Lincoln aranıyor
Sezon başında sergilediği futbolla herkesin beğenisini kazanan yıldız futbolcudaki düşüş, sarı-kırmızılıları endişelendirdi
Lincoln aranıyor
Sezon başında sergilediği futbolla herkesin beğenisini kazanan yıldız futbolcudaki düşüş, sarı-kırmızılıları endişelendirdi. Taraftarlar, “Alex'ten daha iyi” diye övündükleri Lincoln'deki düşüşün nedenini sorguluyorlar.
Sezon başında lig ve Avrupa kupalarında oynadığı futbolla taraftarların gönlünde taht kuran Lincoln'deki düşüş, sarı-kırmızılı camiada sıkça tartışılıyor. Gol vuruşlarındaki becerisi ve adrese teslim pasları ile F.Bahçeli Alex'le mukayese bile edilemeyeceğini söyleyenler, şimdi “Bu adama ne oldu böyle” sorusunun cevabını arıyor. Eski performansının uzağında kaldığı için eleştirilen Brezilyalı yıldızı, Sion maçında gol atması ve Kasımpaşa maçında Ümit'e attırdığı goldeki asisti bile kurtaramadı.
KALLİ DE ŞAŞKIN
Lincoln'deki düşüş Feldkamp'ı da şaşırttı. Alman çalıştırıcının Brezilyalı yıldızın eski performansından uzak olmasına bir anlam veremediğini söylediği, kendisiyle Beşiktaş maçı öncesinde özel bir konuşma yapmayı düşündüğü öğrenildi. Brezilyalı yıldızın idmanlarda da eski neşesinden uzak olduğunu gözlemleyen Kalli'nin Beşiktaş maçında en çok güvendiği oyuncuların başında Lincoln geliyor. Kalli, oyun sistemini yıldız futbolcusu üzerine kurmayı planlıyor.
FAULLERDEN YAKINDI
Son maçlarda kötü futbol oynadığını kabullenen Lincoln ise rakip oyuncuların kendisine karşı sert oynamasından yakındı. Kendisine çok fazla faul yapıldığını söyleyen Brezilyalı futbolcu, “Benden beklentilerin fazla olduğunu biliyorum ama rakip takımlar beni çok sıkı markaja alıyor. Topu ayağıma aldığımda ise tekmeler yiyorum. Son iki maçta iyi oynadığımı kabul ediyorum. Bunun için herkesten özür diliyorum. Beşiktaş maçında herkes gerçek Lincoln'ü izleyecek” dedi.
Süper Brezilyalı şaşırtıyor
Süper Lig'in ilk haftasında Çaykur Rizespor'a ve üçüncü haftasında Ankaragücü'ne muhteşem goller atan Lincoln, son 3 haftadır eski performansını arattırır oldu. Ligin başındaki kıvrak çalımları, isabetli pasları ve muhteşem şutlarından taraftarları mahrum bırakan Brezilyalı yıldız, sıkı markaj altında olduğundan yakındı.

Teşekkur:

Yer imleri