Canaydın iş adamlarından yardım istedi
GSYİAD'a yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'a tanışma ve nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında Canaydın iş adamlarına seslenerek G.Saray'a yardımda bulunmalarını istedi.
1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYİAD) yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'a tanışma ve nezaket ziyaretinde bulundu. Galatasaray Kulübü'nün Mecidiyeköy'deki binasında gerçekleştirilen ziyarette, başkanlığını Teoman Cem Kadıoğlu'nun yaptığı 1905 GSYİAD yöneticileri Canaydın'a çiçek verdiler. Ziyaret sırasında Özhan Canaydın, yeni seçilen dernek üyelerini kutladı. Canaydın, Galatasaray ismini taşıyan her kuruluşun camianın örf ve adetlerine uygun davranması gerektiğini belirterek, ''Devam eden 100. yılımızda, birlik ve beraberlik içinde çalışacağız'' dedi. Özhan Canaydın, dernek yönetim kuruluna, ''Biz onlara yardım değil, onlardan yardım bekliyoruz'' mesajını da verdi. Toplantının ardından başkan Canaydın ve derneğin yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarına görüntü verdi.

Teşekkur:

Yer imleri