Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 78/87 İlkİlk ... 28536869707172737475767778798081828384858687 SonSon
1101 sonuçtan 771 ile 780 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Aslan grubunu lider tamamlarsa; Schalke, Valencia, Sevilla gibi takımlarla eşleşme ihtimali var. İkincilik durumunda da Fiorentina, Marsilya, Zenit gibi rakipler Cim Bom´u bekliyor.

    Her şey Kharkiv’e bağlı
    Şampiyonlar Ligi’nde ilk tur maçlarının tamamlanmasıyla, gruplarında 3. sırada yer alan ve Avrupa macerasına UEFA Kupası’nda devam edecek takımlar belli oldu: Bordeaux, Werder Bremen, Shakhtar, Marsilya, Aalborg, Fiorentina, Dinamo Kiev, Zenit. Aslan’ın bu rakiplerden biriyle eşleşmesi için 18 Aralık’ta Metalist Kharkiv’in deplasmanda Benfica’yı yenmesi gerekiyor. Bu durumda Metalist lider, Cim Bom ikinci olacak. Kharkiv puan kaybederse, Galatasaray’ın liderliği garanti.

    Kura çekimi 19 Aralık’ta
    Sarı-Kırmızılı ekip, grubunu lider bitirmesi halinde ise UEFA Kupası’nda gruplarını 3. sırada tamamlayan takımlarla karşılaşacak. Şu an Sporting Braga’nın üçüncülüğü garantilediği E Grubu dışındaki tüm gruplarda bu sıra için 3’er aday var. 19 Aralık’ta çekilecek kurada Galatasaray’ın Schalke, Sevilla, Stuttgart, Tottenham, Hamburg, Aston Villa, Ajax, Valencia ve Deportivo gibi takımlardan biriyle eşleşme ihtimali bir hayli yüksek.

    Yasin CAM

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Son yılların en golcü G.Saray'ı



    Turkcell Süper Lig'de bu sezon oynadığı 15 maçta fileleri toplam 34 kez havalandıran Galatasaray, ligde son 7 sezonun en golcü dönemini yaşıyor. 2001-2002 sezonunda aynı süre içinde attığı 38 golün ardından en gollü sezonunu geçiren sarı-kırmızılı takım, gol bakımından ligde en yakın takipçisi olan ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de bir maç fazlasıyla 7 gol önünde bulunuyor.

    Özellikle yabancı oyuncularının gol yollarındaki önemli katkılarıyla bol gollü bir sezon geçiren Galatasaray'da, Milan Baros 11 golle takının en golcü futbolcusu oldu.Sarı-kırmızılı takımda Cassio Lincoln 7, Harry Kewell 6, Arda Turan 4, Shabani Nonda 2, Hakan Balta, Servet Çetin, Barış Özbek ve Ayhan Akman da 1'er golle takımlarının skor yüküne katkı yaptılar.

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Barış Özbek'ten Milli sitem!



    Galatasaraylı futbolcu Barış Özbek, Türk Milli Takımı'nda oynamayı hak ettiğini, ancak kendisine şu ana kadar herhangi bir teklifin gelmediğini söyledi. Türkiye ve Almanya milli takımları arasındaki tercihini çok önceden yaptığını vurgulayan Barış, ''Ağabeylerimi Avrupa Şampiyonası'nda izledim. Ben de orada olmalıydım diye düşünüyorum. Beni görmediler mi yoksa benimle ilgilenmediler mi bilmiyorum. Ben de gidip (beni alın) diyemem ki. Beni kimse çağırmadığı için Almanya Milli Takımı'nda forma giydim'' şeklinde konuştu.

    Gençlerbirliği maçından sonra açıklama yapan Fernando Meira ise Galatasaray'da şu ana kadar oynadığı futbolu vasat bulduğunu, ancak her futbolcunun kendisini geliştirebileceğini kaydetti.

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Lincoln ve Baros göz dolduruyor




    UEFA Kupası'nda gruptan çıkmayı başaran ve Turkcell Süper Lig'de başarılı sonuçlara imza atan Galatasaray'da Brezilyalı oyun kurucu Cassio Lincoln ve Çek golcü Milan Baros, sergiledikleri performans ile büyük beğeni topluyorlar...


    LİNCOLN GÖZ DOLDURUYOR

    Galatasaray'ın, Almanya'nın Schalke 04 takımından büyük ümitlerle transfer ettiği, ancak geçen sezon beklenenden uzak bir performans sergileyen Brezilyalı yıldız Lincoln, bu sezon ise adeta yeniden doğdu.

    Geride kalan sezonda teknik direktör Karl Heinz Feldkamp ile sorun yaşayan, sakatlıklar geçirerek bir çok önemli maçta takımını yalnız bırakan Brezilyalı yıldız, adeta yeniden doğduğu yeni sezonda, Galatasaray'ın en önemli kozlarından biri olmayı başardı.

    Son yapılan Gençlerbirliği maçında 1 gol atıp, 1 de asist yaparak takımını galibiyete taşıyan Cassio Lincoln, bu sezon Turkcell Süper Lig, UEFA Kupası, Fortis Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa'da yapılan toplam 26 maçın 23'ünde sahaya çıkarken, sergilediği performansla da sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü yeniden fethetti.

    8 GOL ATTI

    Brezilyalı yıldız, Galatasaray adına bu sezon rakip fileleri resmi maçlarda 8 kez havalandırmayı başararak, elde edilen galibiyetlerde büyük pay sahibi oldu.

    Teknik direktör Michael Skibbe'nin forvet arkasında gole daha yakın bir bölgede kullandığı Lincoln, geçen sezon resmi maçlarda toplamda 7 gol atmasına karşın, bu sezon henüz ligi yarılamadan gol sayısını 8'e yükseltmeyi başardı.

    Turkcell Süper Lig'de 7, UEFA Kupası'nda ise 1 gol atma başarısı gösteren Brezilyalı yıldız, yaptığı asistlerle de takımını sırtlayan isimlerin başında geldi. Lincoln, 7 gol attığı ligde 9 da asist yaparak, atılan 18 gole direkt katkı sağlamış oldu.

    GOL MAKİNASI MİLAN BAROS

    Galatasaray'ın Çek golcüsü Milan Baros, üst üste Ankara takımlarıyla yapılan Turkcell Süper Lig maçlarında kendini yeniden buldu.

    Sarı-kırmızılı takımın dün akşam Gençlerbirliği'ni 3-1 yendiği mücadelede de 1 gol atmayı başaran Milan Baros, son 3 haftada rakip filelere toplam 6 gol birden gönderme başarısı gösterdi.

    Ligde Ankara takımlarıyla üst üste 4 maç yapan sarı-kırmızılı takım, ilk oynadığı Ankaraspor mücadelesinde 0-0 berabere kalırken, Milan Baros ardından 3-1 kazanılan Hacettepe maçında 3, 3-0 kazanılan Ankaragücü maçında 2 ve son olarak 3-1 kazanılan Gençlerbirliği mücadelesinde de 1 gol kaydederek, formunu en üst seviyeye çıkartmayı başardı.

    TOPLAM 15 GOLE ULAŞTI

    Sarı-kırmızılı ekibe büyük ümitlerle transfer edilen Çek futbolcu, geçirdiği formsuz döneme rağmen beklentileri boşa çıkartmadı ve ligde 11, UEFA Kupası'nda ise 4 gol atarak, toplam gol sayısını 15'e çıkartmayı başardı.

    Turkcell Süper Lig'de Kocaelispor ile Konyaspor filelerine 2'şer gol gönderen, ardından da Eskişehirspor'a bir gol atan Baros, daha sonra adeta golü unuttu. Eskişehirspor maçının ardından Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor, Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fortis Türkiye Kupası'nda Kayserispor, UEFA Kupası'nda da Benfica ile Metalist Kharkiv maçlarını oynayan Milan Baros, bir türlü golle tanışamadı. Daha sonra Hacettepe maçında hat-trick yaparak, sarı-kırmızılı takımı galibiyete taşıyan Çek oyuncu, yeniden kendini bularak Galatasaray adına ligde 11 gole ulaşırken, gol krallığında da iddiasını perçinledi.

    Baros, UEFA Kupası'nda da son derece kritik gollere imza attı.

    UEFA Kupası 1. turunda İsviçre'nin Bellinzona takımının filelerine deplasmanda 4-3 kazanılan maçta 2, İstanbul'da 2-1 kazanılan maçta ise 1 gol gol gönderen Baros, gruplara kalınmasında önemli pay sahibi oldu. Grupta son olarak 1-0 kazanılan Hertha Berlin maçındaki tek golü penaltıdan bulan Baros, sarı-kırmızılı ekibin en önemli gol silahı olarak dikkati çekti.

    Milan Baros, Galatasaray adına Turkcell Süper Lig'de 13, Fortis Türkiye Kupası'nda 1 ve UEFA Kupası'nda da 6 maçta sahaya çıkarken, rakip fileleri toplam 15 kez havalandırdı.

    Çek futbolcu, üstün formuyla takımının gelecek hafta Beşiktaş ile yapacağı derbi öncesinde de gol yollarında en güvendiği isim olarak öne çıktı.

  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Savaştı kazandı




    Basın sürekli eleştirdi, yardımcıları görevden alındı, üzerine Kalli getirildi ancak Alman hoca mücadeleden vazgeçmedi.


    ŞAŞKINLIK YARATTI
    Galatasaray
    'ın başına geçtiğinden bu yana ismi etrafında büyük tartışmalar yaşanan Michael Skibbe sonunda rahat bir nefes aldı. Sarı-kırmızılı ekibin birçok ünlü isimle görüşmesinin ardından takımın başına Skibbe'yi getirmesi büyük şaşkınlık yaratmıştı. Üstüne Şampiyonlar Ligi'nden elenilmesi Alman teknik adama yönelik eleştirileri daha da artırdı. Alınan her başarısız sonucun ardından Skibbe 'günah keçisi' ilan edilip istifası isteniyordu.

    HERKESİN FAVORİSİ
    Yönetim de sık sık teknik heyete müdahale etti. Önce yardımcıları görevden alındı. Ardından da teknik danışman olarak Kalli getirildi. Bütün bunlara sakatlıklar eklenmesi Skibbe'yi oldukça zorladı. Ancak tüm olumsuzluklara rağmen mücadeleden vazgeçmeyen ve işine devam eden Skibbe, 15. haftada saat gibi işleyen bir takım yaratmasını bildi. Şimdi Skibbe önderliğindeki Cimbom ligin en büyük şampiyonluk adayı olarak görülüyor.
    Bülent CAN

  6. #6

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Helguera bombası





    Servet'in bölgesine alternatif arayan sarı-kırmızılı yönetim, Valencia'da kadro dışı kalan tecrübeli stoperi kadroya katmak için harekete geçti.

    ***

    Helguera bombası

    Servet'in bölgesine alternatif arayan sarı-kırmızılı yönetim, Valencia'da kadro dışı kalan tecrübeli stoperi kadroya katmak için harekete geçti.

    ŞOK BİR KARARLA
    Galatasaray
    yöretimi,eski hocası Erik Gerets'in takımı Marsilya ve Borussia Dortmund'un ısrarla istediği Servet'in devre arası ayrılması halinde oluşacak boşluğu doldurmak için şimdiden düğmeye bastı... Fransı Ligi ekiplerinden Lorient'in 28 yaşındaki stoperi Marchal için girişimlerde bulunan sarı-kırmızılılar, şok bir kararla Valencia'da kadro dışı bırakılan Helguera için de harekete geçti.

    İPİNİ KENDİ ÇEKTİ
    Arasının açık olduğu teknik direktör Unai Emery'ye şaka yaptığı için kadro dışı bırakıldığı belirtilen 33 yaşındaki Helguera'nın bedelsiz gelecek olması nedeniyle iştahı iyice kabaran G.Saray yönetimi, İspanyol yıldızı listenin ilk sırasına oturttu. Valencia ile 2010'a kadar anlaşması bulunan İspanyol futbolcu, Real Madrid forması altında 2 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sevinci yaşamıştı.

  7. #7

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Beşiktaş'ı da yeneceğiz




    Mehmet Topal: Zorlu bir maç bizi bekliyor ama yine galip gelmek istiyoruz. Hakan: Derbide taraftarlarımızı sevindirmeyi hedefliyoruz.


    Gençlerbirliği maçını da kazanarak zirveye çok yaklaşan Galatasaray'da artık tek gündem maddesi Beşiktaş. Pazar akşamı Ali Sami Yen'deki karşılaşmayı düşünmeye başlayan sarı-kırmızılı futbolcular, Beşiktaş'ı da yenmek istediklerini söyledi. Zorlu bir maçın kendilerini beklediğini ifade eden Mehmet Topal, "Taraftarımızın desteğiyle yine galip gelmek istiyoruz" açıklamasını yaparken, Hakan Kadir Balta ise, "Derbilerin sonucu kestirelemez ama iyi futbolumuzu sürdürüp taraftarlarımızı sevindirmeyi hedefliyoruz" dedi.

  8. #8

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Her açıdan 10 numara




    Ezeli rakiplerin maestroları eli belinde dolaşıyor; 'Aslan'ın yeni Hagi'si' olarak anılan süper sambacı atıyor, attırıyor, adeta düşman çatlatıyor!.


    GÖZ KAMAŞTIRDI
    Lincoln Lincoln Lincoln... İşte G.Saraylıların yeni sloganı! Geçen sezon sürekli tartışılan sambacı bir açıldı, pir açıldı. İlk sezonunda "Yeni Hagi" umutlarını boşa çıkaran Brezilyalı, şimdilerde bu unvanı fazlasıyla hak etti. Beşiktaşlı Delgado ve Fenerbahçeli Alex'in formsuzluğu nedeni ile Lincoln isimli bu yıldız resmen göz kamaştırdı...

    GÖLGEDE BIRAKTI
    Geçen sezonun tamamında 7 gol atan sambacı, bu sezon 15. haftada 8 gole ulaştı. 9 da asist yapan Brezilyalı yıldız, Aslan'ı şaha kaldıran isim oldu, bugüne dek kimsenin oturamadığı Hagi'nin tahtına göz koydu. Her açıdan 10 numara olduğunu kanıtlayan Lincoln, Beşiktaş ve F.Bahçe'nin 10 numaralarını gölgede bıraktı.
    Yaşar YALÇIN

  9. #9

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Hızına yetişilmiyor




    Ankaragücü'ne 5 dakika, Gençlerbirliği ağlarına ise 14 dakikada 3 gol bırakan sarı-kırmızılılar rakiplerini korkuttu.


    Galatasaray fırtınası sert esiyor. Hacettepe maçıyla birlikte büyük bir çıkışa imza atan sarı-kırmızılılar, özellikle Ankaragücü ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında bir çırpıda attıkları gollerle Süper Lig'e damga vurdu. Ankaragücü'nü 5 dakikada tuş eten Cimbom, Gençlerbirliği'ne ise 14 dakikada faturayı kesti.

    Ankaragücü karşısında Kewell, Baros (2), Gençlerbirliği karşısında ise Baros, Lincoln ve Arda hız limitlerini zorlayan yıldızlardı. İki karşılaşmada da Lincoln futbolu ve asistleriyle karşılaşmanın gidişatını değiştiren isim olurken, sarı-kırmızılı ekibin futbolu ve kısa süre içinde bulduğu goller rakiplerini endişelendirdi.

  10. #10

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Başkan Polat hayran kaldı





    Birçok maçın ardından memnuniyetsizliğini belli eden açıklamalar yapan, hatta bazı karşılaşmaların sonunu beklemeden stadı terk eden Başkan Adnan Polat'ın da takıma bakışı değişti. Sarı-kırmızılı ekibin son dönemdeki futbolundan çok memnun olan Polat, Galatasaray'ın ligin en iyi futbol oynayan takımı olduğunu belirterek, "Sıkıntılı günler geçirdik ancak artık bunlar geride kaldı. Şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" dedi.

Sayfa 78/87 İlkİlk ... 28536869707172737475767778798081828384858687 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •