REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 23/111 İlkİlk ... 1314151617181920212223242526272829303132334873 ... SonSon
1101 sonuçtan 221 ile 230 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerets gidiyor, ama bir şartla
    Aralık ayında mukavelesi yenilenmeyen Gerets, yakın çevresine son dönemlerdeki olaylardan üzüntü duyduğunu belirterek, ayrılık kararı aldığını söyledi..

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, sezon sonunda sarı-kırmızılı ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı camiada sportif başarının bile önüne geçen ve Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile arasının 'limoni' olduğu konuşulan Belçikalı hoca, Aralık ayında mukavelesi yenilenmeyince ayrılma kararı aldı.

Geçtiğimiz sezon Cimbom'u kendi puan rekorunu kırarak şampiyonluğa taşıyan buna rağmen özellikle derbi ve Avrupa Kupası maçlarındaki kadro tercihleri ile birlikte gelen başarısız sonuçlar nedeniyle sürekli eleştirilen Erik Gerets, ayrılıkla ilgili düşüncesini yakın çevresiyle paylaştı.

CANAYDIN NE DİYECEK?

İstanbul'u, Türkiye'yi ve Galatasaray'ı çok sevmesine rağmen şartların kendisini bu karara yönelttiğini dile getiren Erik Gerets'in, "Ben öncelikle verilen sözlere inanırım. Kağıt parçalarına atılmış imzaların benim için çok da fazla bir hükmü yoktur. Son zamanlarda gelişen olaylar beni fazlasıyla üzdü. Galatasaray'ı ve İstanbul'u çok sevmeme ve burada mutlu günler yaşamama rağmen, şartlar beni ayrılık noktasına getirdi. Ama ben Galatasaray'ı bu sezon sonunda da şampiyon yapacağım" dediği öğrenildi. Şimdi sarı-kırmızılı camiada, Erik Gerets'in bu sözlerinin blöf olup olmadığı konuşuluyor. Sürekli olarak "Hocamızın arkasındayız. Yolumuza onunla devam edeceğiz" diyen Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın, Belçikalı teknik direktörün bu sitem dolu sözlerine ne tepki vereceği ise çok merak ediliyor.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

su an da cok uzaklarda alanya ozlemi cekiyorum alanya nin web sayfasini actim canli kameralardan muftuler cad. izliyorum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hagiwatt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    su an da cok uzaklarda alanya ozlemi cekiyorum alanya nin web sayfasini actim canli kameralardan muftuler cad. izliyorum....
    olm sakin ol kendine gel..
    burası chat yeri değil msn değil forum sayfası galatasaray topici
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ergün: Wederson gelirse giderim
    Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Ergün Penbe'den bomba gibi açıklamalar. Arda'nın şansının yardımıyla yıldız olduğunu söyleyen Ergün, Ankaraspor'lu Wederson'un Cimbom'a fayda sağlamayacağı görüşünde...

Arda o takımda oynayamazdı
    Futbolda şans faktörünün çok önemli olduğunu belirten G.Saraylı futbolcu, "Mesela Hasan Şaş ile Necati kavga etmeseydi, Arda belki hiç keşfedilemeyecekti. Bursaspor’un da bizi 10-1 yenmesi gerekirdi, ama kazanan biz olduk" dedi.

Ergün Penbe, adını tarihe altın harflerle yazdırmış özel futbolculardan biridir. Türk futboluna altın çağını yaşatan jenerasyonun bir üyesi olarak; Galatasaray’ın kazandığı UEFA Kupası Şampiyonluğu’nda ve A Milli Takım’ın Dünya Üçüncülüğü’nde hep onun adını görürüz. Futboldaki başarısının yanı sıra beyefendi kişiliğiyle de takdir gören Ergün’ü tarif eden en güzel sözleri Fatih Terim söylemiştir:

"Onun gibi bir futbolcun olsun yeter. Gözün kapalı sahaya süreceğin nadir oyunculardan biridir. Problemsiz, dertsiz, ne görev verilirse yapar."

