Baba Şükür eleştirilere öfke kustu
Baba Şükür Kral'a sahip çıktı. Moldova maçı öncesinde yerden yere vurulan Hakan Şükür'ü eleştirenlere sert çıkan Sermet Şükür açtı ağzını yumdu gözünü...
BABA ŞÜKÜR BOMBALADI!..
Selmet Şükür, oğlu Hakan’a yapılan eleştirilere sert tepki gösterdi.
KANAT’A:
Hakan’ı eleştirerek para kazanıyor. ‘Golleri benim sayemde attı’ yazmış. Ben böyle kıvıracağını biliyordum... Bence artık gazeteciliği bıraksın!
POLAT’A:
Sözleri koruma amaçlıydı ancak söylediklerini sakız yaptılar. Oğlunuzun hakkında üzücü bir şeyler duyarsanız sizlerin de ayaklarınız titremez mi?
YANAL’A:
Hakan’ın şöhretinden rahatsız olduğu için Milli Takım’a almadı. Sistem lafı palavra. Hakan sisteme uymuyordu da Rafael ne oynuyor?
ELEŞTİRİLERE İSYAN
Sermet Şükür açtı ağzını yumdu gözünü. Hakan Şükür’ün babası, oğluna yapılan haksız eleştirilere isyan ederek, sert yanıtlar verdi. Selmet Bey ‘Baba olarak oğlunuzla ilgili üzücü bir şey duysanız ayaklarınız titremez mi? Ben de bunu yaşıyorum. Hakan sayesinde para kazananlar var. Kazım Kanat gibiler onu eleştirerek prim yapıyorlar’ dedi.
‘ÜNSAL’A YOL VER’
Hakan'ın kendisini arayıp ‘Bak! Golleri Kazım sayesinde atmışım’ dediğini söyleyen Selmet Bey ‘Yani o yazmasa Hakan gol atamayacakmış! ‘Hakan futbolu bıraksın’ diyor. Ben de ona aynı şeyi söylüyorum. Bak Hakan Ünsal gibi pırıl pırıl insanlar yazıyor. Adnan Polat’ın ifadesi koruma anlamındaydı ama ağızlara sakız oldu, malzeme yaptılar’ diye konuştu
‘5 YIL DAHA OYNAR’
Maçtan önce Hakan’a, ‘Çık; kişiliğinle, gülerek oyna, ezikliği bırak. 3 gol atacaksın’ dediğini anlatan Kral’ın babası ‘Sonra eşime ‘3 gol fazla oldu galiba’ dedim. Hakan 4 atınca ‘Beni mahçup ettin’ diye takıldım. Hakan bırakmıyor. 5 sene daha oynar. Milli forma ile Avrupa Şampiyonluğu kupasını alacak. Küfürler yüzünden 2000’den beri maça gitmiyorum’ dedi.
‘KENDİNE İYİ BAKAR’
Kral'ın aynı sezonda 2 ödülü aynı anda aldığını ama kimsenin dile getirilmediğini, İsviçre’ye attığı golün Tuncay’a sayıldığını belirten Selmet Bey ‘Ersun Yanal ideoloji peşindeydi. Hakan’ın şöhretinden rahatsız oldu. Konya maçı 3-1 olmuş, Hakan mı kendi kalesine 2 gol attı? En formda sezonunu yaşıyor. Yorgun kelimesi çok yanlış. Kendine iyi bakar’ diye konuştu.

Teşekkur:

Yer imleri