Junior Hakan Şükür yolda!
Bir ay sonra bir erkek çocuğu dünyaya gelecek olan Galatasaray'ın golcüsüne eşi Beyda Hanım'dan ilginç öneri: "Oğlumuzun ismini Hakan Şükür koyalım. Senin adın devam etsin"

G.Saray ve Türk Futbolu'nun golcüsü Hakan Şükür'ün ikincisi yolda! Futbolcu olur mu bilinmez ama, tecrübeli golcünün 1 ay sonra dünyaya gelecek olan oğlunun kaderi, ismiyle çizilecek gibi... Hakan, dört gözle beklediği oğlu için eşi Beyda Hanım'dan gelen öneriyi Lig TV'ye açıkladı: 'Eşim oğlumuzun ismini Hakan koymamızı istiyor. Böylelikle Hakan Şükür adının devam etmesini düşlüyor.'

GENÇLER GURURUMUZ

Kariyerinde 234 golü bulunan Hakan, Tanju Çolak'a ait 240 gollük rekorun da kendisini için sorun olmadığını dile getirdi. Tecrübeli forvet, 'Rekora gideceğim. Bundan bir kuşkum yok. 35 yaşına gelmiş bir adamın artık rekor sıkıntısı mı olur? Zaten bir atsam arkası gelecek. Gençlerimizle gurur duyuyorum. Onlardan çok çalışmam gerekiyor ki, beni örnek alsınlar' dedi.

Ayağındaki ağrıların artık dayanılmaz boyutlara geldiğinin de altını çizen Hakan Şükür, şöyle devam etti: 'Doktorlar ve hocam, iki gün izin verdi. Maç gününe kadar tedavim sürecek. Ancak oynasam da oynamasam da benim yerime sahaya çıkacak arkadaşımın elinden gelen her şeyi yapacağını biliyorum. Geçen sene G.Saray'ın 4 forvetine herkes gıptayla bakıyordu ama hepimize nazar değdi.'

ÇİLEYİ BEN DE ÇEKTİM

Hakan Şükür, Şampiyonlar Ligi ve 'Olimpiyat çilesi' ilgili olarak da şunları söyledi: 'Şampiyonlar Ligi'nde çok akıllı olmak zorundasınız. Bordeaux da tam bir sistem takımıydı. Liverpool da çok kalite bir ekip. Bordeaux maçından sonra trafik çilesini ben de yaşadım. Ben de G.Saray taraftarıyım. Sakın ola kimse 'Liverpool maçına gelmem' demesin. Herkesi Olimpiyat Stadı'na bekliyorum.'