![]()
‘G.Saray, Servet kazandı’
Galatasaray’ın sezon bitmeden haftalar öncesinde anlaştığı Servet Çetin ile yeni takımındaki kaptanı Hakan Şükür’biraraya geldi. Bosna Hersek milli maçı için kampta bulunan Hakan, “G.Saray bence Servet’i transfer ederek son derece önemli bir iş gerçekleştirdi. Ben oynadığım mevki gereği Servet ile sık sık karşı karşıya gelen bir oyuncuyum. Onunla kapışmanın ne denli zor olduğunu iyi bilirim. Bu nedenle transfer edilmesine en çok sevinen benim. Servet tam bir takım oyuncusu, kendisini ayrıca milli takımdan da tanıyorum. Ayakları yere sağlam basan düzgün de bir insan. Galatasaray çok iyi bir transfer yaptı ve bence servet kazandı” şeklinde konuştu.
Bu arada Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Avrupa Şampiyonası eleme grubundaki Bosna-Hersek maçının ardından Almanya’da 5 Haziran’da Brezilya ile yapacakları özel maça, buradaki tüm Türk vatandaşlarını davet etti.
‘JEST YAPACAĞIZ’
DORTMUND’DA 5 Haziran’da oynanacak karşılaşma öncesi Terim, dünyanın en önemli takımıyla karşılaşacaklarını belirterek, “Almanya’da seyircisiz oynadığımız maçlarımız sırasında bizi gönülden destekleyen seyircilerimize jest olması için bu maçı Almanya’da oynuyoruz. Uzun bir aradan sonra buradaki vatandaşlarımızla buluşacağımız için heyecanlı ve mutluyuz. Almanya’daki vatandaşlarımızı maça bekliyoruz” dedi.
Bugün Bosna’ya gidecek olan milliler 3 Haziran’da Dortmund’a geçecek. Brezilya mücadelesi aynı zamanda Tugay Kerimoğlu’nun jübile maçı da olacak.

Teşekkur:

Yer imleri