REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
1101 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fa77 Nickli Üyeden Alıntı
    eğer tomas ve iliç gerçekten fifaya gittiyse cehennemin dibine kadar yolları var bunları ne tarih unutur ne galatasaray unutur nede benim gibi taraftarlar unutur galatasarayda kimsenin alacağı kalmaz kalmamıştırda....
    Ya ribery olayına tamamda ama artık bu yönetimde çok oldu. adamların paralarını ödemiyorlar sonrada futbolcuları bu duruma düşürüyorlar. her ikiside bu yazılanları yaptımı bilemem ama yaptılarsada kızamam arkadaş.emreye parasını ödemesinlerde bir gün dururmu bakalım ingilterede . yaok fa77 kazın ayağı öyle değil. sen ben taraftarız ama o adamların bakmakla mükellef oldukları bir aileleri var. adamlar bence haklı. Haaa galatasarayda kimsenin parası kalmışmıdır? tabii ki hayır ama konu bu değilki adaamlar galatasarayda parları kalacağı endişesinden değil aç oldukları için taksitlerini ödeyemedikleri için öfkeliler. :conversation:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fiesta54 Nickli Üyeden Alıntı
    Ya ribery olayına tamamda ama artık bu yönetimde çok oldu. adamların paralarını ödemiyorlar sonrada futbolcuları bu duruma düşürüyorlar. her ikiside bu yazılanları yaptımı bilemem ama yaptılarsada kızamam arkadaş.emreye parasını ödemesinlerde bir gün dururmu bakalım ingilterede . yaok fa77 kazın ayağı öyle değil. sen ben taraftarız ama o adamların bakmakla mükellef oldukları bir aileleri var. adamlar bence haklı. Haaa galatasarayda kimsenin parası kalmışmıdır? tabii ki hayır ama konu bu değilki adaamlar galatasarayda parları kalacağı endişesinden değil aç oldukları için taksitlerini ödeyemedikleri için öfkeliler. :conversation:
    bunlarda açsa sen ben ölelim abi bırak allah aşkına hepsi yaşadığı hayatı saklıyor kim aç kim taksit ödiyemiyor tomasmı iliç mi ya abicim çanakkale dardanel futbolcusu bile jiple dolaşıyor sen aileden bahsediyon:conversation:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fa77 Nickli Üyeden Alıntı
    bunlarda açsa sen ben ölelim abi bırak allah aşkına hepsi yaşadığı hayatı saklıyor kim aç kim taksit ödiyemiyor tomasmı iliç mi ya abicim çanakkale dardanel futbolcusu bile jiple dolaşıyor sen aileden bahsediyon:conversation:
    İyi ya işte bende onu söylüyorum o jeepler suyla çalışmıyor. çalışması içinde benzin öpücükle alınmıyor.:spying:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fiesta54 Nickli Üyeden Alıntı
    İyi ya işte bende onu söylüyorum o jeepler suyla çalışmıyor. çalışması içinde benzin öpücükle alınmıyor.:spying:
    onların yastık altını bi görsen :spying:
    burada polemiğine bile girmezsin
    sevgi ve saygılar:victory:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri