Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 35/111 İlkİlk ... 102526272829303132333435363738394041424344456085 ... SonSon
1101 sonuçtan 341 ile 350 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

G.Saray'a 8 maç ceza mı?

G.Saray'a F.Bahçe derbisindeki olayların faturasını bugün PFDK kesecek. 8 maç seyircisiz oynama cezası alması beklenen Cimbom, İstanbul'da 2007'de taraftarıyla buluşamayacak..

Galatasaray'ın cezası bugün belli oluyor. Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylardan sonra Disiplin Kurulu'na sevk edilen sarı kırmızılı kulübün dosyası bugün görüşülecek ve karara bağlanacak. Galatasaray'a 8 maç seyircisiz oynama cezası geleceği öğrenildi. Tribünlerde yaşananlar, maçın 15 dakika durması, koltukların sökülüp sahaya atılması, bazı taraftarların tribünleri ateşe vermesi ve sahaya atılan çok sayıda pet şişe nedeniyle tarihin en ağır cezasıyla karşı karşıya olan Cimbom, 8 maç ceza alırsa, 2007'de Ali Sami Yen Stadı taraftara kapanmış olacak. Tüm olayları detaylarıyla yazan hakem Bülent Demirlek, Futbol Federasyonu temsilcilerinden Ali Okumuş ve Mehmet Haluk Gözen ile gözlemciler Nüzhet Kiper Bağış ve Doğan Şen'in raporu bugün masaya yatırılacak.

200 BİN YTL DE PARA

Disiplin Kurulu'nun eski bir üyesi, "Ucu açık olmak üzere en az 5 maç ceza verilebilir. Normal şartlarda şu görüntülerle Galatasaray'ın önümüzdeki sezonun ilk yarı boyunca evinde oynayacağı maçlar kapanmalı. Daha önce hiç böyle bir olay yaşanmadı" şeklinde görüş belirtti. Galatasaray'a saha kapama cezasının yanı sıra ayrıca kurulun en az 200 bin YTL de para cezası vereceği kaydedildi.

G.Saray yönetimi bir yandan transferlerle uğraşırken bir yandan da bugün PFDK'dan çıkacak kararı bekliyor. Çok ağır bir ceza çıkma ihtimalini göz önünde bulunduran sarı kırmızılılar, bu sezon Disiplin Kurulu'nun tribünlerde ve saha içinde yaşanan olaylara verdiği cezaları mercek altına aldı. Kulübün avukatları hazırladıkları savunma dosyasını başkan Özhan Canaydın'ın onay vermesi halinde Tahkim Kurulu'na verecekler. Bu arada Tahkim Kurulu Başkanı Arslan, G.Saray'ın alacağı ceza sonrası Tahkim'e başvurmaması gerektiğini belirterek, "Bence G.Saray alacağı cezaya hiç itiraz etmesin" şeklinde konuşmuştu.

Süren'den veryansın

Galatasaray eski başkanı Faruk Süren, Özhan Canaydın'ı eleştirmeye devam ediyor. Kanal 1'de yayınlanan Lig De Lig programına katılan Süren, "Ali Sami Yen'deki olaylar organizeydi. Kimseye karşı değil sadece ve sadece mevcut yönetime karşı idi. Canaydın yine mantıksızlık örneği göstererek olayları Hıncal Uluç'a mal etti" diye konuştu. Canaydın'ın enkaz edebiyatı yaptığını belirten Süren, "15 oyuncuyla anlaşıp 30 milyon euro ödediler. Ama hiçbirinden faydalanamadılar. Böyle transfer politikası mı olur" dedi.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili üstadım 8 mac bence cok agır olur adil bir karar olmaz nise bekleyip görecegiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerets'e onurlu veda

Birçok teknik drektör gelişinde, havalimanında tezahüratlarla omuzlara alınarak karşılanır. Gönderilirken de bir el sallayanı bile olmazken GS, Gerets'i adına yaraşır bir şekilde uğurladı

Galatasaray eski Futbol Şube Sorumlusu Bülent Tulun'un, "Bugüne kadar böyle onurlu ve gözü tok ve beyefendi bir futbol adamı görmedim" dediği Erik Gerets, iki tarafın da gösterdiği anlayış ile GS geleneklerine yakışır bir şekilde gönderildi.

Galatasaray'da dün görevinden ayrıldığını resmen açıklanan teknik direktör Erik Gerets için veda organizasyonu yapıldı. İstanbul'dan bugün ayrılacağı bildirilen Erik Gerets için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir toplantı düzenlenirken, Belçikalı teknik adam ile birlikte başkan Özhan Canaydın, başkan yardımcısı Adnan Polat, yönetim kurulu üyeleri Atilla Kınay, Fatih Gökşen, Haldun Üstünel ve Tunca Hazinedaroğlu da hazır bulundu.

Özhan Canaydın konuşmasında, Erik Gerets ile 2 yıl birlikte çalıştıklarını belirterek, ''Şahsi dostum ve arkadaşım olan sayın Gerets ile yollarımız burada ayrıldı. Hem Galatasaray, hem de kendisi adına hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. Erik Gerets'le ilk sezonlarında Galatasaray tarihinin en önemli şampiyonluklarından birini kazandıklarını ifade eden Canaydın, bu sezon ise şanssızlıklar yaşadıklarını anlattığı konuşmasında, ''Galatasaray'ın menfaatleri için böyle bir karar aldık. Bu hareketimizin ne kadar doğru olduğu zaman içinde görülecektir. Burada her iki taraf da gerekli anlayışı gösterdi'' ifadelerini kullandı.

POLAT: ''YOLLARIMIZ TEKRAR KESİŞECEKTİR''

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcı Adnan Polat, Gerets'le 1 yıldan fazla bir süre birlikte çalıştıklarını kaydederek, ''Birlikte güzel günlerimiz de oldu, mutsuz zamanlarımız da oldu. Karşılıklı sevgi ve saygı içinde çalıştık. Bugün şartlar ayrılığı getirdi. Dostluğumuz devam edecektir. Emek ve hizmetleri için kendisine teşekkür ediyoruz. İleride yollarımız tekrar kesişecektir. Futbol dışında da bir araya gelebiliriz. Türkiye'de her zaman dostları olduğunu bilmelidir'' ifadelerini kullandı. Erik Gerets ise görüşlerini dün yaptığı basın toplantısında anlattığını kaydederek, ''Dünyanın herhangi bir yerinde illa ki buluşacağız'' demekle yetindi. Öte yandan başkan Özhan Canaydın, Erik Gerets'e bir plaket de hediye ederken, toplantının sonunda Belçikalı çalıştırıcı yönetim kurulu üyeleriyle vedalaştı.

BÜLENT TULUN'DAN HOŞ BİR HATIRA

Belçikalı teknik direktör Eric Gerets, Türkiye'den ayrıldı.
    Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli seferiyle öğlen saatlerinde ülkesi Belçika'ya giden Teknik Direktör Eric Gerets'e, havalimanındaki taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Belçikalı teknik adamla bol bol fotoğraf çektirdi.

Teknik Direktör Eric Gerets'i havalimanında Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Bülent Tulun uğurladı. Bülent Tulun, Eric Gerets'e Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçında yabancı madde isabet eden başı kanarken çekilen fotoğrafı hediye etti. Teknik Direktör Eric Gerets'in giydiği ceketin arkasındaki GS amblemi de dikkat çekti.
    Bu arada Teknik Direktör Eric Gerets, köpeğini de yanında götürdü. Havalimanında kafesteki köpeğiyle yakından ilgilenen Belçikalı teknik adamın, köpeği için havayoluna 600 euro bilet parası ödediği öğrenildi.
    Öte yandan bir Beşiktaş taraftarı da, havalimanında Teknik Direktör Eric Gerets ile uzun süre sohbet etti. Eric Gerets'i başarılı bulduğunu ve takımdan gönderilmesini anlayamadığını belirten Beşiktaş taraftarı, Eric Gerets'e bundan sonraki teknik direktörlük hayatında başarılar diledi.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kım ne derse desın sonucta bıze zor bır anımızda sampıyonluk yasattı maddı manevı sorunların bası cektıgı zamanda allah yolunu acık etsı veda torenıne gelınce bence guzel bır jest olmus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence kaliteli bir insandı...gençlere herkesten çok şans ve öncelik tanıdı....ama yapılan herşey türkiye'de lig şampiyonluğuna (avrupada başarılı olmasada olur mantığı var bizim ülkede) endeksli olduğu için başarısızlıkta (yani lig şampiyonu olamayınca) yapılan işler ve ileriye yönelik atılan temeller unutulup hocanın kellesi alınır....inşallah daha iyisini bulur g.saray yönetimi....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence kaliteli bir insandı...gençlere herkesten çok şans ve öncelik tanıdı....ama yapılan herşey türkiye'de lig şampiyonluğuna (avrupada başarılı olmasada olur mantığı var bizim ülkede) endeksli olduğu için başarısızlıkta (yani lig şampiyonu olamayınca) yapılan işler ve ileriye yönelik atılan temeller unutulup hocanın kellesi alınır....inşallah daha iyisini bulur g.saray yönetimi....
    ınsallah kardesım amınnnnnnnnnn.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hakan Şükür'ün haklı gururu

Türk Milli Futbol Takımı'nda şimdiye dek 31 kez kaptanlık pazubandını takan Hakan Şükür, 32'şer kez bu gururu yaşayan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcı antrenör Oğuz Çetin'e yaklaştı.

Deneyimli futbolcu, Bosna-Hersek maçında da kaptanlık pazubandını takması durumunda, Terim ve Çetin ile aynı rakama ulaşacak.

(A) Milli Futbol Takımı'nın 84 yıllık tarihinde sahaya en çok kaptan olarak çıkan futbolcu, 35 kezle Turgay Şeren.
    Hakan Şükür, 5 Haziran 1999'da Helsinki'de Finlandiya ile yapılan ve ay-yıldızlı ekibin 4-2 kazandığı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçında ilk kez kaptanlık pazubandını takmıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Gerets’e ihanet

Gerets yaptığı veda toplantısında sarf ettiği sözlerle ne kadar beyfendi olduğunu bir kez daha ispatladı. G.Saray'ın suyundan mıdır nedir, yönetim tarafından hiç hoş olmayan şekillerde ayrılmak zorunda bırakılan teknik adamlar gıklarını bile çıkarmadan gidiyorlar. Sonra da " Kör ölür badem gözlü olur" muamelesi görüyorlar. Hep aynı senaryo, aynı krişe sözler " Bir gün yollarımız mulaka kesişecek"...
    Peki Gerets başarısız diye gönderildi. Sezon içerisinde bazı futbolcu, yönetici ve basın mensuplarıyla sorunlar yaşadığı gerekçesiyle yönetim tarafından sık sık uyarıldı. Böylesine beyfendi bir insanın kişiliğine yakışmayacak polemiklere girmesinin ardında yatan gerçek nedir? Bu sorunun cevabı gerçekten çok ilginç ve birazdan vereceğim. Ama öncelikle yeni teknik direktör arayışları konusunda bir kaç kelime etmek istiyorum.
    G.Saray'ın eski efsanevi teknik direktörü Feldkamp (Kalli) bugünlerde çok revaçta. Eli kulağında geldi gelecek Florya'ya. Hem de öyle bir ekiple gelecek ki sormayın gitsin. Senoryo süper. Kalli teknik danışman. Yani takımı çalıştırmayacak sadece taktik verecek. Sanki Premier Lig. Yardımcıları Hikmet Karaman ve Ahmet Akçam. Onlar takımı çalıştıracak, futbolcuları motive edecek ve rapor hazırlayıp Kalli'ye sunacak.Ve G.Saray yönetim kurulu bir kaç gün içerisinde böylesine garip bir oluşumu onaylayıp onaylamamak için toplanacak. Türkiye'de belli meslek guruplarında (değişkenlik gösteriyor) 65 ya da 70 yaşın üzerindeki bireylerin şahitlikleri ya da imzaları geçerli sayılmıyor. Durum böyle olunca bence bırakın da Kalli efsane olarak kalsın, arada bir ziyaretine gidin ve yaşattığı o eski güzel günlerin anısına sohbet edip iç geçirin.
    Çünkü başkan Canaydın'dan bile 10 yaş büyük olan Kalli'ye yapılacak en ufak bir yanlışın dönüşü ağır olur.
    Teknik açıdan G.Saray'a ne kazandırır ya da ne kaybettirir orasını tartışmaya bile açılmasını doğru bulmuyorum ama 73 yaşındaki bir adamı kızdırırsanız ağzından çıkacak kelimelerin karşısında ezilebilirsiniz. Hani "Geleceğin yıldızı" diye alınan bir çok oyuncuyu yiyoruz ya, bari kalitesiyle, duruşuyla, dinamikliği ve çağımıza ayak uydurabilecek fikirleriyle genç bir teknik direktörle anlaşın ki sizin cesaretinizi herkes alkışlasın. En azından " Kendimi iyi hissediyorum, çalışabilirim" diyerek gelmek istediğini ima eden bir efsaneyi de yok etmeyin.
    Şimdi gelelim Gerets'i resmen arkadan vuran, ona ihanet ederek bir çok kişiyle karşı karşıya gelmesini sağlayan isme. Herkes tahmin ediyordur zaten. Kötü haber zaten çabuk yayılır ama çabuk yazılmaz. G.Saray'da yıllarca futbol oynamış, bir çok başarıya imza atmış olan Erdal Keser, Gerets'in ipinin çekilmesinde çok önemli rol oynamıştır. Antrenmanlarda futbolcularla yapılan özel görüşmelerde, basın toplantılarında, özel röportajlarda, yabancı dil bilmeyen yöneticilerle yapılan konuşmalarda Gerets'in sözlerini çarpıtarak aktaran Erdal Keser bir çok tatsız olayın yaşanmasına da sebep olmuştur.
    Hareketleri, konuşma tarzı, üslubu ve yaptıklarıyla futbolcular arasında hiç sevilmeyen Keser, yönetim tarafından da bir kaç kez gönderilmek istenmiş, ancak o arkasından hançerlediği Gerets " Ekibimden birisi giderse ben de bırakırım" diye onurlu davranışlar sergileyerek buna izin vermemişti. Futbolcularla sık sık tartışan, hatta kavga eden, yine futbolcular arasında laf taşıyan, yöneticilere takımdaki sorunları yansıtan, şikayet eden Erdal Keser'in arkasında duran bir adamın, takımda kalmasının da ne kadar zor olacağını tahmin edersiniz.
    Gerets'in düzenlediği veda toplantısında " Hakan Ünsal'dan herkesin içerisinde özür diliyorum" demesinin nedeni bile Erdal Keser'dir. Küçük Hakan'ın Gerets'e övgüler yağdırdığı sözlerini bile çarpıtarak aktaran Keser'in, herhalde Gerets'in özüründen sonra aklı başına biraz olsun gelmiştir. Ama maalesef sebepler değil sonuçlar önemli. Gerets gitti. Hem de gözyaşlarıyla. Öyle kelimeler çıktı ki ağzından giderken herkesin gönlünü feth etti. O kelimeler bazı insanlara ders olur mu bilemem ama böyle insanların Türk Futbolunda mumla aranacağı kesin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 'Cimbom Servet kazandı'

‘G.Saray, Servet kazandı’
    Galatasaray’ın sezon bitmeden haftalar öncesinde anlaştığı Servet Çetin ile yeni takımındaki kaptanı Hakan Şükür’biraraya geldi. Bosna Hersek milli maçı için kampta bulunan Hakan, “G.Saray bence Servet’i transfer ederek son derece önemli bir iş gerçekleştirdi. Ben oynadığım mevki gereği Servet ile sık sık karşı karşıya gelen bir oyuncuyum. Onunla kapışmanın ne denli zor olduğunu iyi bilirim. Bu nedenle transfer edilmesine en çok sevinen benim. Servet tam bir takım oyuncusu, kendisini ayrıca milli takımdan da tanıyorum. Ayakları yere sağlam basan düzgün de bir insan. Galatasaray çok iyi bir transfer yaptı ve bence servet kazandı” şeklinde konuştu.

Bu arada Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Avrupa Şampiyonası eleme grubundaki Bosna-Hersek maçının ardından Almanya’da 5 Haziran’da Brezilya ile yapacakları özel maça, buradaki tüm Türk vatandaşlarını davet etti.

‘JEST YAPACAĞIZ’
    DORTMUND’DA 5 Haziran’da oynanacak karşılaşma öncesi Terim, dünyanın en önemli takımıyla karşılaşacaklarını belirterek, “Almanya’da seyircisiz oynadığımız maçlarımız sırasında bizi gönülden destekleyen seyircilerimize jest olması için bu maçı Almanya’da oynuyoruz. Uzun bir aradan sonra buradaki vatandaşlarımızla buluşacağımız için heyecanlı ve mutluyuz. Almanya’daki vatandaşlarımızı maça bekliyoruz” dedi.

Bugün Bosna’ya gidecek olan milliler 3 Haziran’da Dortmund’a geçecek. Brezilya mücadelesi aynı zamanda Tugay Kerimoğlu’nun jübile maçı da olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım ben oncelerı hep elestırırdım servet ı ama mıllı takımda gosterdıgı performansla benı yanılttı tamam belkı yavas ama fızıgını ıyı kullanıyo rakıp forvetı yıldıra bılıyo umarım galatasaray ıcın hayırlı olur allah herkezın yolunu acık etsın...

Sayfa 35/111 İlkİlk ... 102526272829303132333435363738394041424344456085 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri