Kaleden Cimbom yönetimine mesaj

Galatasaray'da Mondragon'un gitmesinden sonra yeni kaleci alınıp alınmayacağı konusundaki belirsizlik sürerken, genç file bekçisi Fevzi Elmas yönetime' kaleci aramasınlar Aykut ve bana şans versinler ' mesajını gönderdi. 11 Haziran 2007 21:02Yazı boyutunu büyütmek için #haberImage { float: right; margin: 0 0 4px 8px;}#haberImage img { border: solid 1px #900; width: 272px; height: 204px;}#nealsak { border: solid 1px #990; width: 272px; height: 204px; background: url( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) no-repeat; cursor: pointer;}

Biga'da ailesiyle birlikte tatil yapan 24 yaşındaki kaleci yaptığı açıklamada, teknik direktör Feldkamp'ın kendisine güvenmesini istedi. Çanakkale Dardanel'den geldiği günden itibaren teknik direktör Eric Gerets'in kendisine ve Aykut'a yeterince şans vermediğini belirten genç kaleci, bir sezon daha üçüncü kaleci olarak kalmaya tahammül edemeyeceğini söyledi.

Kalli'ye güvendiğini belirten genç file bekçisi, "Eric Gerets bize yetinece şans vermedi. Şimdi hocamız değişti. Yeni hocamız hayırlı olsun, umarım bize bu sene yeterince şans verir. Ancak yeni bir kaleci konusunda gelişme yok ama bir transfer olursa 3. kaleci olarak kalmayı düşünmüyorum. Öyle bir durumda takımdan ayrılmayı düşünüyorum. Yeni bir kaleci gelirse büyük ihtimalle 1. kaleci o olacak, ardından Aykut ve ben. Böyle bir durumda geleceğim açısından başka bir takıma bonversvisimle veya kiralık olarak gitmek en mantıklısı. Birçok maçta takımda şans bulamadım, iyi olduğum zaman da yer bulamadım. Bu kez de aynısı olursa bir sene daha üçuncü kaleci olarak kalmayı kesinlikle düşünmüyorum" dedi.

Bu arada teknik direktör Feldkamp'ın raporu doğrultusunda Temmuz'da başlayacak hazırlık kampına transferleri yetiştirmeye çalışan Galatasaray yönetiminin maddi kaynak sorununu çözmek için bu hafta bankalarla kredi görüşmesi yapacağı öğrenildi.