REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
1101 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Saviola’da indirim istendi

    İSPANYOL Real Madrid kulübü yöneticilerin yeni sezondaki kadrolarında görmeyi istemedikleri milli golcü Saviola’nın Galatasaray’a transferinde yüksek maliyetin önemli bir engel olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı yöneticiler hem bonservis bedeli hem de kendi taleplerinde indirim yapılmasını transfer için şart görüyorlar.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Kavga!
    GAZETENİZ Fotospor, Gökhan Ünal’ın Galatasaray’la gizli mukavele yaptığını, işte o imzanın Polat’ın kasasında olduğunu yazan ilk ve tek gazeteydi. Ve Kayseri’nin başkanı Mamur, haftalar sonra yaptığı açıklamayla haberimizi doğruladı.
    Kayseri’nin başkanı Mamur, Gökhan’la gizli sözleşme yaptığı ve oyuncularını ayarttığı gerekçesiyle Polat’ı FIFA’ya şikayet edeceklerini açıkladı. “Ölsek de Gökhan’ı bir tek Galatasaray’a vermeyeceğiz” diyen Mamur, diğer bütün takımlara kapılarının açık olduğunu duyurdu.

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Bu hafta biter!
    Galatasaray, 1 Haziran’a kadar Deschamps, Hitzfeld, Laudrup ve Fernandez’den birini seçmiş olacak!
    GALATASARAYLI yöneticilerin teknik adam sorununu yeni hafta içinde bitireceklerine kesin gözüyle bakılıyor. Transferde henüz tam bir atılım yapamayan ve bazı futbolcular için de kararını veremeyen yöneticiler bu kararı yeni teknik adamın vermesini istiyorlar. BAŞTA Danimarkalı Laudrup olmak üzere, Fransız Deschamps, Fernandez ve Alman Hitzfeld’in de aralarında bulunduğu çok sayıda teknik adamdan birini seçmek isteyen yöneticiler ellerini kollarını bağlayan bu işi 1 Haziran’a kadar noktalamayı umuyorlar.

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Spor bayramına büyük saygı!

    GALATASARAY yönetim kurulu dün yaptığı açıklama ile 21 Mayıs’a Kadar kombine satışı yapılmayacağını açıkladı. Yöneticiler, “Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tatili nedeniyle kombine satış ofisi 21 Mayıs Çarşamba gününe kadar kapalı olacaktır. Taraftarlarımıza duyurulur” dediler. Sarı-kırmızılı yöneticiler ayrıca bütün sporseverlerin ve halkımızın 19 Mayıs bayramını tebrik ettiler.

  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Maaşına zam işine son
    Galatasaray’da yöneticiler ve teknik adamların gitmesi yolunda karar aldıkları futbolcular Bouzid, Carrusca, Barusso, Okan, Hakan ve Sabri!
    Galatasaray’da şampiyonluk kutlamalarını taraftarlar “Çıldırın... Çıldırın” şarkısıyla sürdürürken sarı-kırmızılı yöneticiler ve teknik adamlar yeni sezon için kadro yapılandırma çalışmaları da başladı. Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, daha önce yaptığı açıklamada, devre arasında İtalya’nın Roma kulübünden kiralık olarak kadrolarına kattıkları Ahmet Barusso’nun uzatma opsiyonunu kullanmayacaklarını belirtmişti. SEZGİN Kalli’nin ısrarla isteyip oynatmadığı genç defans oyuncusu İsmael Bouzid için ’’Sözleşmesini feshetmedik. Ancak yeni sezonda kendisini düşünmediğimizi bildirdik. Kendisine kulüp aramaya başladığını sanıyorum’’ dedi. 2 sezon önce Arjantin’in Estudiantes kulübünden transfer edilen, Marcelo Carrusca’yla ilgili ise Galatasaray gelen teklifleri değerlendirecek. GALATASARAY’DA futbolculara şampiyonluk primleri ve maaşları ödenmeye başlanırken 6 isimle yol ayrımına gelindi. Bugün başlayacak olan tarihi görüşmelerde öncelikle takımdaki durumu netleşmeyen Hakan Şükür’e jübile teklifi yapılacak. Okan’la da yol ayrımına gelinmesi bekleniyor. Sezgin, İtalyanların çok istediği Sabri konusunda gelişmeleri beklerken, takımda sözleşmeleri sona erenleri de görüşmeye çağırdı.

  6. #6

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İngilizler: Arda Newcastle’da
    11 milyon Pound’u gözden çıkaran İngiliz kulübü Arda ve Emre’yi buluşturmayı planlıyor
    İngiltere’de The News Of The World Gazetesi Galatasaray’ın genç yıldızı Arda Turan’ın gelecek sezon Newcastle United formasıyla Premier League’de oynayacağını iddia etti. Gazete verdiği haberde Galatasaraylı yöneticilerin 21 yaşındaki oyuncunun imzası için Avrupa Şampiyonası’nın sona ermesini beklediklerini iddia ederken İngiliz kulübünün bu transfer için 11 milyon Pound’u gözden çıkardığı belirtildi. Gazete ayrıntı olarak verdiği haberde “Arda eğer Galatasaray’dan ayrılırsa onu çok seven sarı-kırmızılı taraftarlar çıldırır” dedi.

  7. #7

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Güler demirbaş

    GALATASARAY yönetiminin vefalı davranışı örnek olacak özellik taşıyor. Fatih Terim döneminde sarı-kırmızılı kulübe gelen ve daha çok kondisyonerlik yapan Cevat Güler, Kalli’nin ayrılmasından sonra sarı-kırmızılı takımın başına geçmiş ve şampiyonlukta baş rolü oynamıştı. Yöneticiler Cevat hoca için kulübün demirbaşı diye konuşuyorlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •