Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 54/87 İlkİlk ... 42944454647484950515253545556575859606162636479 ... SonSon
1101 sonuçtan 531 ile 540 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crouch’ta tarih 20 Mayıs Salı
    Liverpool’un golcüsünün menajeri ile Galatasaraylı yöneticiler Londra’da bir araya gelerek transferi görüşecekler
    GALATASARAY’IN renklerine katmak için büyük gayret gösterdiği Liverpool’un golcü futbolcusu Crouch’ta olumlu bir gelişme yaşandı. Daha önce menajeri ile doğru dürüst kontak kuramayan sarı-kırmızılı yöneticiler bu defa kendisinden tarih almayı başardı. Crouch’un menajeri Galatasaraylı yöneticileri 20 Mayıs salı günü Londra’da görüşme masasına beklediğini bildirdi. İNGİLTERE’NİN en uzun santrforlarından biri olduğu için kendisine “Kule” denilen Crouch’un takımda sürekli yer bulamadığı için Galatasaray ve diğer teklifleri ciddi şekilde düşündüğü vurgulandı. Galatasaray’ın kadrosunda görmek istediği futbolcular arasında başı çeken Crouch ile kesin anlaşma sağlanırsa sarı-kırmızılı taraftarların kombinelere hücum etmeleri bekleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hakan Balta baba oldu!

Galatasaray’ın milli futbolcusu Hakan Kadir Balta ile eşi Derya Balta’nın, sabaha karşı bir erkek çocukları oldu. Derya-Hakan Kadir Balta çifti, çocuklarına Çağrı Hakan ismini verdi. Galatasaray Kulübü, Hakan ve eşi Derya Balta için tebrik mesajı yayınladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sarı kırmızılılar yeni teknik direktörleri ile yeni sezon hazırlıklarına başlarken, tatil için gittiği ülkesinden dönmeyen Lincoln problem oldu.

Başkan Adnan Polat'ın günlerdir haber alınamayan Lincoln için 'bulun şu adamı' diye talimat bile verdiği öğrenildi.

Tumspor.com Adnan Polat dahil tüm sarı kırmızılıların peşinde olduğu Lincoln'ün izini buldu.
    Lincoln Brezilya�da arkadaşları ile alem yaparken görüntülendi.

Lincoln, Mines Gerais kentinde yakın arkadaşları ile Brezilyalı ünlü bir şarkıcı olan Maria Chuteira�nın albüm tanıtımına katıldı.

Lincoln�e yakın arkadaşları Lyon�da oynayan Fred, ve B. Dortmundlu Dede de eşlik etti.

Lincoln ve arkadaşları samba yıldızı Maria Chuteira ile birlikte gitar ve darbuka çalıp, şarkı söyledi.

Henüz 6-7 saat önce çekilen bu fotoğrafta görüldüğü gibi Galatasaray�ın kayıp yıldızı Lincoln�ün gayet neşeli olduğu dikkatlerden kaçmadı.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha 29.06.2008

Itandje İstanbul'da

Yeni sezonda yabancı bir kaleci transfer etmek isteyen Galatasaray, Liverpool´un Kamerun asıllı Fransız kalecisi Charles Itandje´yi, İstanbul´a getirdi.
    29.6.2008

Galatasaray ile transfer görüşmeleri yapmak üzere İstanbul’a gelen Itandje’nin Galatasaray Kulübü’nü ve İstanbul’u göreceği öğrenilirken, oyuncu ile transfer pazarlıklarının da halen devam ettiği kaydedildi. İki tarafın anlaşması halinde Charles Itandje ile sözleşme imzalanacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lincoln niye gelmedi?

Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Bild'in pazar sayısında yer alan haberde, Lincoln hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı...
    29.6.2008

Alman "Bild am Sonntag" gazetesi, Galatasaray’ın Brezilyalı oyuncusu Lincoln’un VfL Wolfsburg’a gelmek istediği için Türkiye’ye dönmediğini iddia etti. Haberde, "Lincoln, Magath’a gitmek için mi asıyor?" başlığıyla verilen haberde, FC Schalke 04’ün eski oyun kurucusu Lincoln’un Galatasaray’dan kovulmanın eşiğinde olduğu ve Lincoln’un mazereti olmadan 3 gündür antremanlara katılmadığından dolayı da 150 bin Avro ceza ödeyeceği belirtildi.
    Lincoln’nun Galatasaray’da mutlu olamadığı, Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Michael Skibbe’nin Lincoln’a bağımlı olmadıkları sözlerine de yer verilen haberde, Lincoln’u 2006 yılında Ballack’in yerine Bayern München’e transfer etmek isteyen şimdiki VfL Wolfburg’un teknik direktörü Felix Magath için bir şans olduğu belirtildi. Magath, Lincoln’un iyi bir orta saha oyuncusu ve güçlü bir oyun kurucusu olduğunu söyledi.
    Haberde ayrıca, Lincoln’un Wolfsburg’da oynayan Grafite’nin arkadaşı olduğu, kendisinin Wolfsburg’a gelmesinden dolayı sevineceği, iki arkadaşın sürekli telefonla görüştükleri kaydedildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Skibbe topu yönetime attı!

Galatasaray'da teknik direktör Michael Skibbe, kamp döneminin mükemmel geçtiğini ifade ederken, Lincoln konusunda ise; "Yönetimin Lincoln'e gerekli yaptırımı uygulayacağından eminim" dedi.
    29.6.2008

Yeni sezon hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Galatasaray’da teknik direktör Michael Skibbe, antrenmanlarının çok iyi geçtiğini, bütün oyuncularından yüksek derecede performans aldıklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın bu sabah yaptığı antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Skibbe, harikulade olarak nitelendirdiği Florya Metin Oktay Tesisleri’nde çok güzel antrenman yapma şansını edindikleri için son derece memnun olduğunu ifade ederek, "Antrenmanların çok iyi geçtiğini düşünüyorum. Oyuncuların hepsinden çok yüksek derecede performans alıyoruz. Tabii ki milli takımlardaki oyuncuların eksikliğini hissediyorum. Salı günü Lincoln ve Serkan da aramıza katılacak. Güçlenerek çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. PAF takımından 8 oyuncu aldık. Onların antrenmanlarda gösterdiği katkıyı gözlemleme şansına sahibiz. Onların verdiği katkıdan da son derece memnunuz. Çok güzel bir çalışma dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

LINCOLN
    Yeni sezon hazırlıklarının 5. gününde de çalışmalara katılmayan Lincoln ile ilgili sorular üzerine, Alman teknik adam şunları kaydetti: "Brezilyalı futbolcuların böyle geç kalma eğilimleri var. Maalesef bu bütün dünyada böyle. Ben yönetimin kendisine gerekli yaptırımı uygulayacağından eminim. Onun dışında biz kendisiyle konuşacağız. Kendisinden elinden gelenin en fazlasını göstermesini isteyeceğiz. En fazla faydayı edinebileceğimizden de eminim."

KALECİ TRANSFERİ
    Basında, sarı-kırımzılı takımın transfer ettiği iddia edilen Liverpool’un kalecisi Charles Itandje ile ilgili sorulara, Michael Skibbe, "Ben özellikle Galatasaray gibi büyük kulüplerde her pozisyon için birçok iyi oyuncu olması gerektiği kanısındayım. Hem Orkun hem de Aykut geçen sene çok iyi performans gösterdiler. Takım için gerçekten çok faydalı oldular. Onların yanında çok iyi bir kalecinin olması bence tüm takımın hayrına olacaktır. Bunun faydasını göreceğiz. Bence bütün pozisyonlarda buna benzer bir uygulama olmalı" cevabını verdi.

Bir basın mensubunun "Bu cevabınızla transferi doğruluyor musunuz?" sorusunu, Alman teknik adam, "Hayır ben bunu doğrulamıyorum. Zaten bu konuda bir fikir beyan etmek ya da bir açıklama yapmak benim görevim değil. Bu kulübün yerine getirmesi gereken bir görevdir. Dolayısıyla gerekli açıklamayı kulübün yapması daha doğru olur. Bu arkadaş da bizim takip ettiğimiz kalecilerden biri. Eğer anlaşma gerçekleşirse önümüzdeki günlerde kulüp tarafından duyurulacaktır" şeklinde cevaplandırdı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Liverpool'un yıldızı Aslan'a koşuyor

Savunmasını tecrübeli bir stoperle güçlendirmeyi planlayan Galatasaray'ın, Liverpool'da forma giyen Hyypia ile görüşmelere başladığı öğrenildi.
    29.6.2008

Oldukça sıcak bakıyor
    Stoper arayışları doğrultusunda Van Buyten, Dario Simic ve Legrottaglie gibi birçok futbolcuyla temas kuran, ancak olumlu sonuç alamayan Galatasaray Yönetimi, aradığı ismi İngiltere’de buldu... Savunma hattını tecrübeli bir oyuncuyla güçlendirmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar’ın, Liverpool’un 34 yaşındaki stoperi Sami Hyypia ile görüşmelere başladığı öğrenildi. 2 ay kadar önce kulübüyle mukavele yenileyen Hyypia’nın, Galatasaray’da forma giymeye sıcak baktığı da, gelen haberler arasında. Menacerler vasıtasıyla, tarafların yıllık ücret konusunu görüştüğü ileri sürüldü.

İtandje bitmek üzere
    Hyypia yeşil ışık yakınca, Liverpool’la bonservis pazarlıklarına başlayan yönetim, bu transferi 10 Temmuz’daki Duisburg kampına kadar bitirmeyi hedefliyor. Diğer taraftan kaleci arayışlarını da sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Liverpool’un bir başka oyuncusu Charles İtandje’ye teklif götürmüştü. 26 yaşındaki 1.93’lük eldivenle her konuda anlaşmaya vardığı öğrenilen yöneticilerin, Fransız kalecinin 4 milyon Euro olan bonservis bedelini aşağı çekmeye çalıştığı belirlendi. İtandje, geçtiğimiz sezon Liverpool’da Reina’nın yedeği olarak görev yapmış ve 7 maçta şans bulabilmişti.

Raşit ALTUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ülkesinin milli takımında bulunması nedeniyle bir süredir izinli olan İsveçli futbolcusu Tobias Linderoth bugün çalışmalara başladı.

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-kırmızılıların salonda yaptıkları kuvvet çalışmasının ardından, sahada teknik çalışmalar yaptıkları bildirildi.

Kalecilerin, antrenör Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir çalışma yaptıkları ifade edilirken, Serkan, Semih ve Uğur'un ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Bu arada, ülkesinin milli takımında bulunması nedeniyle bir süredir izinli olan İsveçli futbolcusu Tobias Linderoth da bugün çalışmalara başladı.

Sarı-kırmızılı takım yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray'ın flaş transferi Harry Kewell, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde resmi sözleşmeye imza attı. Kewell 19 numaralı formayı giyecek...

Kewell, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda gerçekleştirilen, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve kulüp yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel'in de hazır bulunduğu törende kendisini 2 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İmza törenine boynunda Galatasaray atkısıyla katılan Avustralyalı futbolcu, tören sonrası sarı-kırmızılı takımda giyeceği 19 numaralı formasıyla gazetecilere poz verdi.

Galatasaray'ın yeni transferi Avustralyalı futbolcu Harry Kewell, kendisi için en çekici teklifi Galatasaray'ın yaptığını söyledi.

Kewell, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda gerçekleştirilen imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Transferiyle ilgili bir soruya Kewell, ''Önümdeki tüm seçeneklere baktım ve Galatasaray'ın benim için en çekici teklifi yaptığına karar verdim. Türk futbolunu biliyordum. Son şampiyonada Türk takımının başarısı da beni etkiledi. Teknik direktörle konuştum. Her şeyden önce oynadığım futboldan ***if almak istiyorum. Bunu Galatasaray'da yapacağıma inanıyorum'' karşılığını verdi.

Kendisi için hayatında yeni bir dönem başladığını vurgulayan Avustralyalı futbolcu, ''Liverpool'da her türlü imkana sahiptik. Fakat bazı şeyleri değiştirmem ve geçmişi geride bırakmam gerekiyordu'' dedi.

-''ŞU ANDA KENDİMİ TAMAMEN İYİ HİSSEDİYORUM''-

Atatürk Havalimanı'nda taraftarların dün gece kendisini karşılamalarına da değinen Kewell, ''Benim için sözcüklerle anlatılması mümkün değil. Dün akşam bana yapılan karşılama çok çok güzeldi. Daha önce Türkiye'ye geldiğim için taraftarların takımlarına nasıl bağlı olduklarını, destek verdiklerini görmüştüm. Şimdi bunun içinde bulunmak güzel bir duygu'' diye konuştu.

Kewell, kendisini iyi hissettiğini belirterek, ''Liverpool'da son sezon birkaç maçta oynayabildim. Fakat Avustralya Milli Takımı'nda oynadım ve her şey yolundaydı. Şu anda kendimi tamamen iyi hissediyorum'' dedi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Harry Kewell ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, ''Kendisine başarılar, kulübümüze de hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Kewell'ın deneyimli bir futbolcu olduğunu ifade eden Sezgin, ''Zaten iyi olan takımımıza vereceği katkılarla da hedefimize ulaşma yönünde önemli bir rol oynayacağına inanıyorum. Kendisine 'Hoşgeldin' diyor ve başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Sezgin, Kewell'ın bugün İstanbul'dan ayrılacağını, 12 Temmuzda diğer milli oyuncularla birlikte Almanya'daki kampa katılacağını söyledi.

İsveçli futbolcu Linderoth'un ise bugün kampa katıldığını kaydeden Sezgin, ''Nonda da 7 Temmuzda İstanbul'a gelecek. Kadroya katmayı düşündüğümüz oyuncular, izinlilerin katılmasıyla 12 Temmuzda hep birlikte kampta olacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

-KEWELL'IN KARİYERİ-

Harold (Harry) Kewell, 22 Eylül 1978'de Sidney'de doğdu. 15 yaşında denenmek için gittiği İngiltere'de, Leeds United takımına transfer olan Harry Kewell, Mart 1996'da 17 yaşındayken Middlesbrough karşısında Premier Lig'deki ilk maçına çıktı. Nisan 1996'da ise Şili karşısında ilk kez Avustralya Milli Takımı'nın formasını giydi.

Kewell, Leeds United'ta oynadığı 8 sezon boyunca 181 maçta forma giyip 45 gol attı.

2003-2004 sezonunda Liverpool'a transfer olan Avustralyalı futbolcu, Liverpool ile 2005 yılında İstanbul'da Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı. Kewell, Liverpool'da oynadığı 5 sezon boyunca 93 resmi maçta forma giydi ve 16 gol attı. 1996 yılında bu yana Avustralya Milli Takımı'nın formasını 36 kez giyen Kewell'ın, milli forma altında ise 11 golü bulunuyor.

Kewell, son olarak geçen ay Avustralya Milli Takımı ile 4 maça çıktı. Avustralya Milli Takımı'nın Irak'a karşı oynadığı 2 maç ile Katar ve Çin'e karşı oynadığı maçlarda ilk 11'de sahaya çıkan Kewell, bu maçlarda toplam 322 dakika sahada kaldı ve 2 gol attı.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haber için teşekkürler

Sayfa 54/87 İlkİlk ... 42944454647484950515253545556575859606162636479 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri