REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
1101 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Yabancıları gönderin... 40 milyon Euro'yu hazır edin'

Juventus'tan ayrıldıktan sonra adı Galatasaray'la anılan ünlü Fransız teknik direktör Didier Deschamps, FANATİK'e çok özel açıklamalar yaptı.
    16.5.2008

‘Büyük bir kulüp...’
    Juventus'taki görevinden ayrıldıktan sonra, adı Galatasaray’la anılan Fransız teknik direktör Didier Deschamps, FANATİK aracılığıyla Sarı-Kırmızılı camiaya ve yönetime mesaj gönderdi. Futbolculuğu döneminde büyük başarılar elde eden, antrenörlük kariyerinde de emin adımlarla yürüyen Deschamps, “Galatasaray’ın büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Hedeflerini de net bir dille anlattılar. Ancak bu hedeflere ulaşmak için, bazı şeylerin yapılması lazım” dedi.
    ‘Yakından inceledim’
    Galatasaray'da görev yapmaması için hiçbir neden olmadığını kaydeden Didier Deschamps, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tekliften sonra takımı yakından inceledim. Sözleşme imzalamam isteniyorsa, tüm yabancı futbolcuların gönderilmesi lazım. Bunun yanı sıra kafamdaki oyuncuların alınabilmesi için 40 milyon Euro tutarında bir transfer bütçesi gerekli. Bu şartların oluşması halinde, teklifi kabul edebilirim. Aksi takdirde bahsedilen hedeflere ulaşmak çok da gerçekçi görünmüyor.”

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lincoln'ü satacağız"

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Lincoln´ün şanssızlık ve sakatlıklar dolayısıyla istenilen performansı ortaya koyamadığını söylerken, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
    16.5.2008

Adnan Sezgin Türkiye gazetesine verdiği özel röportajda önemli açıklamalarda bulundu... Kalli’nin istifasından sonra teknik direktörlük için Abdullah Avcı’yla görüştüklerini doğrulayan Sezgin, “Abdullah Avcı’yla İstanbulspor’da 6-7 ay birlikte çalıştık. Benim çok iyi dostumdur. Biz ona sadece 6 maç için teklif götürmedik. Genel konsepti konuştuk. Nasıl baktığı önemliydi. 6 maç teknik direktörlük, yeni sezonda yardımcılık şeklinde dedikodular çıktı ama bu tam olarak gerçek değil. Avcı’yla daha uzun çalışmak istedik” dedi.
    “LİNCOLN’Ü SATACAĞIZ!”
    Lincoln’ün şanssızlık ve sakatlıklar dolayısıyla istenilen performansı ortaya koyamadığını söyleyen Sezgin, “Çok kaliteli bir oyuncu. Kalitesini tartışanlar da yanlış yapıyor. Önümüzdeki sene çok büyük katkılar sağlayacak. Onunla ilgili bir marketing anlamında düşüncelerimiz var. Birkaç şirketle görüşüyoruz. Lincoln’ün tüm imaj haklarını devretmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Adnan Sezgin, Servet’i transfer ettiklerinde de çok büyük tepki aldıklarını hatırlatarak, “Haksızca eleştiriler yapıldı. O gün yazılanların hepsini saklıyorum. Şimdi taraftarın sevgilisi haline geldi” dedi.
    “TRABZON MAÇI YIPRATTI”
    Sezgin, Türkiye Kupası’nda G.Birliği’ne elenmelerini ise şu sözlerle açıkladı: “Trabzon maçında müthiş bir mücadele ortaya koyduk. 32 dakikada 8 net pozisyonumuz var. 1-0 yendik ama o maçta ortaya koyduğumuz tempo bize kupayı kaybettirdi. Daha sonra çıktığımız G.Birliği maçında mental olarak çok yıpranmıştık. Bu mental yorgunluk bizim elenmemize sebep oldu” şeklinde konuştu. EURO2008’de Milli Takım’ın şansının çok yüksek olduğunu iddia eden Sezgin, “Gruptan kesin çıkarız. Hele bu yaşanan sakatlıklar olmazsa çok yukarılara gideriz” dedi.
    “BOUZİD GİTTİ, YASER GELİYOR”
    Takımdan gönderilecek isimleri ve alınacakları belirlediklerini söyleyen Adnan Sezgin, “Bouzid ve Barusso’ya artık çalışmayacağımızı söyledik. Kartal’ın genç oyuncusu Yaser’le de prensipte anlaştık” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Polat futbolu yönetemez mi!'

Menacer Bayram Tutumlu, Galatasaray Başkanı Adnan Polat için, "Koskoca holdingi yönetiyor, futbolu mu yönetemeyecek!" ifadesini kullandı.
    16.5.2008

Menacer Bayram Tutumlu, Galatasaray Başkanı Adnan Polat için, “Koskoca holdingi yönetiyor, futbolu mu yönetemeyecek!” ifadesini kullandı. Tutumlu’ya bu sözleri sarfettiren ise, Getafe Teknik Direktörü Michael Laudrup ile yapılan temaslar. FIFA menaceri, konuyla ilgili şunları söyledi: “Sayın Polat, Laudrup için aracı kullanmasın. Laudrup bu tip olaylara sıcak bakmıyor. Galatasaray’a gelme isteği var, ama ona farklı yerlerden ulaşılmak istenmesi, onu biraz geriye itiyor. Polat, Adnan Sezgin’le bu işe soyunduğu sürece Laudrup gelmez. Polat’la her türlü görüşmeyi yapar Laudrup. Ama Adnan Sezgin’in bulunduğu bir ortamda 100 milyon Euro da verseler, Galatasaray’a gelmez.”
    Yalçın TÜRK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şampiyonlar Ligi'ne özel

Ali Sami Yen Stadı'nı UEFA kriterlerine uygun hale getirmek isteyen Galatasaray Yönetimi kolları sıvadı, özel tribün tadilatı önümüzdeki hafta başlıyor.
    16.5.2008

Önce Kapalı Alt
    Başkan Adnan Polat bir süre önce, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi maçlarını Ali Sami Yen Stadı’nda oynayacaklarını açıklamıştı. Sarı-Kırmızılı yönetim, işte bu doğrultuda statta bir dizi değişikliğe gidiyor. Bunlardan ilki, Kapalı Alt tribüne yapılacak olan VIP salonu. Taraftarların derbiler dışında çok fazla rağbet göstermediği bu bölüm, yeniden inşaa edilip, modern hale getirilerek UEFA’nın isteği çerçevesinde organizasyon sponsorlarına tahsis edilecek.
    Sonra Numaralı...
    Kapalı Alt tribündeki bu değişikliğin yanı sıra Numaralı Tribün de elden geçirilecek. Burada mevcut kombine sahiplerinin 14 Mayıs’a kadar yeni kart satın almada öncelik hakkı bulunmasına rağmen, 150 kişilik yer muaf tutuldu. Kombine sahipleri bu tutum karşısında, “Seyrantepe’de en güzel yerlerin önceliği sizin olacak” vaadiyle ikna edildi. Bu bölümde de UEFA’nın talimatına göre modernizasyon yapılıp, Şampiyonlar Ligi’ne özel tribün hazırlanacak.
    Raşit ALTUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Bizi tahrik etmesinler!'

Galatasaray'ın basketbol yöneticisi Ahmet Dedehayır, Aziz Yıldırım'a tepkili.
    16.5.2008

Galatasaray’ın basketboldan sorumlu yöneticisi Ahmet Dedehayır, Aziz Yıldırım’ın Bayan Basketbol Ligi final maçında kendilerine gösterdiği tavırdan dolayı tepkili. Dedehayır, “Murat Özaydınlı’ya küfür edilirken ben gidip tribünleri susturdum, bir de bizzat Özaydınlı’dan özür diledim. Oysa benim adıma açılan küfürlü pankartlar vardı, kimse sesini çıkartmadı. Bir de gelip Aziz Yıldırım bize tavır yapıyor. Bizi tahrik etmesinler, sporda böyle şeyler görmek istemiyoruz” dedi.
    Cüneyt KARAKAYA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cevat hocayla devam iddiası

Cevat Güler'in, Galatasaray'ın teknik direktörü olarak çalışmaya devam edeceği öne sürüldü.
    16.5.2008

Kalli’nin istifasıyla göreve gelen ve ligde 6’da 6 yaparak Galatasaray’ı şampiyonluğa taşıyan Cevat Güler’in, Sarı-Kırmızılı kulüpte teknik direktör olarak çalışmaya devam edeceği öne sürüldü. Özellikle futbolcuların tecrübeli hocayla çalışmayı çok sevmeleri ve Güler’le birlikte performanslarının artması, yönetimi bu konuda değerlendirme yapmaya yöneltti. İlk Yönetim Kurulu toplantısında bu fikir masaya yatırılacak.
    Yalçın DÜMER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'İş başa düştü'

Galatasaray'da, son 6 haftada teknik sorumlu olarak görev yapan Cevat Güler, teknik direktör Feldkamp'ın ayrılmasının ardından sorumluluğun 3 antrenöre kaldığını, ellerinden geleni yaparak şampiyonluğa ulaştıklarını söyledi.
    15.5.2008

Fazla mesai...
    Cevat Güler, Galatasaray TV’de yaptığı açıklamada, Karl Heinz Feldkamp ile birlikte sezon başında her antrenörün belli sorumluluk ve yetkileri olduğunu belirterek, "Feldkamp ve Ahmet hoca gidince yetki ve sorumluluklar 3’e indi. Biz 3 hoca, Burak Dilmen, Nezih Ali Boloğlu ve ben, yine aynı şekilde rakiplerin analizini, sahaya çıkılacak taktiklerin ne olacağını daha yoğun çalıştık. Daha önce son kararı hocaya bıraktığımız için son aşamada rahattık. Hafta içinde daha yoğun çalışıyorduk. Sonra hafta sonunu da biz yüklenmiş olduk" dedi.

Kalli'ye teşekkür
    Feldkamp’ın, üzerlerindeki emeğin çok olduğunu belirterek Alman teknik adama teşekkür eden Güler, "Ciddi olarak mesai verdi. Almanya’dan gelip, yardımcı hocaları kabul ettiği için, Almanya’dan birilerini getirmediği için, bizi çalışma arkadaşı olarak kabul ettiği için kendisine teşekkür etmiştim. Bizimle birlikte mesaisini verdi" diye konuştu.

Cevat Hoca'ya benziyorsun!
    6 Nisan itibariyle yaşamının da değiştiğini ifade eden Güler, "Dışarıda rahat gezebiliyordum, şimdi o biraz zorlaştı. ’Sen Galatasaray Teknik Direktörü’ne benziyorsun’ diyorlar. Ben de ’Çok benzetiyorlar, aslında ben benzemiyorum, bu beyaz saçlar herkese benziyor’ diye takılıyorum. Bu yönüyle hayatım çok değişti" ifadelerini kullandı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri