Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 34/111 İlkİlk ... 92425262728293031323334353637383940414243445984 ... SonSon
1101 sonuçtan 331 ile 340 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BENCE 10 MAÇ CEZA VERİLMELİ.Küme düşürmek ağır ceza olur bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yorumlardaki Fenerliler kendilerini belli ediyor. Olayları G.S mı tertipledi? G.S ceza almalı ama asıl cezayı bu olaya karışan resimlerle ve video çekimleriyle ekrana gelenler çekmeli. Bir kaç sene yatarlar diğer meydana gelecek olaylarada emsal olur. Hıncal Uluç denilen zat herşeye maydanoz olan soğan cücüğü. Tekbir şeyi doğru diyor yönetim gitmeli.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence uluç çok yaşlandı genel tvlerden küme düşürülerek yerel yayınlara felan çıkmalı yada free x tv ye

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kes sesini hıncal uluç sen zaten galatasarlı olamazsın git mankenlerle ilgilen...küme düşürülmeliymiş yok artık..alır cezasını olay biter...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konular Birleştirilmiştir!!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gs ye Okadar ceza vermezler burası turkiye italya değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eh biz nedesek boş yakında hersey ortaya cıkar bakın kim kimleri karalayacak hıncal uluca gelince sen ihtiyar bunak kendine faydan yok hiç degilse aklıselim karar verecek insanların kafasını karıştırma bazı yerlere yaranmak için ama boş kara verecek lere saygı duymaktan baska care yok ama adil kararlara saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arda'dan jest

Adana'da, 6 yıldır diyalize bağlı olarak yaşayan böbrek hastası 14 yaşındaki Rıdvan Tetik'in hayalini Galatasaray'ın genç yıldızı Arda, gerçekleştirdi...

Arda'dan jest

Arda'dan büyük jest!
    Şırnak'tan Adana'ya gelen ve Numune Hastanesi'nde 6 yıldır böbrek tedavisi gören Rıdvan Tetik, hayalinin GS'li Arda'nın formasını giymek olduğunu söylemesi üzerine, milli futbolcu, Tetik'in üniversite öğrencisi ağabeyi Eyüp Tetik'i telefonla aradı. Ünlü futbolcu, telefonla konuştuğu Rıdvan'ın heyecanlanması üzerine, "Benim Arda. Şaka değil. İstediğin formayı gönderiyorum. Başka bir isteğin varsa söyle" diye sordu. Ardından da, Rıdvan Tetik'e üzerine, 'Canım kardeşim, geçmiş olsun' diye yazıp imzaladığı formasını gönderdi. Arda'nın formasını bir süre sırtına geçirip giyen Rıdvan Tetik, daha sonra evinin bir köşesine astı. Formayı hayranlıkla izleyen Tetik, "Hayalimin birini gerçekleştirdim. Şimdi sıra sağlığıma kavuşup, Galatasaray'ın bir maçını tribünde izlemek"diye konuştu.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Okan Arif'in takımına

Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Okan Buruk, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a transfer olmak üzere olduğu iddaa ediliyor...

Okan Arif'in takımına

Okan Buruk Belediye'ye gidebilir
    Sarı-kırmızılı ekibin 33 yaşındaki futbolcusunu, Feldkamp’ın istemediği belirtildi. Daha önce Hakan Şükür, Ergün Penbe ve Hasan Şaş’ın gönderilmesini talep ettiği konuşulan Kalli’nin, Okan’ı da ilerlemiş yaşı nedeniyle oynatmayı düşünmediği ileri sürüldü. Lig A’dan bu sezon yükselen ve Süper Lig’de kalıcı olabilmek için büyük bir yatırım yapmayı planlayan Belediye’nin, oyun sistemini Okan’ın üzerine kurmak istediği bildirildi. Ancak Buruk’un önce Galatasaraylı yöneticilerle masaya oturacağı dile getirildi.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kalli gün sayıyor

Feldkamp Galatasaray'a gelmek için gün sayıyor. 93 yılında Cimbom'u zirveye taşıyan Alman çalıştırıcı İstanbul bavulunun hazır olduğunu açıkladı...

Feldkamp: "Bavulum hazır"
    Galatasaray Yönetimi'nin, Eric Gerets'in yerine yeni sezonda takımın başına getirmek istediği Karl Heinz Feldkamp, İstanbul'a dönmek için gün sayıyor.

1992-93 sezonunda sarı - kırmızılı takımı şampiyonluğa taşıyan 73 yaşındaki Alman hoca, 14 yıl aradan sonra yeniden Galatasaray'ın teknik patronu olma şansını değerlendirmek istediğini açıkladı. Feldkamp, "Galatasaray'ın teklifine sıcak bakıyorum. Bavulum hazır. 1 - 2 gün içinde durumum kesin belli olacak" ifadelerini kullandı.

'Bağlarım kopmadı'
    Türkiye'den uzak kaldığı senelerde takip ettiği Türk futbolunu özellikle son 2 yıldır yakından izlediğini kaydeden Alman çalıştırıcı, "Beşiktaş'tan sağlık problemlerim yüzünden ayrılmıştım, ama ülkeme döner dönmez, Almanya'nın en iyi kalp uzmanları tarafından tedavi edildim ve sağlığıma kavuştum. Doktorlar üç yıl önce antrenörlük yapabileceğimi söylediler. Türkiye'deki bir gazetede yazarlık yaptığım için Türk futbolunu çok iyi izledim. Türkiye ile bağlarım kopmadı, ayrıca Türk Milli Takımı'nın maçlarını da yakından takip ettim. Hatta zaman zaman İstanbul'a gittiğimde Yenikapı'daki eski balıkçımla bile futbol konuştum. Her türlü kaynaktan bilgi aldım" dedi.

'Transferi çözeriz'
    Feldkamp, 73 yaşında olmasıyla ilgili eleştirileri de yanıtladı. Deneyimli teknik adam, "Taraftarların gözündeki, Feldkamp imajını kaybetmek istemem. Göreve gelirsem, eskisi gibi aktif olacağım. Almanya'da benim futbolculuk dönemimde çalışan antrenörlerden bazıları hâlâ görevdeler. Vücut olarak kendimi zinde hissediyorum" diye konuştu.

Ekibinin hazır olduğunu da belirten Feldkamp, sezon başlayana kadar transferi bitirebileceklerini sözlerine ekledi.
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 34/111 İlkİlk ... 92425262728293031323334353637383940414243445984 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri