REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 51/87 İlkİlk ... 2641424344454647484950515253545556575859606176 ... SonSon
1101 sonuçtan 501 ile 510 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bülent Korkmaz: Jübile yapmam

Galatasaray'ın efsanevi kaptanlarından olan teknik direktör Bülent Korkmaz, Türk futbolunda manevi değerlerin önemsenmediğinden yakınırken, kişilere yaşarken gereken değerin verilmesi gerektiğini söyledi.

Futbol Extra dergisinin mayıs sayısında röportajı yer alan Bülent Korkmaz, Avrupa kulüplerinin aksine Türkiye'de bazı değerlerin görmezden gelindiğini savunarak, kulüplerle özdeşleşen isimlerin hak etmedikleri muamelelere maruz kaldıklarını iddia etti.

İspanyol ekibi Real Madrid'in, sözleşmeleri 2011'de sona eriyor olmasına karşın Casillas ve Raul'a ömür boyu sözleşme yaptığını anlatan Korkmaz, ''Bunu maddi olarak düşünmeyin. Kulüp, 'Benim altyapımdan çıkan oyuncu, benim için daha değerlidir' diyor. Böyle bir mesaj verme ihtiyacı duyuyor. O oyuncular da kulübü her ortamda yüceltiyor. Bizdeyse manevi değerlere sahip çıkmak yok. Örneğin, Galatasaray'da bu böyle. Metin Oktay yaşadığı zaman değer veriliyor muydu veya bu kadar değer veriliyor muydu? Hayır. Allah rahmet eylesin, öldükten sonra değer verildi. İnsana yaşarken değer verilmeli'' diye konuştu.

Galatasaray'dan ayrılış şekli tartışmalara neden olan Bülent Korkmaz, sarı-kırmızılı taraftarların kendisine değer verdiğini aktararak, ''Ama kulüp içinde ne yazık ki başarılı insanlarımız paçalarından aşağıya çekiliyor. Başarılı bir adamı yüceltmeniz gerekmiyor mu? Bu manevi değerlere sahip çıkılmama olayı benimle sınırlı değil. Birçok arkadaşımıza bu yanlışlar yapıldı'' dedi.

-''KENDİM JÜBİLE YAPMAM''-

Futbolu bıraktıktan sonra jübile yapma imkanı bulamayan Bülent Korkmaz, bu yönde bir isteğinin olup olmadığıyla ilgili, kendisinin jübile yapmayacağını kaydederek, ''Ben jübile yapmam. Ben bir takımda başladım, bir takımda bitirdim. Kendim yapmam. Bana jübile veya başka şekilde bir jest yapılabilir'' derken, futbolu bıraktığı dönemde kendisine ulaşılamadığı yönünde yapılan açıklamalara da tepkisini sürdürdü.

Galatasaray camiasının bir gün kendisine görev vereceğine inancını vurgulayan Korkmaz, ''Bu görev ne olacak, bilmiyorum. Yönetim kurulu üyeliği dışında her şey olabilir'' ifadesini kullanırken, teknik direktör olarak çalışmak konusunda ise, ''Niye olmasın? Pratikte biz birçok şeyi biliyoruz. Teoride belki eksiklerimiz olabilir. Onu da okuyarak öğreniyorum. Çalışıp çabalıyorum yani. Bunda yapılmayacak bir şey yok. Tabii öncelikli hedefim bir Anadolu takımını şampiyonluğa oynatmak'' şeklinde konuştu.

Avrupa kupalarında yakalanan büyük başarıların ardından Galatasaray'ın yaşadığı mali sorunlara değinilerek, Fenerbahçe'nin de benzer bir sorun yaşayıp yaşamayacağının sorulması üzerine de Bülent Korkmaz, ''Fenerbahçe daha planlı ve programlı, daha doğru yönetiliyor diyelim. Önemli olan kulübün yapısını, kulübün bünyesini doğru biçimde oturtmak. Bunu Galatasaray beceremedi ama Fenerbahçe becerdi'' dedi.

-''TÜRK FUTBOLUNU BENİM JENERASYONUM BİR YERE GETİREBİLİR''-

Galatasaray forması altında önemli başarılara imza atan Bülent Korkmaz, yine kendi jenerasyonunun Türk futbolunu bir yerlere getirebileceğine inandığını ifade ederek, ''Çünkü başarının nasıl geleceğini biz biliyoruz. Çünkü biz başardık. Bunu bilen insanlar olarak pratikte çok öndeyiz. Biz bunları yaşamış kişileriz. Yaşayan bilir'' diye konuştu.

Yaşadığı teknik adamlık deneyimlerine değinerek, Bursaspor'da yönetime üçüncü yılında takımı şampiyonluğa oynatabileceği sözünü verdiğini, Gençlerbirliği'nde ise takımın iyi yolda olduğuna yönetimi inandıramadığını aktaran Korkmaz, özellikle Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın teknik adamlara müdahale etme alışkanlığına değinerek, şöyle konuştu:

''İnsanlar iğneyi önce kendisine batıracak. Mesela herkes İlhan Cavcav'ın meslektaşlarımıza karşı tavrından şikayetçi. Bunu bu hale getiren sizsiniz, niye şikayet ediyorsunuz ki? Kimse ona kızmasın. Bugüne kadar birçok meslektaşımız o görevi biraz daha sürdürme uğruna buna müsaade etmişse, adamın her teknik adamdan bunu istemesi gayet normal. Benim dönemimde de etmek istedi ama edemedi. Ben Gençlerbirliği'ni çok seviyorum, İlhan Cavcav'ı da seviyorum. 'Cavcav'dan şikayetçiyim' dedim mi hiç? Başkanın kalkıp, 'Bu futbolcuyu oynat hocam' demesini gayet normal karşılıyorum. Niye başkana kabahat buluyorsunuz? Diğer teknik direktörlere böyle yapıp istediklerini oynattırdığı için, Bülent'ten de 'Direkt oynat' diye talepte bulunuyor. Ben başkana kabahat bulmuyorum. Diğer teknik direktör oynatırsa, bu da oynatır diye düşünmesi normal.''
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eric Gerets'ten yalan habere isyan

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Gerets, dün bazı haber ajanslarında çıkan "Galatasaray, tanınmamış bir kulüptü, Türkiye benim için maceraydı" yönündeki ifadeleri için açıklama yaptı.

Cim Bom’un eski hocası Gerets, dün bazı haber ajanslarında çıkan “Galatasaray, tanınmamış bir kulüptü, Türkiye benim için maceraydı” yönündeki ifadelerinin tamamen yanlış tercümeden kaynaklandığını söyledi.
    Belçikalı çalıştırıcı, “Ben, ‘Ülkemde Türk futbolu fazla tanınmıyordu. Türkiye’de 2 yıl çalışan, o strese dayanan bir teknik adam dünyanın herhangi bir takımında rahatça çalışabilir’ dedim. Galatasaray’da hayatımın en güzel dönemini geçirdim. Türkiye ve Galatasaray hakkında en ufak olumsuz bir şey konuşmam söz konusu olamaz” diye konuştu.
    Fanatik
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sivas-G.Saray maçına basın ordusu

Ligde şampiyonluk için büyük önem taşıyan Sivasspor-Galatasaray maçına ulusal ve yerel toplam 165 basın mensubu akredite oldu.

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda 4 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacak maça, basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.

Şampiyonluk yarışı açısından büyük önem taşıyan maçı izlemek üzere, Türkiye Spor Yazarları Derneği'ne (TSYD) 64'ü Sivas'tan toplam 165 basın mensubu akredite oldu.

Spor yazarlarının, futbol yorumcularının da izleyeceği maçta, televizyonların canlı yayın ekipleri ve çok sayıda teknik personeli de görev yapacak.

Maçın oynanacağı 4 Eylül Stadyumu'nun basın tribününün mevcut kapasitesi göz önünde bulundurularak, tribündeki düzenlemenin buna göre yapılacağı belirtildi.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta nedir tahminin ne olur maç pazar gecesi tebrik edermiyiz sizi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar hakem özkahya bu hake kimdir FB li daha önce açıklanan hakem bünyamin gezer neden degiştirildi bu hakemleri atıya oguz sarvan bu kimdir buda FBli artık gerisini sizler düşünün teşekkürler:49: :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 ^^galatasaray Haber Hatti^^

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DECO için Devlerle kapışma
    Galatasaray, Barcelona’lı futbolcu için dünyanın ünlü kulüpleriyle savaşacak!
    Galatasaray Barcelona’ın gözden çıkardığı futbolculara göz koydu. Sarı-kırmızılıların İspanyol kulübünün 10 futbolcuyu satacağı haberleri üzerine menajerlere görev vererek. Cim Bom’un başta daha önce temasa geçtiği Deco’yu almak için bir kez daha acil olarak girişimde bulundu. Edinilen bilgilere göre Bayram Tutumlu’yu arayan Adnan Sezgin’in “Barcelona pastasından faydalanmak istiyoruz” dediği öğrenildi. Galatasaray’ın ayrıca Edmilson ve Gudjohnsen için de Barcelona’ya yoklama çektiği ifade edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Viking 13 mayıs’ta Florya’da
    Başkan Adnan Polat’ın ısrarla istediği Danimarkalı teknik adama uçak bileti bile gönderildi
    Galatasaray’da teknik direktörlük konusunda sıcak gelişme. Ne diyorsak o... FOTOSPOR’un günlerdir okuyucularına duyurduğu ve son olarak 30 Nisan Çarşamba günü işin bittiğini yazdığı Laudrup kesin kararını verdi. Adnan Polat’ın işaret ettiği Michael Laudrup, Galatasaray ile masaya oturacağını açıkladı. Aslan’da Kalli’nin gidişiyle birlikte teklif götürdüğü, İspanya’nın Getafe takımını çalıştıran Danimarkalı teknik adamın, Başkan Polat’tan İstanbul’a geliş biletini bile aldığı iddia ediliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

ISAKSSON çağrı bekliyor

GALATASARAY’IN ara transferde işini bitirdiği kaleci İsaksson özgürlüğüne kavuşuyor. Kulübü yüksek bonservis bedeli istediği için Cim Bom’a gelemeyen İsveçli eldivenin Manchester City Kulübü ile ipleri kopardığı öğrenildi. Isaksson “İngiltere’de yedekte beklemekten sıkıldım. Galatasaray yeniden düşünüyorsa seve seve giderim” açıklamasında bulundu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bayrakları hazırlayın
    “Okyanus’u geçtik derede boğulmayız” diyen genç yıldız “Sevinmek taraftarın hakkı” dedi
    GALATASARAYLI taraftarların sevgilisi Arda Turan, sarı-kırmızılı taraftarların bayraklarını hazırlayıp sokağa dökülme günlerinin yakın olduğunu söyledi. Arda Turan, sezonun bitimine 2 hafta kaldığını, Sivasspor ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçlarını kazanarak şampiyon olmak istediklerini belirterek, ‘’Fenerbahçe maçını da kazandık. Şimdilik her şey yolunda. İki final maçımız kaldı. Okyanus’u geçtik, derede boğulmak istemiyoruz’’ dedi. Arda, Galatasaray TV’de yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçının ardından takımın havasının gayet iyi olduğunu belirterek, artık kalan 2 maça konsantre olmaya çalıştıklarını söyledi. Tüm zorlukları aşarak buraya kadar geldiklerini ve şampiyon olmak istediklerini ifade eden genç futbolcu, ‘’Sivasspor maçı zor geçecek, çünkü onlar da buraya kadar büyük başarı elde ettiler. Hala yollarına devam ediyorlar. Umarım biz oradan galibiyetle ayrılırız. Şampiyonluk bizim elimizde” diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

‘Zirveyi bırakmayız’
    Hakan Şükür, Sivasspor maçının çok önemli bir hal aldığını belirterek, “Ancak buraya kadar getirdik. Şampiyonluğu bırakmayız” dedi...
    Galatasaray’In tecrübeli futbolcusu Hakan Şükür, şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan Sivasspor karşılaşmasının, son derece önemli hale geldiğini söyledi. Hakan Şükür, takımın havasının Fenerbahçe galibiyetinin de moraliyle çok iyi durumda olduğunu belirterek, ‘’Herkes oradan alacağımız 1 puanın bize yetece- ğini düşünüyor, ama Galatasaray büyük takım ve amacı her zaman kazanmak. Sivasspor’un başarısını tabii ki kimse göz ardı edemez. Çok değerli arkadaşım Bülent Uygun’un çok büyük katkısıyla, müthiş bir başarı grafiği yakaladı. Kazanırsak şampiyon oluruz. Berabere kalırsak ise son haftaya avantajlı çıkarız” dedi.

Sayfa 51/87 İlkİlk ... 2641424344454647484950515253545556575859606176 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri