REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 47/87 İlkİlk ... 2237383940414243444546474849505152535455565772 ... SonSon
1101 sonuçtan 461 ile 470 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Polat: Hakan bu rekoru da kırmalı

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, V. Manisaspor karşısında alınan galibiyete alkış tutarken 3 gol atan Hakan Şükür'ün yeni bir rekor daha kırabileceğini söyledi.

çtan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Adnan Polat, üstüste yenilen gollerle ilgili olarak, ''Futbol ciddi bir iş ve oyun disiplinini hiç bırakmamak lazım. Galip durumdayken yediğimiz goller için bunu söyleyebiliriz. Bugün atılan 6 gol ve kazanılan 3 puan bizim için iyidir'' diye konuştu. Bu maçı unutup, bu akşamdan itibaren hafta içinde UEFA Kupası'nda yapacakları Bayer 04 Leverkusen maçını düşünmek zorunda olduklarını ifade eden Polat, ''Yolumuza devam ediyoruz'' dedi. -
    ''HAKAN ŞÜKÜR'Ü KUTLUYORUM''-
    Polat, Vestel Manisaspor maçında 3 gol birden atan Hakan Şükür'ü, gösterdiği performanstan dolayı kutladığını söyledi. Bu oyuncunun gösterdiği performansın kendileri için memnuniyet verici olduğunu dile getiren Polat, ''Hakan Şükür'ü kutluyorum. Uzun zamandır böyle atamıyordu. Son 2 haftadır gollerini yeniden atmaya başladı. Umarım sezon sonuna kadar böyle devam eder. Çünkü benim kalbimde onun kırmasını istediğim bir rekor daha var'' diye konuştu. Polat, ayrıca takımda genç oyuncuların giderek yükselen performansının kendilerini çok mutlu ettiğini, bu oyuncuların takımın geleceği olduğunu sözlerine ekledi.
    -SEZGİN: ''SONUÇ MUTLULUK VERİCİ''-
    Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de Vestel Manisaspor karşısında oynanan oyunun kendileri adına mutluluk verici olduğunu söyledi. Sezgin, karşılaşmanın seyir zevki ve sonuç açısından tatmin edici olduğunu kaydederek, ''Futbolcularımız, kazanma isteğini maçın tamamında sahaya yansıttılar. Kendilerini kutluyorum. Artık önümüzde önemli bir periyot var. UEFA Kupası, lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda yapacağımız 7 karşılaşma bulunuyor. Ortalama 3 günde bir maç yapacağız. Önceliğimiz Bayer Leverkusen maçı. İlk maçta iyi bir skor elde edip, rövanş maçına avantajlı bir skorla gitmek istiyoruz'' diye konuştu.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hakan yeni rekorun adını koydu

G.Saray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın 'yeni bir rekor daha kırabilir' diyerek ipucunu verdiği yeni rekorun açıklamasını Milli futbolcu Hakan Şükür yaptı.

Galatasaray'ın Vestel Manisaspor'u 6-3 yendiği maçta 3 gol birden atan sarı-kırmızılıların deneyimli futbolcusu Hakan Şükür, attıkları gollerin, verdikleri mücadelenin karşılığı olduğunu söyledi.
    Hakan Şükür, maçtan sonra Lig TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada, genç arkadaşlarının bu akşam birşey daha öğrendiklerini vurgulayarak, ''Futbol ciddi bir oyun, ne zaman kendinizi bırakırsanız kalenizde goller görüyorsunuz. Atılan goller verilen mücadelenin karşılığı oldu, mücadeleden geri düştüğümüzde de goller yedik ama farklı skorla kazanmak güzel'' dedi.
    Bu sezon Galatasaray'daki son yılı olduğunu ifade eden Hakan, ''İyi çalışıp arkadaşlarım gibi mücadele etmeliyim'' derken, ''Sezon sonunda yöneticiler 2 yıl daha sözleşme yapalım derse ne dersin?'' biçimindeki soru üzerine şunları kaydetti: ''Yaparım tabii ki ama sezon sonunu bekleyelim. Ben camiamı çok seviyorum. Oynayabilirim ama çok farklı psikolojik şartlar gelişiyor. Herhangi kötü bir dönemde bazı şeylerin üzerinize yıkılması, Galatasaray için kendini bu kadar yırtan bir kişi için üzüyor. Tepkiyle söylenmiş birşeydi. Sezon sonunda büyüklerimiz karar verecek. Mukavelem bitiyor.''
    Hakan, başkan yardımcısı Adnan Polat'ın ''Hakan sezon sonunda bir rekor daha kıracak'' biçimindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine, ''Sezon sonunda şampiyon olursak, 8. şampiyonluğum olacak. Galatasaray tarihinde en fazla şampiyonluk yaşayan oyuncu olacağım. İnşallah arkadaşlarım bunu bana hediye eder. Bu da beni çok mutlu edecektir'' dedi
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hakan yaşlı diyenlere Feldkamp cevabı

Galatasaray Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp, Vestel Manisasspor ile çok tempolu bir maç yaptıklarını belirterek Hakan'la ilgili soruya şu cevabı verdi:

Karl-Heinz Feldkamp, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, rakibin ''şans şutu'' diyebileceği 2 şutla goller bulduğunu kaydederek, ''Bu bizi zor duruma düşürür gibi oldu ama ondan sonra oyunumuza devam ettik ve gol pozisyonları ürettik. Oynamaya çalıştığımız yüksek tempoda futbolcularımızın kimi hatalar yapmaları da doğal'' dedi. Bir basın mensubunun, ''Bu gollere 'şans şutu' demeniz haksızlık olmuyor mu?'' sorusu üzerine Alman çalıştırıcı, ''Bu şutlardan sürekli atsanız bile kaleyi sürekli isabet ettiremezsiniz. Bunlara Almanya'da 'pazar ve şans' şutu denir. Çünkü nadir atılabilecek gollerdir'' yanıtını verdi.
    -HAKAN'I ÖVDÜ-
    Feldkamp, Hakan Şükür'ün 3 gol atmasını değerlendirirken, deneyimli oyuncuyu övdü. ''Yaşlı futbolcu yoktur, iyi ve kötü futbolcu vardır'' diyen Alman teknik adam, ''Yaşla yeteneğin bir ilgisi yok. Hakan Şükür iyi bir futbolcudur. Forvetteki arkadaşlarımız Hakan, Ümit ve Serkan çok iyi çalışıyor. Hem ofansif, hem defansif olarak iyiler, bu arada gol de atıyorlarsa güzel'' diye konuştu. Kaleci transferi istediğinin, bu akşam da Orkun'un 3 gol yediğinin hatırlatılması üzerine Feldkamp, ''O konuyu kapattık. Transfer kapanmıştır.
    Haziran ayında bunu konuşuruz. Ayrıca o gollerde kaleci hatası da yoktu. Orkun'un ilk yarının sonlarına doğru yaptığı çok güzel bir kurtarış da vardı. Bu konularla ilgili bütün konular konuşuldu, bir daha da lütfen soru sormayın'' dedi. Fenerbahçe maçındaki kadroyu bozmadığının hatırlatılması ve Bayer 04 Leverkusen ile hafta içinde yapılacak karşılaşmaya da aynı kadroyla çıkmasının risk olup olmayacağının sorulması üzerine Feldkamp, ''Bu konuda risk yok, bugün 6-3 yendik, yarın kadroya bakacağım. Bu akşam sakatların iyileşmesi beni memnun etti. Yedek kulübesindeki iyi oyuncularımın bulunması gelecek için bana güven verdi'' yanıtını verdi.
    Feldkamp, kondisyon sorunu bulunmadığını anlatırken, ''Öyle olsaydı 5. ve 6. goller atılamazdı. Ama arada sırada maçta ara verilebilir. Orta alanda çok genç oyuncularımız var. Onlar fizik güçlerini tasarruflu olarak kullanmayı tam olarak bilmiyorlar'' diye konuştu. Galatasaray, Bayer 04 Leverkusen ile hafta içinde sahasında yapacağı UEFA Kupası 3. tur ilk maçının hazırlıklarına, yarın sabah basına açık olarak yapacağı idmanla başlayacak
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Feldkamp'tan B.Leverkusen taktiği

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp, UEFA Kupası 3. tur ilk maçında karşılaşacakları B.Leverkusen ile şansların eşit olduğunu belirtirken nasıl oynayacaklarını da açıkladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, yarın UEFA Kupası 3. tur ilk maçında karşılaşacakları Bayer Leverkusen ile şansların eşit olduğunu söyledi. Feldkamp, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ''Tur şansınız nedir'' sorusu üzerine, her iki takımın da turu geçmek istediğini kaydederek, ''İki ekip de istekli ve birbirlerine karşı oynamaktan memnunluk duyuyor. Şanslar eşit diye düşünüyorum ama ilk maçı deplasmanda oynamayı tercih ederdim'' dedi.
    İki maçlık bir eleme turu oynayacaklarını vurgulayan Alman teknik adam, ''Bu nedenle de taktik yönden düşünceler bu maçı etkileyecek. İkinci maçın sonunda penaltılar veya uzatmalar da olabileceğini düşünerek, şimdiden taktik yönden her şeyi yapmak gerek'' ifadesini kullandı.
    Feldkamp, ''Yarınki maçta farklı bir sistemle mi oynayacaksınız'' sorusu üzerine de şunları kaydetti: ''Buna 'hayır' diyebilirim. Rakibimiz de değişik oynayacaktır. Rövanşı olacağı için onların harakiri yapacağını sanmıyorum. Bu tür maçlarda otomatikman ikinci maçı da düşünüyorsunuz. Örneğin Fenerbahçe maçının son 15 dakikasında ne kadar kazanmak istesem de gol yememeyi düşündüm. Hedeflerimizden biri gol yememek olacak. Benim futbol anlayışımda gol yememek ve rakibe pozisyon vermemek vardır. Böyle olunca, gol bulmak daha kolaylaşır. Kendi sahanızda rakibin kontrataklarına izin verirseniz, bu bazen kötü sonuçları beraberinde getirir.''
    -BAYER LEVERKUSEN'İ ÖVDÜ-
    Feldkamp, rakiplerinin, Almanya birinci liginde yaptığı sürprizlerle dikkati çektiğini belirterek, ''Rakibimiz çok iyi durumda ama kimse korktuğumuzu düşünmesin. Kimseden çekinmiyoruz'' dedi. Karl Heinz Feldkamp, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Herkesin Bayern Münih, Werder Bremen ve Schalke 04'ten konuştuğu dönemde, kimsenin beklemediği şekilde puan cetvelinin üst sıralarında yer alıyorlar. Bu üç takım şampiyon olmak zorunda ama Leverkusen'de o zorunluluk yok, yine de şampiyon olabilir. Yarınki rakibimiz şu an çok iyi durumda. Kimse aklına bir korkunun varlığını getirmesin. Kimseden çekinmediğimiz gibi, onlardan da çekinmiyoruz ama güçlü takımla oynamanın zevkini yaşayacağız.'' -
    TÜRKİYE'DEKİ EN BÜYÜK SORUN...-
    Alman çalıştırıcı, bir basın mensubunun, Alman futbolunda düşüş olduğunu ve Galatasaray'a bu ülkeden sadece Bayern Münih'in rakip olabileceğini söylemesine tepki gösterdi. Feldkamp, bu konunun, Türkiye'de eksikliğini hissettiği tek konu olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: ''Buradaki insanların kendini büyük görmesi, diğerlerini küçümsemesi anlayışına neden olan kişiler gazeteciler. Belki bu çok hoş değil, özür dilerim ama bu gerçeği söylemem lazım. Alman futbolu ile Türk futbolu arasındaki en büyük fark bu. Alman futbolu, uluslararası turnuvaların hepsinde başarılı oldu.
    Türkiye'nin katıldığı 2002 Dünya Şampiyonası dahil, hep başarılı oldu. Bizim futbolcularımız, Almanya'dakilerden veya diğerlerinden kötü değil. Yetenekli oyuncularımız var ama bu futbolcularla daha başka, daha iyi işler yapmamız lazım. Çalışmalarımız bunun için.
    Almanya'da 9-10 oyuncu alabilecek olanak ve kanunlar var. Burada, sistemde de hata var. Almanya'da her türlü şey serbest ama burada sahaya sürebileceğimiz yabancı sayısını 6 ile sınırlı tutuyoruz. Avrupa'nın çok iyi takımlarına karşı oynuyorsanız, bu Bayern Münih olur, Barcelona olur... Gönül ister ki. siz de aynı şartlarda karşılaşın.''
    Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, taraftarların maçlara gelmemesindeki sorunun stattaki şartlardan kaynaklanabileceğini belirterek, ''Kulübümüz de bunu bildiği için yeni stat yapıyor, ama şu anda bunun bana faydası yok'' dedi.
    Feldkamp, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, takımın oynadığı güzel futbola rağmen, taraftarların maça gelmemeleriyle ilgili bir soru üzerine, şöyle konuştu: ''Ortaya iyi performans koymamız lazım ki seyirciyi oraya bekleyelim. Takımımız çok iyi şeyler ortaya koydu, o desteği hak ediyor. Öyle olduğu için, gelmelerini bekliyorum. Onlar hala gelmiyorsa, bunun nedenleri başka yerdedir. Fenerbahçe'nin stadındaki imkanlar aynı değil, orada localar var. Beşiktaş'ın stadı da aynı şekilde.
    Şu anki stadımız, bize sunduğu olanakları nedeniyle lidere layık stat değil. Camiamız da bu kanıda ki yeni stat yapma yoluna gitti. 2 sene sonra belki güzel bir stadımız olur, ama o stadın şu anda bana faydası yok. Seyirciler çok daha güzel statlarda maç izlemek istiyor. Ben üstte kalmaya, lider kalmaya devam etmek istiyorum. Bizim seyircilerimiz de ne zaman stada geleceğine karar verecek. ''
    -''AYNI KADRO SAHADA OLACAK''-
    Feldkamp, Bayer Leverkusen maçında, son iki haftada sahada görülen kadronun yer alacağını belirtirken, bunun, sahaya süreceği ilk 11 değil, 18 kişilik kadro için söylediğini vurguladı. Geçen hafta, hiç kimseye ilk 11'le ilgili bilgi vermeden, antrenman sırasında, daha önceki hafta oynayan 11'i oynatacağını belirttiğini dile getiren Feldkamp, ''Antrenman bittikten yarım saat sonra, televizyonda bu konuda haberler izledik. Belki de içimizden bazıları, yarım saat içinde bile bu haberleri basına verebiliyor. Eğer bilgi veriyorlarsa, bunu bedava yapmasınlar, iyi para alıp versinler.
    Bunu kendilerine de söyledim'' dedi. Alman teknik adam, Bayer Leverkusen maçını, davetlisi olarak gelecek eski futbolcularından Götz'ün de izleyeceğini hatırlatırken, ''Haftalar önce görüştük ve maça gelmek istediğini söyledi. Böyle bir program yaptık. Aklınıza, benden sonra görev yapacak teknik adamı davet ettiğim gelmesin. Bu halef-selef olayı değil. Şimdiye kadar sahip olduğum en iyi futbolcularımdan biriydi'' diye de açıklamada bulundu.
    -OYUNCULARIN DURUMU-
    Karl Heinz Feldkamp, takımdaki sakat oyuncuların neredeyse tamamının iyileşmiş durumda olduğunu, ancak Lincoln ve Ayhan gibi futbolcularında kondisyon eksikliği bulunduğunu söyledi. Bu konuda spekülasyon yaratılmasını istemediğini vurgulayan Feldkamp, sakat futbolcuların, eksiklerini hemen gidermelerinin mümkün olamayacağını, bunun da doğal olduğunu kaydetti. Serkan'ın hafif bir sakatlığı bulunduğunu, ancak antrenmanda son durumunu göreceklerini ifade eden Alman çalıştırıcı, Afrika Kupası maçlarında oynayan Song'un da aralarında olmadığını bildirdi. Yorgunluğun sorun olup olmayacağı sorusuna Feldkamp, ''Ümit ederim olmaz. Son haftalarda o yoğun tempoda oynamak zorundayız. 6 Ocak'ta ikinci yarının başlamasının ardından sürekli hafta sonu ve hafta için oynadık. Bu arada da milli maç oynandı'' dedi.
    -''FUTBOLCULARIM, LEVERKUSEN'İ TANIYOR''-
    Teknik direktör Feldkamp, bir Alman takımıyla oynayacaklarının hatırlatılıp, ''Alman takımını tanıdığınız için hazırlıklarınız, diğer maçlara göre daha mı az oluyor ?'' diye sorulması üzerine, ''Hazırlıklarda mutlaka farklılık oluyor. Önemli olan, yaptığım hazırlıkların takıma yansıması. Bordeaux maçından daha kolay olacak hazırlık açısında. Alman ligi hakkında oldukça bilgi veriyorum. Oyuncularım, Leverkusen'i, şimdiye kadar oynadığımız rakiplerden daha iyi tanıyorlar. Bu bizim için bir artı olabilir'' dedi.
    Oyuncularının, rakiple ilgili her türlü bilgiye sahip bulunduğunu anlatan Feldkamp, ''İsimlerine kadar biliyorlar. Futbolcularımın sürekli benden gelecek bilgileri beklemelerini istemiyorum. Benim hazırlamamdan çok, kendilerini maça hazırlasınlar'' diye konuştu. Daha önce Almanya'da futbol oynayan Lincoln dışındaki oyuncuları Serkan ve Barış'ın, çok genç olduğunu, Bundesliga'yı sadece televizyonda izleyip, oynama fırsatı bulamadıklarını ifade eden Feldkamp, şöyle devam etti: ''Bunlar 20-21 yaşında genç oyuncular. Ümit ediyorum ki onlar tarihi burada, Galatasaray'da yazacaklar. Lincoln ise o deneyimleri yaşadı, ama bir Alman takımına karşı oynamaları nedeniyle istekli, heyecanlı olmaları ve daha iyi oynamaya çabalamaları gayet doğal.''
    Genç oyuncuların, bir Avrupa kupası maçında, tecrübe eksikliği yaşayabileceğinin hatırlatılması üzerine de Alman teknik adam, ''Uluslararası rakiplerimize karşı genç takımımla biraz daha büyük sorunlar yaşadık. Bu, olgunluk süreci gerektiren bir konu. Maalesef bunu çok kısa sürede tamamlayamıyorsunuz. Bordeaux ve Helsingborg maçlarında bunu gördük, ama 20-21 yaş ortalamanız varsa, bu kadar genç bir orta sahadan, uluslararası seviyede iş yapmasını beklemek için sabırlı olmalısınız. Bu takımla buralara kadar gelmekten gururluyum'' açıklamasını yaptı
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cimbom'un genç yıldızı yarın akşam yok

Galatasaray, Bayer 04 Leverkusen ile yarın yapacağı UEFA Kupası 3. tur ilk maçının hazırlıklarını tamamlarken, sakatlığı bulunan Serkan Çalık kadroya alınmadı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Vestel Manisaspor maçını belinde ve sol bacak üst arka adalesindeki ağrısı nedeniyle tamamlayamayan Serkan Çalık'ın şikayetlerinin, 2 gündür süren tedavi ve özel çalışma programıyla hafiflediği belirtilerek, ''Ancak bu akşam katıldığı taktik çalışmanın ertesinde yapılan son kontrollerinde probleminin tamamen iyileşmediğinin tespit edilmesi üzerine, Serkan'ın tedavisinin sürdürülmesine, dolayısıyla Bayer Leverkusen maçı kadrosuna dahil edilmemesine karar verilmiştir'' denildi.
    Sarı-kırmızılılar, Bayer 04 Leverkusen maçı için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.
    İHA
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

G.Saray'da Lincoln'la özel görüşme

Sarı-kırmızılı yönetim, Leverkusen maçının son dakikalarında Feldkamp'ın oyuna alınmak istemesine tepki gösteren Lincoln ile görüştü. Açıklama Adnan Sezgin'den geldi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, her zamanki gibi, normal bir şekilde Lincoln ile bir araya geldiklerini ve konuştuklarını belirtirken, ''Görüşmenin ayrıntıları bizim içimizde kalır, ama hiçbir sorunun bulunmadığını söyleyebilirim. Çıkıp diğer arkadaşları gibi takımla antrenmana katıldı'' dedi.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

#bannerCorp { width: 272px; height:260px; border: solid 1px #909; text-align: center; padding: 10px 0 0 0;}
    Galatasaray, hafta sonu deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
    UEFA Kupası'nda dün gece Bayer Leverkusen ile karşılaşan Sarı-kırmızılılar, öğleden sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanarak Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı.
    Dünkü karşılaşmada forma giyen rejenerasyon antrenmanın ardından çalışmayı bırakırken diğer futbolcular ise gruplara ayrılarak teknik ağırlıklı bir idman yaptı.
    Galatasaray'da tedavileri süren Serkan Çalık, bugün salon sahada takımdan ayrı bir çalışma yaperken Hasan Şaş'ın tedavisine devam edildi.
    Galatasaray, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kurul, Galatasaray Kulübü'ne 09.02.2008 tarihinde oynanan Galatasaray A.Ş.-Vestel Manisaspor müsabakasında, merdiven boşluklarının boş bırakılmayarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle Bin YTL, stada biletsiz seyirci alınarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle Bin YTL olmak üzere toplam 2 Bin YTL para cezası verdi.

PFDK, MKE Ankaragücü Kulübü hakkında ise 10.02.2008 tarihinde oynanan Gençlerbirliği-MKE Ankaragücü müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 10 Bin YTL para cezasının verilmesini ve hasarın tazmin edilmesini kararlaştırdı. Kurul ayrıca, Kayserispor Kulübü'ne de 09.02.2008 tarihinde oynanan Kayserispor-Beşiktaş A.Ş. müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 2 Bin 500 YTL para cezası verilmesini karar bağladı.

PFDK'nın verdiği diğer cezalar ise şöyle:

"3 maç: Volkan Taşkömür (Orhangazi Gençlerbirliğispor futbolcusu)
    2 maç: Mustafa Şahintürk (Gaziantep B.Ş.Belediyespor futbolcusu), İsmail Kaba (Ankara Demirspor antrenörü)
    15 gün hak mahrumiyeti cezası: İsmail Kaba (Ankara Demirspor antrenörü)
    4 Bin YTL: Eskişehirspor
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

#bannerCorp { width: 272px; height:260px; border: solid 1px #909; text-align: center; padding: 10px 0 0 0;}
    Galatasaray Kulübü'nün, İtalya'nın Roma Kulübü'nden sezon sonuna dek kiraladığı Ganalı futbolcu Ahmed Barusso, basına tanıtıldı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in de hazır bulunduğu törende, Ahmed Barusso, basın mensupları için sözleşmeye imza attı.
    Ahmed Barusso ve kulübü Roma ile daha önce anlaşmaya vardıklarını belirten Adnan Sezgin, Afrika Uluslar Kupası maçları nedeniyle Barusso'nun gecikmeli olarak takıma katıldığını belirterek, ''Barusso dün gece itibariyle İstanbul'a geldi ve ilk antrenmanına çıktı. Hem kulübümüze hem de kendisine hayırlı olmasını diliyorum. Kiralık olarak bu transferi gerçekleştirdik ve sezon sonunda da transfer önceliği yine bizde. Umarım iyi giden takımımıza bir katkı da ondan gelir'' diye konuştu.
    BARUSSO: ''KENDİME YER BULACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM''
    İmza töreninde 15 numaralı formayı giyen Ahmed Barusso, Galatasaray'da kendisini göstermek istediğini söyledi. Ağır sayılabilecek bir sakatlık geçirdiğini ve önemli yıldız oyuncuları bulunan Roma'da forma şansı bulamadığını aktaran Barusso, ''Bu durumu kabullenmem gerektiğini düşünüyorum. Roma Kulübü Başkanı bana böyle bir teklif geldiğini söylediğinde oturup konuştuk. Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğundan bahsettik. Bu da benim gelmemde etkili oldu. Takımın taktiksel anlayışı içinde kendime yer bulacağımı düşünüyorum. Gelmemde asıl etkili olan şey de bu'' şeklinde konuştu.
    ''GELMEDEN ÖNCE BİR ÇOK OYUNCUYLA KONUŞTUM'' Ahmed Barusso, Galatasaray'la anlaştıktan sonra aralarında Galatasaraylı Nonda ve Song ile Fenerbahçeli Appiah'ın da bulunduğu birçok oyuncuyla konuştuğunu belirtti. Tüm görüşmelerinde Galatasaray ile ilgili çok güzel şeyler anlatıldığını dile getiren Ganalı futbolcu, ''Özellikle genç oyunculara kendilerini gösterme şansı tanıyan bir yapısının olduğu söylendi bana. Elimden geleni yapıp, takıma faydalı olmaya çalışacağım. Kendimi gösterme imkanı bulacağımı düşünerek buraya geldim'' ifadelerini kullandı.
    -''TEKNİK DİREKTÖR, TAKIMLA İLGİLİ EN İYİ ŞEYİ BİLİR''-
    Galatasaray'da forma şansı bulup bulamayacağı konusunda nasıl bir fikri olduğunun sorulması üzerine Barusso, ''Takımlarda en az 25 oyuncu bulunuyor. Bir maç için 18 oyuncu seçiliyor ve bunların içinden de 11 kişi maçın başında sahaya çıkabiliyor. Bu işin doğasında oynayamamak da var'' diye konuştu.
    Ganalı futbolcu, ''Bir teknik direktör kadrosundaki oyuncuların özelliklerini en iyi şekilde tanıyarak kadrosunu yapar. Oyuncuların yapması gereken, her hafta ilk 11'de oynamayabileceklerini de düşünerek çalışmaktır. Teknik direktör, takımla ilgili en iyi şeyi bilir. Biz de tercihlere saygı gösterip, tercihlerden biri olmak için çalışmalıyız'' dedi.
    -''SABIRSIZLANIYORUM''-
    Galatasaray'la anlaşmasının ardından basında, Roma'ya geri dönmek için mücadele edeceği şeklinde haberlerin yer aldığının sorulması üzerine de Barusso şunları söyledi: ''Bu şimdi alınması gereken bir karar değil. Ama karar alma günü geldiğinde, elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışacağım. Galatasaray takımı ile birlikte başarılara ulaşmak için sabırsızlanıyorum. Öncelikli hedefim bu. Başarılar isteyen oyunculardan kurulu bir takımda olduğumu biliyorum. Sezon sonunda da Galatasaray'da devam etmemem için hiçbir neden göremiyorum'' diye konuştu.

Ayrıca, bir lakabının bulunmadığını kaydederek kendisine Barusso ya da Ahmed denilebileceğini söyleyen Ganalı oyuncu, Fenerbahçe ile yapacakları derbinin Galatasaray için büyük önemi olduğunun söylenmesi üzerine de, ''Derbi maçların psikolojilerinin farklı olduğunu bilmek lazım. Mücadele hırsından çok, kazanma hırsı ortaya çıkar ve derbi kazanış bir takımın oyuncuları da kendilerini Dünya Kupası'nı kazanmış gibi hisseder. Önümüzdeki Fenerbahçe derbisinde iyi oynayacağımıza ve kazanacağımıza inanıyorum, temennimiz bu'' diyerek sözlerinin tamamladı. Barusso daha sonra sarı-kırmızılı formayla basın mensuplarına poz verdi.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı uğurlu olsun...bence yerinde yapılmış iyi bi transfer....

Sayfa 47/87 İlkİlk ... 2237383940414243444546474849505152535455565772 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri