişikliği olduğu yönünde yorumlar yapıldı. Bu yorumların dayanağı ise Hakan Şükür'ün çıkmasından sonra Galatasaray'ın oyundaki egemenliğini kaybetmesi ve Fenerbahçe'nin dengeyi sağlaması.

"SAKATLANDIĞI İÇİN ALDIM"

İkinci yarının başında yüzde yüzlük bir gol kaçıran Hakan Şükür ise 61. dakikada kulübeye çekilmesine tepki gösterdi. Galatasaray'ın kaptanı bu tepkisini tüm Türkiye'nin gözleri önünde kafasını sallayarak belirtti. Hakan 2004-2005 sezonundaki Gençlerbirliği maçında dönemin teknik direktörü Gheorghe Hagi'ye de oyundan çıktığı için el kol hareketi yapmıştı.

Feldkamp, Hakan Şükür'ü oyundan çıkarmasını "Sakatlandığı için böyle bir karar aldım" şeklinde açıkladı. Hakan ise hocasından özür dileyerek, "Oyundan çıkan herkes üzülür. Sakin kafayla düşününce yaptığım hareketin yanlış olduğunu gördüm" dedi.

Sabah
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haber için teşekkürler üsdat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

STAT: Ali Sami Yen
    HAKEMLER: Bünyamin Gezer xxx, Nihat Mızrak xxx, Mustafa Sönmez xxx
    GALATASARAY: Orkun xx, Uğur Uçar xx, Servet xxx, Emre xx, Volkan xx, Serkan xx (Lincoln dk. 64 xx), Mehmet Topal xxx, Arda xxx, Barış xxx, Ümit Karan xxx (Ayhan dk. 87 x), Hakan Şükür xxxx (Hakan Balta dk. 84 x)
    YEDEKLER: Aykut, Carrusca, Bouzid, Mehmet Güven
    TEKNİK DİREKTÖR: Karl Heinz Feldkamp
    VESTEL MANİSASPOR: Martinez x, Şener x, Borbiconi x, Ze Antonio x, Celaleddin x (Ferhat dk. 46 xx), Uğur İnceman x, Selçuk xxx, Metin x (Güven dk. 80 x), Ümit Bozkurt xx, Rafael x (Da Silva dk. 60 xx), Burak xx
    YEDEKLER: Ufuk, Sezer, Sinan, Allyson
    TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural
    GOLLER: Barış (dk. 7), Hakan Şükür (dk. 23, 47 ve 83), Arda (dk. 27 pen.), Ümit Karan (dk. 59) (Galatasaray), Selçuk (dk. 57 ve 65), Burak (dk. 68) (Vestel Manisaspor)
    SARI KARTLAR: Şener, Da Silva, Uğur İnceman (Vestel Manisaspor), Hakan Şükür (Galatasaray)

4. dakikada sağdan Şener'in ara pasıyla Galatasaray savunmasının arkasına sarkan Burak'ın yerden vuruşunda, top kaleci Orkun'da kaldı.

7. dakikada Ümit'in sağdan ceza alanına doldurduğu topu Hakan Şükür, göğsüyle indirdikten sonra Barış'ın önüne bıraktı. Bu oyuncunun penaltı noktası üzerinde sert vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Martinez'in sağından ağlarla buluştu: 1-0.

9. dakikada Arda'nın ceza alanı dışından sert vuruşunda, kaleci Martinez güçlükle uzanarak köşeden topu çeldi.

23. dakikada sağdan Barış'ın ortaladığı topu ceza alanında kontrol eden Hakan Şükür, dönerek vuruşunda meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-0.

26. dakikada ceza alanında Şener'in Arda'yı düşürmesi sonrası hakem Bünyamin Gezer penaltı noktasını gösterdi.

27. dakikada penaltı atışını kullanan Arda, Galatasaray'ı 3-0 üstünlüğe taşıyan golün sahibi oldu.

43. dakikada soldan Burak'ın ortası sonrası Metin'in üzerinden atladığı top Rafael Marques'in önünde kaldı. Vestel Manisasporlu oyuncunun şık bir vücut çalımıyla önünü boşattıktan sonra yaptığı vuruşta, kaleci Orkun iki hamlede topun sahibi oldu.

45. dakikada Uğur'un soldan ortasında ceza alanında Serkan kaleciyle karşı karşıya kalırken, bu futbolcunun vuruşunda top Martinez'den döndü ve maçın ilk yarısı 3-0 evsahibi Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ilk yarısın G.Saray 3-0 önde bitirdi. Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında lider Galatasaray ile Vestel Manisaspor, Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma Galatasaray'ın 6-3 üstünlüğüyle sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
    47. dakikada Arda'nın pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına giren Ümit Karan'ın yerden içeriye ortasında arka direkte Hakan Şükür, topu ağlara göndererek, kendisinin 2., takımının 4. golünü kaydetti. 4-0
    57. dakikada Selçuk'un ceza sahası dışından sert şutunda top üst direğe çarparak ağlarla buluştu. 4-1
    59. dakikada defansın arkasına atılan uzun topla buluşan Ümit Karan, kaleci Martinez ile karşı karşıya kaldı. Ümit Karan, ceza sahasına girmeden ceza yayı üzerinde yerden plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 5-1
    65. dakikada Selçuk'un ceza sahası dışından sert vuruşunda top kaleci Orkun müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. 5-2
    68. dakikada Da Silva'nın pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Ümit Bozkurt, yerden içeriye ortaladı. Topla buluşan Burak'ın plase vuruşunda top direğin dibine çarparak ağlara gitti. 5-3
    76. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Da Silva'nın vuruşunda defans son anda topa müdahale ederek büyük bir tehli***i önledi.
    80. dakikada Ümit Karan'ın pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Lincoln'ün gelişine sert şutunda top yandan auta gitti.
    82. dakikada Ferhat'ın ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.
    83. dakikada Lincoln'ün sağdan kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Hakan Şükür'ün kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 6-3

Maç G.Saray'ın 6-3 üstünlüğü ile sona erdi.

Ajanslar
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Müthiş 90 dakikanın ilginç ayrıntıları

G.Saray'ın Vestel Manisaspor'u 6-3 yendiği maç ligin de en gollü maçı oldu. G.Saray ilk kez bir maçta 3 gol kalesinde gördü. Ve maçla ilgili daha başka ayrıntılar:

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln, 69 gün süren sakatlığının ardından Vestel Manisaspor karşılaşmasıyla yeşil sahalara döndü. Ligde en son 2 Aralık tarihinde forma giyen Lincoln, bu maçta yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Galatasaray'ın farklı skorla öne geçtiği maçta sarı-kırmızılı taraftarlar da yaptıkları tezahüratlarla Lincoln'un sahaya girmesini istediler.
    Lincoln, soğuk havada sahaya takım arkadaşlarının tersine kısa kollu formayla çıkarken, Vestel Manisaspor'da ise yalnızca Burak kısa kollu formayla mücadele etti.
    -2 MAÇTA 10 GOL ATTILAR-
    Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de yaptığı son 2 maçta filelere 10 gol gönderdi. Ligde 20. haftada Ankaragücü'nü 4-0 yenen Cim bom, Vestel Manisaspor'u da 6-3 yenerek rakip filelere adeta gol yağdırdı. Galatasaray, bu sezonki en gollü maçını Vestel Manisaspor ile yaparken, sarı-kırmızılılar Çaykur Rizespor'u da 5-2 yenmiş, Konyaspor'u da ilk yarıdaki maçta 6-0 yenmişti.
    -LİGİN EN GOLLÜ MAÇI-
    Galatasaray ile Vestel Manisaspor, bu sezonun şimdiye kadar en gollü maçını oynadı. Karşılaşmada toplam 9 gol olurken, ligde daha önce en gollü maç 5. haftada Gaziantepspor ile Kayserispor (3-4) arasında oynanmıştı. -
    GALATASARAY, İLK KEZ BİR MAÇTA 3 GOL YEDİ-
    Galatasaray, bu sezon ligde ilk kez Vestel Manisaspor maçında kalesinde 3 gol birden gördü. Sarı-kırmızılı ekip, yalnızca Fortis Türkiye Kupası'nda yaptığı Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşılaşmasında rakibine 3-0 yenilmişti.
    -HAKAN ŞÜKÜR'DEN 3 GOL-
    Ligde önceki hafta takımına 1 gol kazandıran Hakan Şükür, bu kez rakip filelere 3 gol attı. Hakan Şükür, ligde toplam 246. golüne ulaşırken, bu sezonki 8. golünü filelere gönderdi. Deneyimli futbolcu, eski günlerini hatırlatan gollerini sıralarken, Ankaragücü maçında gol atan oyunculardan Ümit ile Arda da Vestel Manisaspor karşısında fileleri havalandırdı.
    -FELDKAMP ŞAŞIRDI-
    Karşılaşmanın 30. dakikasında hakem Bünyamin Gezer, faul atışı kullanan Uğur'un topu biraz daha geri götürmesini istedi. Gezer'in yaptığı hareketleri kendi üstüne alınan Galatasaray Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp, ''Bana mı söylüyorsun?'' derken, daha sonra hakemin Uğur'u uyardığını anlayıp gülümsedi
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 46/87 İlkİlk ... 2136373839404142434445464748495051525354555671 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri