G.Saray'a sadece forması geldi
Galatasaray Başkanı ile Schalke 04’ün Başkanı Gerhard Rehberg, Altıntop için İstanbul’da buluşmuş, Canaydın'a hem söz verilmiş hem de bir hediye getirilmişti.
Galatasaray Başkanı ile Schalke 04’ün Başkanı Gerhard Rehberg, Altıntop için İstanbul’da buluşmuş ve Rehberg, ‘Hamit için öncelik sizin’ demişti. Ancak o gün çok çabuk unutuldu. Forması Galatasaray’a hediye edilen Hamit, Bayern Münih ile anlaştı
BÜYÜK RÜYA SONA ERDİ!
GALATASARAY’IN Hamit Altıntop rüyası, kabusla sona erdi!.. Başkan seçildiği günden bu yana verdiği sözlerle gündeme oturan Özhan Canaydın, bir kez daha hüsranla karşılaştı. Geçen sene Schalke 04’ün Başkanı Gerhard Rehberg, Büyükçekmece Belediyesi’nin özel davetlisi olarak İstanbul’a gelmişti. Bunu fırsat bilen Özhan Canaydın da Rehberg’le görüşmüş, Hamit için söz almıştı. Hatta Almanlar jest yapıp yıldız oyuncunun formasını dahi hediye etmişti!
KARARINI VERDİ, AYRILIYOR
ALMANYA’NIN dev takımı Bayern Münih, Schalke 04’ün yıldız oyuncusuna resmen transfer teklifinde bulundu. Ve Hamit Altıntop da dün ilk kez suskunluğunu bozdu. Sezon sonunda Schalke’den ayrılacağını açıklayan Hamit, ‘Gürcistan ile oynadığımız Milli maçtan sonra kararımı kulüp menajeri Andreas Müller’e söyledim’ diye konuştu.
GÜLE GÜLE!
MİLLİ futbolcu, ‘Sezon sonunda şampiyonluğun ardından buradan ayrılıyorum’ dedi. Müller de, ‘Ona ihtiyacımız olacak. Başarılar diliyorum’ diye konuştu. Hamit’in, Münih ile ön anlaşma yaptığı öğrenildi.
STAR GAZETE
Yer imleri