Aslan’da bayram

F.Bahçe, Kayseri’den eli boş dönünce liderliği tescillenen Galatasaray’da bayram var. Cim Bom, 9. haftadan sonra ilk kez zirvede
06.03.2006

Derbi öncesi iyi geldi
Galatasaray, zirvenin tek sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor. Önceki gece Ali Sami Yen’de Samsunspor’u devirdikten sonra ezeli rakibinin Kayseri’de çıkacağı zorlu 90 dakikanın sonucunu beklemeye başlayan Sarı-Kırmızılılar, gelen iyi haber sonrası adeta bayram sevinci yaşadı. Sarı-Lacivertliler’in 1-0’lık yenilgisi sonrası haftayı 2 puan farklı lider olarak tamamlayan Cim Bom’da, çarşamba günü oynanacak derbi öncesi de moraller zirve yaptı.

Planlar silbaştan
Süper Lig’de final haftalarına girilirken öne geçmiş olmak tüm camianın yüzünü güldürürken, başta mali kriz olmak üzere tüm sorunlar rafa kaldırıldı. Şampiyonluk şansının artması ve yarışın daha heyecanlı hale gelmesinin ardından Başkan Özhan Canaydın’ın da planlarını yeniden gözden geçirmeye başladığı öğrenildi. Canaydın’ın, 25 Mart’ta yapılacak olağan genel kurulda adaylığına açıklamasına artık kesin gözüyle bakılıyor.
Kaynak:fanatik