REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 59/111 İlkİlk ... 93449505152535455565758596061626364656667686984109 ... SonSon
1101 sonuçtan 581 ile 590 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İşte Galatasarayla Diğer Türk klüplerinin farkı...
    Galatasaraylılar 2000 de Uefa Kupasını ve super cup ı kazandık deyince, diğer takımlar bunlar mazide kaldı diyorlar. Ama gelin görünkü UEFA nın resmi internet sitesinde bile, takımlara ayrılan bölümde öncelikle ve sadece avrupada kazanılan kupalar sıralanıyor. O yüzden çeyrek final felam hikaye önemli olan kupa kazanmak. Galatasaray Şampiyonlar liginde (O zamanki adıyla Şampiyon klupler kupasında, sadece gerçek şampiyonların yarıştığı zamanda) yarı final oynadı,2001 dede çeyrek final oynadı ama bunlar başarı kabul edilmiyor. Bu yüzden kimse çeyrek final oynadık die kendini avut mamalı kupa kazanıp masanın üzerine koymalıki dünyada her zaman hatırlansın. İşte Galatasaraya ayrılan bölüm Uefanın sitesinde

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu da Real Madridinki,

:45:
    alıntıdır saygılar

linkler açılmadı. düzeltirsen sevinirim. saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    linkler açılmadı. düzeltirsen sevinirim. saygılar..
    linkler calışıyo :45: düzelttim saolasın saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için saol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 16.05.2008

Yıldız ve Ünal’da işlem tamam!

SarI-kırmızılar’ın Sivasspor’un başarılı forveti Mehmet Yıldız ve Kayserispor’un golcü oyuncusu Gökhan Ünal ile prensip anlaşmasına vardıkları öğrenildi. Her iki futbolcu ile prensip anlaşması yapan Galatasaray yönetimi kulüplerini ikna etmeye çalışıyor. Kayserİspor cephesinden “Gökhan’ı bir tek Galatasaray’a vermeyiz” açıklaması yapılmıştı. Sivaslı Mehmet Yıldız’ın Adnan Polat ile prensip anlaşması yaptığı ve ön mukavele imzaladığı da iddia edilmişti. Bu transferlerin ne gibi bir seyir izleyeceği merak konusu oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geri dön Emre
    Galatasaray yönetimi Kalli’nin Ankaraspor’a kiralık olarak gönderdiği milli futbolcu Emre Aşık’a böyle çağrı yaptı
    GALATASARAY’DAN Kalli tarafından dışlanan Emre Aşık Galatasaray içinde yeniden değer kazandı. Emre Aşık ile önümüzdeki sezon devam etme kararı aldılar. Milli takım kampında bulunan Emre de Galatasaray’a geri dönmekten onur duyacağını belirterek, “Feldkamp yüzünden gönderildiğimi biliyorum. Bu yüzden Galatasaray’a hiçbir kırgınlığım olmadı. Bana yapılan geri dön çağrısından çok mutlu oldum” diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crouch’ta tarih 20 Mayıs Salı
    Liverpool’un golcüsünün menajeri ile Galatasaraylı yöneticiler Londra’da bir araya gelerek transferi görüşecekler
    GALATASARAY’IN renklerine katmak için büyük gayret gösterdiği Liverpool’un golcü futbolcusu Crouch’ta olumlu bir gelişme yaşandı. Daha önce menajeri ile doğru dürüst kontak kuramayan sarı-kırmızılı yöneticiler bu defa kendisinden tarih almayı başardı. Crouch’un menajeri Galatasaraylı yöneticileri 20 Mayıs salı günü Londra’da görüşme masasına beklediğini bildirdi. İNGİLTERE’NİN en uzun santrforlarından biri olduğu için kendisine “Kule” denilen Crouch’un takımda sürekli yer bulamadığı için Galatasaray ve diğer teklifleri ciddi şekilde düşündüğü vurgulandı. Galatasaray’ın kadrosunda görmek istediği futbolcular arasında başı çeken Crouch ile kesin anlaşma sağlanırsa sarı-kırmızılı taraftarların kombinelere hücum etmeleri bekleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hakan Balta baba oldu!

Galatasaray’ın milli futbolcusu Hakan Kadir Balta ile eşi Derya Balta’nın, sabaha karşı bir erkek çocukları oldu. Derya-Hakan Kadir Balta çifti, çocuklarına Çağrı Hakan ismini verdi. Galatasaray Kulübü, Hakan ve eşi Derya Balta için tebrik mesajı yayınladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Akmerkez’de çıldırın krizi!

ETİLER’DEKİ ünlü alışveriş merkezi Akmerkez’de Gökhan Çarmıklı’nın Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlamak için astırdığı “Çıldırın” yazılı iki dev bayrağı bina yönetimini elinde bulunduran Ali ve Ömer Dinçkök’ün kaldırmaları krize yol açtı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Karan’ın gözü beyaz perdede

GOLCÜ Ümit Karan, hayalindeki işin sinema filmlerinde oynamak olduğunu söyledi. Habertürk’te Saba Tümer’e konuşan Ümit Karan, “Sinemayı çok seviyorum. Çok cazip teklifler aldım ve ciddi olarak da düşünüyorum” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Laudrup’tan şartlı evet
    Galatasaraylı yöneticilerin transfere ayırdıkları paranın 15 milyon euro’dan 25 milyon euro’ya çıkarılmasını isteyen Laudrup kısa sürede cevap bekliyor
    ULUSLARARASI FİFA menajeri Bayram Tutumlu’nun “Sevilla da istiyor ama Galatasaray onun için çıldırıyor” diyerek anlattığı Danimarkalı genç teknik adam Laudrup’un şartları belli oldu. Daha önce Adnan Sezgin ile Bayram Tutumlu arasında baş gösteren sıkıntıyı araya giren Başkan Polat’ın çözdüğü öğrenildi. GÖREV yapacağı takımda hedefinin büyük başarılar olduğunu belirten Laudrup, Galatasaray’ın transfere ayırdığı 15 milyon euro’yu yetersiz buldu. Laudrup, “Eğer beni gerçekten istiyorsanız ilk önce bu bütçeyi artırmanız gerekir. Tabii maddi zorluklar da olabilir ama transfere 25 milyon euro ayırırsanız o zaman görüşme masasına oturabiliriz” şartını ileri sürdü.

Sayfa 59/111 İlkİlk ... 93449505152535455565758596061626364656667686984109 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri