Song Aslan’da kaldı
İdareciler, kamp öncesi tüm takımın alacaklarının ödeneceğini söyleyerek, Song’u ikna etti
Yeni sezonda mali sorun yaşamak istemeyen Kamerunlu oyuncu Song, kendisine gelen teklifleri yönetime iletti.

İsyan bayrağı açmıştı!

Eski kulübü Lens ile Yunan ekibi Olympiakos’un transfer listesinde yer alan Rigobert Song, tatilde bulunduğu Fransa’dan yöneticileri arayarak teminat istedi. Sezon içerisinde yaşanan mali krizden en çok rahatsız olan futbolcuların başında gelen ve 28. haftada Ali Sami Yen’de oynanan Gençlerbirliği maçı öncesi kafasının rahat olmadığını teknik direktör Eric Gerets’e ileten ve maç kadrosuna alınmayan Song’un, benzer sıkıntılarını bir kez daha ilettiği ifade edildi. Yöneticilerle konuşan Kamerunlu savunmacının yapılan telefon görüşmesinde şunları söylediği öğrenildi:

‘Kafam rahat olmalı’

“Galatasaray’da olmaktan ve Türkiye’de yaşamaktan mutluyum. Ancak futbolculuk kariyerimin son dönemlerinde mali sıkıntılar yaşamak istemiyorum. Geçen sene tüm takım aynı sıkıntıyı yaşadı. Ben bu tür problemlerle karşılaştığımda futbola konsantre olamıyorum. Parasal konularda kafamın rahat olmasını istiyorum.'' İdarecilerin, Song’un serzenişleri karşısında önce şaşırdığı, daha sonra ise, “Biz de bu konuda sıkıntılıyız. Ancak sorunları aşıyoruz. Kamp öncesi tüm alacaklarınız ödenecek. Gelecek sezonda ise ödemeler konusunda sıkıntı yaşanmayacak'' diyerek Kamerunlu’yu ikna ettiği bildirildi.