Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 80/87 İlkİlk ... 3055707172737475767778798081828384858687 SonSon
1101 sonuçtan 791 ile 800 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    G.Saray günlüğü





    Meira'dan gol özrü
    Meira'dan özür... Aslan'ın G.Birliği maçında yediği tek golün kendi hatasından kaynaklandığı için üzgün olduğunu belirten Portekizli yıldız, camiadan ve takım arkadaşlarından özür diledi. Meira, "İstemeden topu Burhan'ın önüne bıraktım. Bazen maç içinde böyle şeyler oluyor. Neyse ki kazandık" dedi.

    Sezgin'den güvenoyu
    Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, G.Saray'ın giderek daha iyi bir takım haline geldiğini söyledi. Transferde akılcı bir politika izleyerek iyi bir takım kurduklarını vurgulayan Sezgin, "Bunun meyvelerini toplamaya başladık. Oyuncularımıza ve hocamıza güvenimiz tam. Şampiyon olacağız" diye konuştu.

    De Sanctis iyice ısındı
    Kaleci De Sanctis G.Saray'a iyice ısındı... G.Birliği karşılaşmasında bir çok önemli pozisyonda kalesinde devleşen İtalyan file bekçisi, yediği golde de hatasızdı. Son 5 maçta sadece iki kez gol hüznü yaşayan De Sanctis, "Çok iyi bir hava yakaladık. Bunun sonu şampiyonluktur. Buna inancım tam" dedi.

    Emre Aşık 35 yaşında
    Galatasaraylı Emre, 35 yaşına girdi. Ankaraspor maçından bu yana forma şansı bulamayan tecrübeli oyuncu için sarı-kırmızılı kulübün resmi sitesinden de mesaj yayınlandı. Mesajda, "Futbolcumuzun 35'inci doğum gününü kutlar, sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam dileriz" ifadeleri kullanıldı.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Sır gibi operasyon



    Süper Lig’de doludizgin ilerleyen, UEFA Kupası’nda finali hedefleyen Galatasaray 8. yabancıyı transfer etme kararı aldı. Sarı-kırmızılılar, ismi sır gibi saklanan yeni yıldızı kadroya katmak için çalışmalara başladı

    Galatasaray yönetimi, Süper Lig’de şampiyonluk ve UEFA Kupası’nda final hedeflerine ulaşabilmek için yıldızlar topluluğu gibi olan kadroyu daha da güçlendirmeye karar verdi.
    Hertha Berlin’i Almanya’da devirerek UEFA Kupası’nda gruptan çıkmayı garantileyen, Süper Lig’de üst üste elde ettiği galibiyetlerle zirveye iyice yaklaşan sarı-kırmızılıların, 8. yabancı oyuncuyu kadroya dahil etme kararı aldıkları belirlendi. Kadrosunda 7 yabancısı olan ve 6+2 kuralına göre 1 yabancı daha transfer etme hakkı bulunan Cim-Bom’da futbol şubesi sorumlularının, sessiz, sedasız bir operasyon başlattıkları vurgulandı.
    Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile futbol şubesinden sorumlu yöneticilerin bir süredir yurt dışında çok gizli temaslarda bulundukları hatta bayram tatiline rağmen çalışmalara ara vermedikleri öğrenildi.
    Geçtiğimiz yaz döneminde Harry Kewell, Fernando Meira, Milan Baros gibi ünlü yıldızların transferlerini büyük bir gizlilik içinde sonuçlandıran yöneticilerin, ismi gizlenen yeni yabancıyı da önümüzdeki günlerde kadroya dahil edecekleri ifade edildi.
    Futbol şubesi sorumlularının elinde alternatifli bir liste olduğu ve yapılacak çalışmalar sonunda belirlenecek oyuncunun transfer edileceği vurgulandı.

    Linderoth gönderilmiyor
    Bu arada sarı-kırmızılı yöneticilerin, yaşadığı ağır sakatlıklar yüzünden yaklaşık bir yıldır verimli olamayan Tobias Linderoth’u göndermeyi düşünmedikleri bildirildi. Sahalara dönmek için gün sayan İsveçli oyuncunun büyük olasılıkla kadroda tutulacağı öğrenildi.

    Cim-Bom durmadı
    Gençlerbirliği deplasmanında 3 puanı 3 golle alan Galatasaray, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı yapılan idmanda Gençlerbirliği’ne karşı 11’de forma giyenler koşuyla yetinirken, diğer oyuncular teknik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Skibbe’nin 2 gün izin verdiği Cim-Bom salı günü derbi mesaisine devam edecek.


    Barış’a kontrol
    Cim-Bom’da, Gençlerbirliği maçında sakatlık geçiren Barış, Milan Baros, Volkan, Mehmet Güven ve Aydın idmana çıkmadı. Sağ dizinde ağrıları bulunan Barış’ın MR’ı çekilirken, diğer oyuncuların tesislerde tedavi oldukları açıklandı. Barış’ın ciddi bir probleminin olmadığı bildirildi. Aslan’da sakatlıkları süren Emre Güngör, Sabri, Ümit, Linderoth ve Alparslan da çalışmaya çıkmadı.

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Barış Özbek’e milli tepki



    A Milli Takım Antrenörü Müfit Erkasap, Galatasaray’ın gurbetçi oyuncusu Barış Özbek’in yaptığı açıklamalara sert yanıt verdi.

    Erkasap, Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında Barış’ın, “Milli Takım’da oynamak istiyorum, ama hocalarım beni görmüyor herhalde, ilgilenmiyorlar” şeklindeki sözlerini şaşkınlıkla karşıladığını söyledi. Barış’ın daha önce defalarca Ümit Milli Takım kampına davet edildiğini belirten Erkasap, “Ancak Barış’tan, ‘Ben zaten Alman Ümit Milli Takımı’nda oynuyorum. A Milli Takım’a çağrılırsam gelirim’ yanıtını aldık. 21 yaşını doldurduğu için Türk Milli Takımı’nda oynama şansı kalmamış bir oyuncunun kuralları bilmiyormuş gibi açıklamalar yapması kabul edilebilir değil” ifadelerini kullandı.

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    sakat futbolcularımız bile birer yıldız;

    Emre Güngör, Sabri, Ümit, Linderoth ve Alparslan

  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Kewell ameliyat oldu



    Galatasaray'ın Avustralyalı futbolcusu Harry Kewell, fıtık ameliyatı oldu.


    Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Kewell'ın, Avustralya'da başarılı bir kasık fıtığı ameliyatı geçirdiği ve genel durumunun iyi olduğu bildirildi.

    Açıklamada, hastanede 2 gün dinlendirilecek Kewell'ın, rehabilitasyon çalışmalarına da bu hafta sonunda başlayacağı ifade edildi.

  6. #6

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Ayhan Beşiktaş'a karşı kaptan



    90’lı yılların ortasında Türk futbolunun en önemli yeteneklerinden biri olarak gösteriliyordu Ayhan Akman... Gaziantepspor formasıyla müthiş bir performans ortaya koyunca büyük takımların ilgisini çekmiş ve Temmuz 1998’de rekor bir ücretle; 8.5 milyon Dolar karşılığında Beşiktaş’a transfer olmuştu. Ancak Siyah-Beyazlı ekipte işler hiçbir zaman onun istediği gibi gitmedi. Ne taraftara sevdirebildi kendini ne de futbolunu teknik ekibine beğendirebildi.

    En çok forma giyen o...

    Beşiktaş onu göndermeye karar verdiğinde Galatasaray’ın başında bulunan Mircea Lucescu, Ayhan’ı mutlaka takımında görmek istediğini söyledi. Temmuz 2001’de Sarı-Kırmızılı kulübe transfer olan yıldız oyuncu, şu an Süper Lig’de aktif olarak görev yapıp da 336’yla en fazla maça çıkan futbolcu. Ve kaderin cilvesine bakın ki, Beşiktaş’ın 7 yıl önce bıraktığı Ayhan, bu hafta Beşiktaş karşısına Galatasaray kaptanı olaracak çıkacak.

    Ayhan’ın lig maratonu

    Sezon Takım Maç Gol

    94-98 Gaziantepspor 98 23
    98-01 Beşiktaş 71 16
    01-... Galatasaray 167 8

  7. #7

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Kayıp adam



    Galatasaray'ın 2007 yılı Haziran ayında büyük umutlarla kadrosuna kattığı İsveçli oyuncu Tobias Linderoth, uzun süreli yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ''Kayıp adam'' haline geldi.
    Sarı-kırmızılı ekipte, 2007-08 sezonuna iyi bir başlangıç yapan ve genellikle ilk 11'de sahaya çıkan Linderoth, 29 Ekim 2007 tarihinde Panionios ile oynanan UEFA Kupası grup maçının ardından adeta ''Müzmin sakat oyuncu'' statüsüne girdi.

    Panionios maçında ikinci yarıya çıkamayan ve yerini Hakan Şükür'e bırakan İsveçli futbolcu, bu karşılaşma sonrasında sezon boyunca bir daha forma giyemedi.

    Linderoth, fazla katkı sağlayamadığı 2007-08 sezonunda Turkcell Süper Lig ve Avrupa kupasında toplam 12 maça çıkarken, sadece 1 gol bulabildi.


    -BİR TÜRLÜ İYİLEŞEMEDİ-


    Yaşadığı sakatlığın ardından tedavi sürecine giren ve ameliyat olan Linderoth, bir türlü iyileşemedi.

    2008-09 sezonuna kadar süren tedavisinin ardından, ilk olarak Steau Bükreş ile deplasmanda oynanan ve 1-0'lık mağlubiyetle sonuçlanan karşılaşmada 80 dakika forma giyen Linderoth, 31 Ağustos'ta Kayserispor ile oynanan lig maçında bu sezon Galatasaray'da son kez forma giydi.

    İsveç'in 6 Eylül 2008 tarihinde Arnavutluk ile deplasmanda yaptığı 2010 Dünya Kupası Eleme Grubu karşılaşmasın 2. dakikasında sakatlanan Linderoth, Galatasaray'ın daha sonra oynadığı 19 karşılaşmada oynayamadı.

    Linderoth, uzun süren sakatlığının ardından nihayet geçen hafta takımla çalışmalara başlarken, henüz maç kadrosunda yer alamadı.


    -1.5 SEZONDA 14 MAÇTA OYNADI-


    Linderoth, Galatasaray ile sözleşme imzaladığı tarihten bugüne 1.5 yılda toplam 14 maçta oynadı.

    Ligde iki sezonda bugüne kadar sadece 8 maçta forma giyen İsveçli oyuncu, Turkcell Süper Lig'de 719 dakika sahada kaldı. Linderoth, Avrupa kupalarında ise iki sezonda 6 maçta 473 dakika forma giydi.


    -LINDEROTH'UN PERFORMANSI-


    Linderoth'un Galatasaray'daki performansı şöyle:

    2007-08 Sezonu-Lig

    Maç: Oynadığı süre: Gol:

    ---------------------------------------------

    Çaykur Rizespor 89 -

    Vestel Manisaspor 90 -

    Konyaspor 90 -

    Kasımpaşa 90 -

    Beşiktaş 90 -

    Kayserispor 90 -

    Ankaraspor 90 -

    2007-08 Sezonu-Avrupa Kupası

    FC Sion 90 1

    FC Sion 86 -

    Bordeaux 82 -

    Helsingborg 90 -

    Panionios 45 -


    2008-09 Sezonu-Lig

    Kayserispor 90 -

    2008-09 Sezonu-Avrupa Kupası

    Steau Bükreş 80 -

  8. #8

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Skibbe'nin çift forvet kararsızlığı!



    Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe hafta sonu Ali Sami Yen Stadı’nda Beşiktaş’la oynayacakları derbi maçın taktiğini belirlemeye çalışıyor.
    Gençlerbirliği’ni 3-1 yendikleri maçta Milan Baros ile Shabani Nonda’ya ilk 11’de forma veren ve karşılaşmadan sonra Beşiktaş’a karşı çift forvetle sahaya çıkabileceklerini açıklayan Skibbe’nin kararını henüz netleştirmediği bildirildi.


    Beşiktaş’ın önceki gün evinde Ankaragücü ile oynadığı maçı tribünden izleyerek ezeli rakiplerini mercek altına yatıran Alman hocanın, orta sahayı güçlü tutmak için yine sadece Milan Baros’a ilk 11’de forma verebileceği vurgulandı.

    Sistem konusunda yardımcılarıyla sürekli toplantılar yapan Skibbe’nin, son haftalarda müthiş bir form yakalayan Lincoln’e daha fazla ofansif görev yükleyip derbide tek forvete dönüş yapabileceği kaydedildi.

    Alman teknik adam, sistem konusundaki kararını takımına hafta içinde yaptıracağı taktik çalışmalar sonunda verecek.

    Kewell’a operasyon

    Cim-Bom’un, Ankaragücü ile oynadığı maçta sağ kasığındaki eski sakatlığı nüksedince kontrolden geçmek için ülkesi Avustralya’ya giden Harry Kewell bugün ameliyat masasına yatacak. Kewell’ın yaklaşık 2 ay sonra sahalara dönmesi bekleniyor.

  9. #9

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Beşiktaşa karşı tek forvetle gol atmamız zor olabilir.
    Büyük ihtimal defansif bir BJK göreceğiz çünkü.
    Ama Nonda-Baros ikilisi olursada fena olmaz.

  10. #10

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    EVET, SERVET'İ İSTİYORUM



    G.Saray'a geldiği ilk sezon takımı şampiyonluğa taşıyan, ikinci sezonda ise üçüncü olup, görevine son verilen Eric Gerets, Skibbe'nin durumuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın çıkışını büyük zevkle izlediğini kaydeden Marsilya Teknik Direktörü, "Ligde iyi gidiyorlar, Avrupa'da yine söz sahibiler. Bu beni gururlandırıyor. Grupta 2. olurlarsa eşleşme ihtimalimiz var ki, bunu düşünmek heyecan verici" dedi.

    "İşin garantisi yok"

    Skibbe'nin tartışılıyor olmasına, bazı kesimler tarafından yeterli bulunmamasına önce inanamadığını, ama biraz düşününce bunu normal karşıladığını vurgulayan Gerets, sözlerine şöyle devam etti: "Ben takımı şampiyon yaptıktan sonra beni de beğenmeyip işime son vermişlerdi. Bakarsınız Skibbe de takımı şampiyon yapar ve onu da gönderirler. Böyle bir şey olursa gerçekten şaşırmayacağım. Bunlar bir yana, Galatasaray'ın başarısını çok isterim..."

    "EVET, SERVET'İ İSTİYORUM"

    Gerets, Sarı-Kırmızılı ekibin tecrübeli stoperine henüz teklif yapmadıklarını ama 'bekleme odasında' tuttuklarını söyleyip, açık kapı bıraktı

    "Niang sakatlanınca..."

    Galatasaray'ın başarılarından gurur duyduğunu söyleyip, Skibbe'nin rahat bırakılması gerektiğini ifade eden Eric Gerets, son dönemlerde sıkça gündeme gelen Servet transferiyle ilgili olarak da samimi itiraflarda bulundu. Milli stoperi uzun süredir takip ettiklerini belirten Belçikalı hoca, "Servet'i yönetime önerdim, ama şu an bekleme odasında. Niang sakatlandığı için Ocak'ta bir de golcü almamız gerekiyor. Fiyatı yüksek olduğu için hâlâ kararımızı vermedik" diye konuştu.

    "Birkaç haftada çözülür"

    Servet'in kalitesinin tartışılamayacağını vurgulayan Gerets, şunları kaydetti: "Avrupa'nın her üst düzey takımında oynayabilecek bir kapatiseye sahip. Fiziği mükemmel; ayrıca süratli ve teke tekte inanılmaz derecede başarılı. Bu konudaki en net gelişme, beklemede oluşumuz. Ancak Galatasaray'a veya Servet'in menacerine teklif götürdüğümüz konusu kesinlikle doğru değil. Henüz resmi bir teklif sunmadık. Beklemedeyiz, yine de bu işin birkaç hafta içinde netleşeceğini düşünüyorum..."

Sayfa 80/87 İlkİlk ... 3055707172737475767778798081828384858687 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •