![]()
Bahadır Çokişler'in haberi
Ayağında çok fazla top tuttuğu gerekçesiyle Teknik Direktör Feldkamp’la yıldızı barışmamıştı. Hatta diğerleri gibi takımdan gönderileceği bile ileri sürüldü. Ancak o yılmadı, çalıştı, hocasının istediği tarzda futbol oynayarak yeniden göze girmeyi başardı ve son haftalardaki performansıyla adeta yeniden doğdu. Galatasaray, Bordeaux’da yenilirken, takımın en iyisi olarak göze çarptı. Ardından Denizlispor maçında sağ bekte görev yaptı. Bu da yetmezmiş gibi asistiyle galibiyette büyük pay sahibi oldu.
İŞİMİ YAPIYORUM
Galatasaray’da adeta ikinci baharını yaşayan Hasan Şaş, forma şansı bulamadığı zamanlarda yapılan eleştirileri normal karşılığını belirtirken, kendisini şöyle şöyle savundu: “Şimdiye kadar ben Hakan Ağabey’e 50 asist yaptım. Ankaragücü’nde forma giyerken de Coulibaly’ye beş gol attırarak onu kovulmaktan kurtarmıştım. Bu tip şeyler benim için yeni değil, sadece görevimi yapıyorum.” Bordeaux maçı sonrası üzerilerine çok fazla gelindiğini de vurgulayan Şaş, “Biz bu yenilgiden sonra hiç strese girmedik. Ancak herkes Denizli’de puan kaybedeceğimizi düşünüyordu. Ama biz takım olarak inandık ve maça rahat çıkarak, sahadan galibiyetle ayrıldık” dedi.
KENDİMİ KANITLADIM
Hasan, hocasıyla problemler yaşadığını itiraf ederken, o günlerin artık geride kaldığını da üzerine basarak vurguladı. Tecrübeli futbolcu, “Ben kendimi ispatlamak için çaba sarf ettim. ‘Her mevkide oynarım’ demiştim. Bunu da kanıtladım. Ancak Denizlispor karşısında alınan galibiyet bütün takımındır. Ben buna ufacık bir katkı sağladıysam ne mutlu bana. Biz takım olarak iyiyiz. Üç kulvarda da şampiyonluğu düşünüyoruz. Ligde iyi gidiyoruz. Avrupa’da bir yenilgiyle yolumuzdan döneceğiz değiliz. İnşallah sezon sonunda hedeflerimize birer birer ulaşacağız” ifadelerini kullandı.
(Akşam)
Yer imleri