Galatasaray’ın emektarı Ergün’den bugüne dek yaşadığı deneyimleri anlatmasını istedik. Her zamanki nezaketiyle bizi kırmadı, tüm sorularımıza içtenlikle yanıt verdi:

Şampiyonluk şansınızı nasıl görüyorsun?
    Geçen sezona nazaran lige kötü başladık, çok puan kaybettik. Ancak ben 7 puanlık farkı önemsemiyorum. Eğer biz ilk yarıdaki hataları yapmazsak, şampiyon oluruz. Yoksa F.Bahçe’nin 100. yılımızda bize yaptığını biz onlara yapamayız.

G.Saray son yıllarda Kadıköy’deki maçlarda niye başarılı olamıyor?
    Fenerbahçe’ye şansımız tutmuyor
    Kadıköy’deki maçlarda psikolojik savaş yaşanıyor. Galatasaray olarak üzerimizde büyük bir baskı oluşuyor. Ayrıca, nedense Fenerbahçe’ye karşı inanılmaz bir şanssızlığımız var. Kazanacağımız, hatta fark atacağımız maçları bile onlar kazanıyor. Nasıl Fener’in şansı Beşiktaş’a tutmuyorsa, bizim de şansımız onlara tutmuyor.

Şimdilerde hep Arda Turan konuşuluyor. Sence Arda, UEFA Kupası’nı kazanan o efsane kadroda oynayabilir miydi?
    Hayır, oynayamazdı. Çünkü bir takıma bir lider yeter. O zaman takımda Hagi vardı. Takım onun gibi birini daha kaldıramazdı.

Peki, sen Gerets’in yerinde olsan Arda’yı nerede oynatırdın?
    Ben olsam Arda’yı serbest oynatırdım
    Sol kanatta değil, serbest oynatırdım. Zaten o da öyle bir stile sahip ve öyle alışmış. Bazı maçlarda Arda’yı sahanın başka taraflarında görürsünüz. Bu, geçmiş yıllara dayanan alışkanlığından ve futbol stilinden kaynaklanır. Aslında size bir şey söyleyeyim mi; Arda biraz şans eseri keşfedildi. Bir maçta Hasan Şaş ile Necati kavga etti, hoca da onlara kızıp Arda’yı sahaya sürdü. Böylelikle Arda kendini gösterme fırsatı buldu. Arda o şansı bulamasa belki çoktan takımdan ayrılmıştı. Arda iyi bir futbolcu ama kendini daha da geliştirmeli. Benden biraz ders almalı.

Gerets ile ilgili spekülasyonlar bitmek bilmiyor. Sen bu durumu nasıl değerlendiriyorsun?
    Şu anda hoca değiştirmek yanlış olur
    Bir futbolcu olarak hoca ile ilgili konuşmam doğru olmaz. Ancak, ortada Avrupa kupalarında yaşanan bir başarısızlık var. Bunu inkar edemeyiz. Ayrıca, ligde de liderin 7 puan gerisinde kaldık. G.Saray yönetimi elbette bunu kabullenemez. Yönetimin Gerets konusunda bazı girişimlerde bulunması normaldir. Ancak Gerets de bu takımı şampiyon yapmış ve Türkiye’yi artık iyi tanıyan bir hoca. Bunları göz ardı etmemeliyiz. Şu aşamada yapılacak bir teknik direktör değişikliği takıma hiçbir şey katmaz.

Gerets seni uzun süre oynatmadı, hatta bazı maçlarda kadroya bile almadı. Bu durum seni nasıl etkiledi?
    Gerets’e "Ben idman topçusu değilim" dedim
    Gerets’e Erdal Keser aracılığıyla benimle ilgili görüşünü sordum; "Eğer beğenmiyorsa gidebilirim" dedim. Erdal Keser bana, Gerets’in beni çok beğendiğini, takımda kalmamı istediğini söyledi. Buna rağmen 5 hafta kadroya giremedim. Ben de hocanın bana tavır aldığını düşündüm. Erdal Keser aracılığıyla, "Ben antrenman topçusu değilim" mesajını gönderdim. Gerets mecbur kalmadıkça bana forma vermedi. Hatta bazı maçlarda takım sol kanat oyuncusu olmadan oynadı. Böyle şeyler futbolcuda, "Ağzımla kuş tutsam beni oynatmaz" düşüncesine yol açıyor. İki senedir moral yönünden çok üzüldüm, kimyam bozuldu. Futbolcu oynamadığı zaman kendine güveni kayboluyor, topa olan melekeni bile kaybediyorsun.

Gerets’in seni hiç oynatmadığı dönemde milli takıma çağrıldın ve ilk 11’de oynadın. Bu dönemde Gerets ile aran nasıldı?
    Masör konuşunca kadroya alındım
    Fatih hoca beni iyi tanıdığı için milli takıma alıyor, Gerets ise beni çoğunlukla kasetlerden tanıyor. Bir Denizlispor maçı öncesi milli takıma çağrılmıştım, ancak Gerets yine beni kadroya almamıştı. Daha sonra Erkan Kazancı ağabey (masör), Gerets’e gidip, "Hoca sen ne yapıyorsun? Adam milli takıma gidecek" dedi. Ben bunun üzerine Denizlispor kadrosuna girdim. Gerets belki de benim stilimi beğenmiyor.

Gençlere yol gösteriyorum

Röportajımızdan sonra genç takım arkadaşları Hasan Kabze, Özgürcan Özcan, kaleci Fevzi Elmas ve Gaziantepspor’da kiralık oynayan Uğur Demirok’la birlikte objektifimizin karşısına geçen Ergün Penbe, elinden geldiğince gençlere yardımcı olduğunu söyledi. Sarı kırmızılı futbolcu, "Deneyimlerimi gençlerle paylaşıyorum, onlara yol gösteriyorum. Mesela Sabri ile hep konuşuyorum. Sinirlerine hakim olmasına yardım ediyorum" dedi.

Wederson gelirse giderim
    Galatasaray yönetimi, senin görev yaptığın sol kanada Ankaraspor’dan Wederson’u transfer etmek istiyor. Eğer o gelirse, takımdan ayrılmayı düşünür müsün?
    Galatasaray’da hep sol kanat iyi iş yapmıştır ama nedense iki senedir hep bu bölgeye takviye isteniyor. Halbuki sol kanatta Orhan var, Ferhat var, ben varım. Ben Wederson’u Galatasaray’a fayda sağlayacak bir futbolcu olarak görmüyorum. Daha doğrusu Galatasaray’ın yeni bir sol kanat oyuncusuna ihtiyacı yok. Aslında bu işler güven işidir. Hocanın futbolcusuna güvenmesi, elindekilerin kıymetini bilmesi gerekir. Gerets bana güvenmiyor. Mesela ben sol bek oynarım, sol açık oynarım, hatta ön liberoda bile oynarım. Hagi’nin teknik direktörlüğü döneminde Conceiçao ile birlikte ön libero oynadım. Eğer Wederson gelirse Galatasaray’dan ayrılmayı düşünürüm. Bu, takımda beni görmek istemedikleri anlamına gelir. O zaman Gerets’e ayrılmak istediğimi söylerim. Çünkü ben milli takımda da oynayan bir futbolcuyum. Kendi kulübümde oynayamazsam milli takımda nasıl oynarım.

Kendimizi iyi pazarlayamıyoruz
    Türk futbolunun geleceğini nasıl görüyorsun? Yeni jenerasyon da sizin kadar yetenekli mi?
    Yetenek yönünden Avrupalı’dan aşağı değiliz, tam tersine daha iyiyiz. Bizdeki problem yeteneklerin iyi değerlendirilmemesinde. Alttan gelen sayısız yetenekli futbolcu var ama bunları iyi değerlendiremiyoruz. Bir de pazarlama sorunumuz var. Kendimizi iyi tanıtamıyoruz, anlatamıyoruz, pazarlayamıyoruz. Bu, yalnızca futbolda değil her alanda böyle.

Kadıköy’de huzur Florya’da hırs vardı
    Geçen sezon kazanılan mucizevi şampiyonluk için neler söyleyeceksin?
    Hayatta her şeyin mümkün olduğunu o olayla bir kez daha gördük. Fenerbahçe bizden hem maddi hem de kadro olarak üstündü. Herkes şampiyonluk için onlara şans tanıyordu. Kadıköy’de huzur, burada ise sadece hırs vardı. Böyle bir şampiyonluk Galatasaray tarihinde bir daha yaşanır mı, bilinmez.

Acaba Fener de UEFA’yı alır mı?
    2000 yılındaki UEFA Kupası şampiyonluğunuzun sırrı neydi?
    Biz o dönem öyle bir takımdık ki, 2-0 geriye bile düşsek, bu maçı nasıl olsa kazanırız diyorduk. Futbolda, kendine güvenirsen her şeyi başarabilirsin. Mesela Milan’ı son saniyedeki penaltı golüyle 3-2 yendiğimiz maçtan sonra takımdan en az beş kişi "Biz bu UEFA Kupası’nı kazanacağız" dedi. Fenerbahçe de Frankfurt’u son dakikalarda geçebildi. O maçı izlerken kendi kendime, "Acaba Fenerbahçe de bizim yaptığımızı yapacak mı?" dedim. Ama eşim, "Baksana, Frankfurt’un elinden zor kurtuldular. Olmaz öyle şey" dedi.

Gidenlerin yeri hiç dolmadı
    UEFA Kupası’ndan sonra yaşanan düşüşü neye bağlıyorsun?
    Her çıkışın bir inişi vardır. Biz 2000 yılında çıtayı öyle bir yere taşıdık ki, herkes bizim hep öyle devam edeceğimizi sandı. Ama beklentiler gerçekleşmeyince hayal kırıklığı yaşandı. Ardından, o efsane kadro dağıldı. Avrupa’ya gidenlerin yeri dolmadı. Ve en önemlisi, G.Saray o yıllardan sonra hiçbir zaman tam bir takım olamadı.

Penaltı verilseydi "Hayır, değil" derdim
    Bursaspor maçında ceza sahasında yere düştüğün pozisyonla ilgili çok eleştiri aldın. Hakemi aldatmak istediğini iddia edenler oldu. Bu söylenenler doğru muydu?
    Ben o hareketi penaltı olsun diye yapmadım. Top ayağımdan fazla açılmıştı, yetişme imkanım yoktu, refleks gereği kendimi yere attım. Penaltı değildi. Hakem penaltıyı verseydi, gidip penaltı değil derdim. Zaten herhangi bir tatsızlık olmasın diye, düştükten sonra hemen ayağa kalktım. Kötü bir niyetim olsaydı yerden kalkmazdım. Yeri gelmişken söyleyeyim; Bursaspor maçını biz şans eseri, hiç hak etmediğimiz halde kazandık. Gerçekten inanılır gibi değildi. 10-1 kaybetmemiz gereken maçı 3-1 kazandık.

Kadro dışı bırakan Terim değil yönetimdi
    Fatih Terim’in ikinci döneminde Hakan Ünsal, Arif Erdem, Baliç ve Bülent Korkmaz’ın kadro dışı bırakılması seni nasıl etkiledi?
    O karar bizi derinden yaralamıştı. Çünkü biz o arkadaşlarla ailemizden bile yakındık birbirimize. Bence Fatih Terim’in bu karanının altında başka nedenler var. O kararı Fatih Terim vermedi. Talimat başka yerden geldi, yönetim olabilir. Hakan Şükür’le ben, aynı şey bizim de başımıza gelir mi, diye çok düşündük.

Tugay burada kalsaydı, bitirirlerdi
    * UEFA Kupası Şampiyonluğu’ndan sonra çok sayıda takım arkadaşın Avrupa’ya gitti ama sen gitmedin. Bunun sebebi neydi? Gitmediğin için herhangi bir şekilde pişmanlık yaşadığın oldu mu?

Avrupa gitmediğim için üzgün değilim ama bazen pişmanlık duyduğum zamanlar oldu. Bazı vefasızlıkları görünce, keşke gitseydim diyorum. Ben Galatasaray’da olmaktan hep mutluluk duydum. Avrupa’ya gidenlerden Tugay’a çok imreniyorum. En iyisini yaptı İngiltere’ye gitmekle. Tugay burada olsa onun futbol hayatını çoktan bitirirlerdi. Bizde bir futbolcu 31-32 yaşına gelince, "Ne zaman bırakacaksın?" diye sormaya başlarlar. Ama Tugay’ı 37 yaşına gelmesine rağmen el üstünde tutuyorlar. Ben de zaman zaman İngiltere’ye gitsem çok iyi olurdu, diyorum. Çünkü orada benim gibi tekniğe sahip futbolcu sayısı çok az.

O yeni stat içimde ukde kaldı
    Fenerbahçe’nin son yıllarda Galatasaray’ı geçtiği söyleniyor. Sen bu görüşlere katılıyor musun?
    Başarı olarak Fenerbahçe’nin gerisinde kalmadık, ancak tesis ve stat yönünden bizi geçtikleri açıkça belli. Ben şuraya takılırım hep. Bizim, Galatasaray’ın 1996’dan beri bir stat projesi vardır. Bu yeni stat benim içimde ukde kaldı. Orada oynamak isterdim. 10 yıl önce maketini bile gösterdiler ama stat hala yapılamadı. Artık o yeni stadı ben görür müyüm, görmez miyim, bilemem.

Şurası bir gerçek, Fenerbahçeliler çok iyi projeler geliştiriyorlar ve pazarlamasını iyi yapıyorlar. Fenerbahçe’nin gerçekten güzel bir stadı var. Keşke Ali Sami Yen Stadı’nın bulunduğu yere öyle bir stat yapsalar. Öyle bir atmosferde oynamayı çok isterdim.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerets: Bu bize büyük ders
    Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets de korktuklarının başına geldiğini belirterek, kırmızı karttan sonra oyunun seyrinin gereksiz yere değiştiğini anlattı.

Bu maçta en çok üzüldükleri konunun, yenilginin yanında kaleci Aykut'un kırmızı kart görmesi ve Özgürcan'ı oyundan almaları olduğunu dile getiren Gerets, kırmızı kartın doğru olup olmadığını değerlendirmenin de şu an mümkün olmadığını vurguladı. Gerets, bu yenilginin kendilerine iyi bir ders olacağını belirterek, şöyle devam etti: ''Gördük ki rakibi ciddiye almadığınızda kazanmakta zorlanıyorsunuz. Bu, bizim ligin ikinci yarısına çok ciddi başlamamız gerektiğini gösterdi.

Bu yenilgi ikinci yarı için iyi bir motivasyon olacak. Bugünkü kadroyu yerin dibine sokmak düşüncesinde değilim ancak, kadroda olmayan ve oynamayan futbolculara ihtiyacımız olduğunu gördük.'' Gerets, transfer yapıp yapmayacaklarının sorulması üzerine de bu konuyu Adnan Sezgin ve Adnan Polat ile tartıştıklarını, kendisinin burada açıklama yapmasının doğru olmadığını sözlerine ekledi.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

G.Saray kafilesi ölümden döndü
    Kayseri Erciyesspor maçı sonrası İstanbul'a dönecek olan Sarı-Kırmızılı kafileyi götürecek uçağın motorunda arıza çıktı.

Kayseri Havaalanından İstanbul'a dönmek için uçağa binen Galatasaray kafilesi, uçak kalkmak üzereyken motorlarından birinin arızalanması nedeniyle korkulu anlar yaşadı.

İki defa kalkmak için menevra yapan Uçağın motorundaki elektirik arıza devam edince Sarı kırmızılı futbolcular uçaktan indirildi.

Kafileyi taşıyacak olan uçak onarım yapılması için aprona çekilirken Galatsaraylı futbolcular yeni bir uçak gelinceye kadar havaalanında bekletildi.

Yetkililere ilk tepki Necati'den geldi. Necati ''Uçak onarılsa bile, binmeyerek Kayseri'de kalacağım'' dedi. Sarı-Kırmızılı yöneticiler de bu gece Kayseride konaklanacağını ifade ettiler.

Bu arada uçaktaki elektirik arızasının yerde değilde havada olması halinde büyük bir facia yaşanabileceği belirtildi.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray'a ikinci Arda geliyor
    İki ayağını raket gibi kullanan ve "yeni Arda" diye tanınan genç futbolcu, aynı zamanda Ümit Milli Takım'da oynuyor.
    İki ayağını raket gibi kullanan ve "yeni Arda" diye tanınan genç futbolcu, aynı zamanda Ümit Milli Takım'da oynuyor.

G.Saray, Altay'ın gelecek vadeden genç oyuncusu Alp Ergin'e kanca attı. İki ayağını da başarıyla kullanan Ümit Milli oyuncu, performansıyla "2. Arda" olarak lanse ediliyor. Oynadığı başarılı futbolla dikkat çeken Alp'i, G.Saray yönetimine Arda'nın önerdiği öğrenildi.

Sona yaklaşıldı
    Ümit Milli Takım'da Arda'nın yedeği olan Alp, İzmir doğumlu ve 19 yaşında. Sarıkırmızılı yönetimin, genç oyuncunun transferinde büyük yol katettiği belirtiliyor. Yönetim, Alp'i devre arası kampına yetiştirmeyi planlıyor.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kayseri Erciyes G.Saray'ı eritti
    Fortis Türkiye Kupası'nda gruptan çıkmayı garantileyen Galatasaray, Erciyesspor ile deplasmanda karşılaştı. Maçın başında 10 kişi kalan G.Saray sahadan farklı mağlup ayrıldı.

STAT: Büyükşehir Belediyesi Atatürk
    HAKEMLER: Tolga Özkalfa xxx, Nihat Mızrak xxx, Alper Ulusoy xxx
    KAYSERİ ERCİYESSPOR: Yusuf xx, Gökhan Kök xx, Yalçın xxx, Cem xx, İlkem xx, Özgür xx (İlhan dk. 67 xx), Emre Toraman xxx, Serge Die xx (Mustafa Sarp dk. 46 xx), Mehmet Eren xxx, Djalovic xxx, Cenk xxx (Aykut dk. 84 x)
    YEDEKLER: Fadhel, Fatih
    TEKNİK DİREKTÖR: Werner Lorant
    GALATASARAY: Aykut ?, Cihan x, Tolga x, Mehmet Topal x, Mehmet Güven x (Oğuz dk. 46 x), Sabri xx, Okan x, Ayhan xx, Özgürcan ? (Fevzi dk. 6 x), Necati xx, Hasan Kabze x (Uğur dk. 81 x)
    YEDEKLER: Çağrı, Anıl, Volkan
    TEKNİK DİREKTÖR: Eric Gerets
    KIRMIZI KART: Aykut (dk. 4) (Galatasaray)
    GOLLER: Djalovic (dk. 7 pen. ve dk. 58), Sabri (dk. 9), Emre Toraman (dk. 19), Cenk (dk. 52)
    SARI KARTLAR: Emre Toraman, İlkem, Cem, Serge Die (Kayseri Erciyesspor), Tolga, Okan, Necati (Galatasaray)

Kayseri Erciyesspor, Fortis Türkiye Kupası A Grubu'nda kendi sahasında Galatasaray'ı 4-1 mağlup ederek, puanını 4'e çıkardı ve gruptan çıkma şansını son maça bıraktı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
    4. dakikada Mehmet Eren, ceza sahasında kaleci Aykut'un müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi Tolga Özkalfa penaltı noktasını gösterdi ve bu pozisyonda kaleci Aykut'a kırmızı kart gösterdi.
    7. dakikada penaltı vuruşunu kullanan Djalovic, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. 1-0
    8. dakikada ceza sahası sol çarprazda Mehmet Eren'in sert şutunda top yan ağlarda kaldı.
    9. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Sabri'nin yaklaşık 30 metreden sert şutunda top ağlarla buluştu. 1-1
    19. dakikada gelişen Kayseri Erciyesspor atağında Mehmet Eren'in geliştirdiği atakta defanstan dönen top Emre Toraman'ın önünde kaldı. Emre Toraman'ın ceza sahası dışından sert şutunda Okan'a da çarpan top köşeden ağlarla buluştu. 2-1
    32. dakikada Cem'in elle müdahale etmesi sonucu Galatasaray, kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu kullanan Sabri'nin vuruşunda kaleci Yavuz, son anda köşeden topu kornere çeldi.
    35. dakikada sol kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Cihan, gerilerden gelen Ayhan'ı gördü. Bu futbolcunun ceza sahası yayı üzerinden yerden vuruşunda kaleci topu kontrol etti.
    39. dakikada Hasan Kabze'nin pasıyla ceza sahası sağ çarprazında topla buluşan Necati'nin sert şutunda top farklı bir şekilde üstten auta çıktı.
    41. dakikada defansın arkasına atılan topla ceza sahasına giren ve kaleci ile karşı karşıya kalan Djalovic'in sağ çarprazdan sert şutunda kaleci Fevzi, topu kornere çeldi. MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
    48. dakikada rakiplerinden sıyrılarak, sol kanattan ceza sahasına giren Mehmet Eren, dar açıda kaleci ile karşıya kaldığı pozisyonda çok kötü bir vuruş yaptı. Top taca çıktı.
    52. dakikada topla ceza sahasına sokulan Cenk'in ceza sahası yayı üzerinden sert şutunda meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu. 3-1
    58. dakikada Mehmet Topal'dan güzel bir hareketle sıyrıldıktan sonra ceza sahasına giren Cenk'in sağ çarprazdan yerden vuruşunu uzak kale direği dibinde Djalovic, yatarak tamamladı. 4-1
    69. dakikada Mustafa Sarp'ın uzak mesafeden sert şutunda top az farkla yandan auta çıktı.
    73. dakikada sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada Cenk'in vuruşunda top defanstan döndü. Dönen topu tekrar önünde bulan Cenk, müsait pozisyondaki Djalovic'i gördü. Bu futbolcunun vuruşunda kaleci Fevzi, topu ayaklarıyla uzaklaştırarak, gole izin vermedi.
    80. dakikada Mustafa Sarp'ın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Fevzi, topu köşede kontrol etti.
    82. dakikada Sabri'nin ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Yavuz, topu kontrol etti.
    Hasan Kabze oyundan alındı yerine Uğur girdi.

Maç Kayseri Erciyesspor'un 4-1 galibiyeti ile sona erdi.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

G.Saray, Wederson defterini kapadı
    Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Ankarasporlu Wederson'un transferinin kendileri için kapandığını söyledi.

Ataköy Olimpiyatevi'nde “Efes Pilsen Cup 6” futbol turnuvasının basın toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sezgin, Ankarasporlu Wederson'un transferi için iki kulübün başkanları arasında bir görüşme olduğunu belirterek, “Onun üzerine bir fiyat belirlediler, biz de tamamen vazgeçtik. Zaten Ankaraspor da satmaktan vazgeçtiğini açıkladı. Wederson konusu tamamıyla kapanmıştır” dedi.

Teknik direktörleri Erik Gerets'in transfer için istediği oyuncular olduğunu ifade eden Sezgin, “Geçen 6 ayda büyük bir araştırma yaptık. Elimizde bize uyabilecek oyuncu listesi var, ancak tabii bunların hangilerini ocak ayında gerçekleştirebiliriz, net bir şey söyleyemeyiz” diye konuştu.

Adnan Sezgin, Arjantinli oyuncuları Carusca için çeşitli teklifler geldiğini, ama şu anda net bir durumun olmadığını, ayrıca tecrübe kazanması için bazı genç oyuncuları 6 aylık kiraya vereceklerini söyledi.

“GERETS'İN SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR”

Adnan Sezgin, Gerets'in sözleşmesiyle ilgili görüşme yapıp, yapmadıklarıyla ilgili bir soru üzerine, teknik direktörlerinin sözleşmesinin Haziran 2007'ye kadar devam ettiğini kaydetti. Sezgin, “Sözleşmesi devam eden hocayla ilgili şu gün veya bugün görüşme yapmak diye bir şey söz konusu olmaz. Hocanın sözleşmesinde opsiyon maddesi yok. Haziran 2007'ye kadar sözleşmesi devam ediyor” şeklinde konuştu.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ribery pişmanlığı
    Uluslararası Spor Uyuşmazlık Mahkemesi, yaptığı ilk oturumda alacağı ödenmediği için sözleşmesini tek taraflı fesheden eski Galatasaray'lı Ribery'i haklı buldu...
    Galatasaray Kulübü, 200 bin Euro'luk alacağını ödemediği için elinden kaçırdığı Franck Ribery için başlattığı hukuk mücadelesini beklediği gibi sonuçlandıramadı. FIFA'nın G.Saray aleyhine verdiği karardan sonra CAS'dan da sarı-kırmızılı kulüp için olumsuz bir karar çıktı. Galatasaraylı yöneticiler, geçen yılın sonunda sözleşmeli futbolcuları Franck Ribery'nin, Marsilya ile anlaşması üzerine hukuk savaşını başlatmışlardı. Konuyla ilgili ilk etapta FIFA'ya şikayet dilekçesi gönderen Galatasaraylı yöneticiler, Marsilya Kulübü ile de pazarlığa oturmuştu.

AZI BEĞENMEDİLER
    Galatasaraylı yöneticiler, Marsilya Kulübü'nden futbolcularının transferine karşılık 10 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiler. Bu parayı çok bulan Fransız yöneticiler 2 milyon Euro karşılığında uzlaşmayı teklif ettiler. Bu parayı beğenmeyen sarı-kırmızılılar, FIFA'da görüşülen dosyanın takipçisi olacaklarını söyleyip, pazarlık masasından kalktılar. FIFA, 6 ay süren incelemenin ardından, Franck Ribery'ye alacağının zamanında ödenmediğine kanaat getirip, Galatasaray Kulübü'nün yaptığı itirazı yersiz buldu ve bu kez ikinci aşamaya geçildi.

CAS DA OLUMSUZ
    FIFA'dan umduklarını bulamayan sarı-kırmızılılar bu kez davayı son karar mercii olan Uluslararası Spor Uyuşmazlık Mahkemesi CAS'a taşıdılar. CAS, 6 aydır soruşturmasını yürüttüğü ve karar aşamasına geldiği Ribery dosyası ile ilgili yaptığı ilk oturumda, Galatasaray'ın aleyhine görüş bildirdi. Ön kararın olumsuz çıkması, Ocak ayında verilecek nihai kararın rengini belli etti. Ribery için 10 milyon Euro tazminat almayı hedefleyen Galatasaray, uzlaşamayıp mahkemeye gittiği için Marsilya Kulübü'nün teklif ettiği 2 milyon Euro'yu da kaçırmış oldu.

Görünen zarar 5 milyon Euro
    Galatasaray Kulübü'nün 200 bin avro ödemediği için elinden kaçırdığı Franck Ribery'nin bonservis bedeli bugün 25 milyon Avro olarak telafuz ediliyor. Sarı-Kırmızılılar '0 lira' bedelle kaybettiği Ribery için, Marsilya'nın 2 milyon Avro'luk teklifini de kabul etmemişti. Üstelik Türkiye'de sadece 6 ay oynayan Ribery için G.Saray Kulübü, eski kulübü Metz'e 3 milyon Avro bonservis bedeli ödemiş oldu.
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 23/111 İlkİlk ... 1314151617181920212223242526272829303132334873 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri