REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 15/111 İlkİlk ... 56789101112131415161718192021222324254065 ... SonSon
1101 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

G.Saray müzmin yedekle güldü
    Fortis Türkiye Kupası maçında Galatasaray, Karşıyaka ile mücadele etti. Haftalardır forma yüzü göremeyen Hasan Kabze bir golün pasını verdi bir gol de attı skoru belirledi.

Hakemler: Cem Deda x, Bahattin Duran x, Cem Hanoğlu x

Karşıyaka: Recep xx, Serkan xx (Dk. 81 Tolga x), Ulaş xx, Onur xx, Ramazan xx, Muzaffer xx (Dk. 66 Deniz x), Atilla xx (Dk. 85 Evren ?), Olgay xx, Ömür xxx, Sezer Badur xx, Birol x

Galatasaray: Fevzi xx, Emre x, Tolga xx, Mehmet Topal xx, Cihan xx, Orhan xx, Okan xx, Carrusca x (Dk. 76 Aydın x), Sabri xx, Necati x (Dk. 54 Hasan Kabze xxx), Ümit Karan xx (Dk. 83 Ayhan ?)

Goller: Dk. 63 Ümit Karan, Dk. 74 Hasan Kabze (Galatasaray), Dk. 82 Deniz (Karşıyaka)

Sarı Kartlar: Dk. 69 Okan, Dk. 87 Mehmet Topal (Galatasaray)

Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'nda Galatasaray, deplasmanda Karşıyaka'yı 2-1 yendi.

Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'nda Karşıyaka ile Galatasaray arasındaki karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz eşitlikle tamamlandı.

Karşılaşma öncesinde eski başbakanlardan Bülent Ecevit için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Maçın ilk bölümünde Galatasaray daha atak bir oyun sergilemesine karşın, gol pozisyonu üretmekte zorlandı. Karşıyaka ise savunma güvenliğini ön planda tuttu.

32. dakikada soldan ceza alanına giren Mehmet Topal'ın vuruşunda, kalesinden zamanında çıkan Recep, ayaklarıyla topu çeldi. 33. dakikada Ümit Karan'ın ceza alanı dışından attığı sert şutta, kaleci Recep topu kontrol etmeyi başardı.

36. dakikada gelişen Karşıyaka atağında, Muzaffer'in ceza alanına gönderdiği meşin yuvarlağı, kaleci Fevzi rakip forvet oyuncularından önce müdahale etti ve tehlikeyi önledi.

37. dakikada Ömür'ün ceza alanına gönderdiği aşırtma pasta, Birol'dan önce topa yetişen kaleci Fevzi, meşin yuvarlağı ayaklarıyla kornere çeldi.

44. dakikada sağdan kullanılan köşe atışında iyi yükselen Birol'un kafa vuruşunda, top az farkla auta çıktı ve ilk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi

47. dakikada Carrusca, ceza alanı içinde topu Necati'ye aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda, top yandan auta çıktı.

63. dakikada Okan'ın orta alandan kullandığı serbest vuruşta, Karşıyaka savunma oyuncularının ofsayt beklentisiyle duraklamasından yararlanan Hasan Kabze, kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda topu, daha uygun durumdaki Ümit Karan'a aktardı. Ümit Karan'ın yakın mesafeden vuruşunda, meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0.

67. dakikada Sabri'nin sağ kanattan getirip kaleye paralel gönderdiği topta Carrusca, istediği vuruşu yapamayınca meşin yuvarlak auta çıktı. 73. dakikada gelişen Karşıyaka atağında, rakip ceza alanına giren Deniz'in çapraz pozisyondaki vuruşunda, top yan ağlarda kaldı.

74. dakikada Cihan'ın sağ kanattan ortasında Hasan Kabze, kafayla topu ağlara yolladı: 2-0.

78. dakikada Sezer Badur'un kullandığı serbest vuruşta, savunmanın uzaklaştırmak istediği topa ceza alanı dışından Ömür sert vurdu. Meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına döndü.

82. dakikada Birol'un sağdan pasıyla topla buluşan Deniz, ceza alanının hemen önünden yaptığı sert ve düzgün vuruşta, Fevzi'nin solundan topu ağlara yolladı: 2-1.

90. dakikada hızlı gelişen Karşıyaka atağında, Deniz'in sağdan ortaladığı topu Birol indirdi. Uygun durumdaki Evren'in vurduğu meşin yuvarlağı, kaleci Fevzi uzanarak kornere çeldi. Karşılaşma, Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğüyle sonuçlandı.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hasan Kabze'den ayrılık itirafı
    Sonradan oyuna girdiği Karşıyaka maçında 1 gol atıp 1 de asist yaparak dikkat çeken Hasan Kabze, yedek kaldığı zamanlarda G.Saray'dan ayrılmayı düşündüğünü itiraf etti.

Sonradan oyuna girdiği Karşıyaka maçında 1 gol atıp 1 de asist yaparak dikkat çeken Hasan Kabze, yedek kaldığı zamanlarda Galatasaray'dan ayrılmayı düşündüğünü itiraf etti.

Hasan Kabze, galibiyette büyük rol oynadığı Karşıyaka maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Yedek kaldığın için Galatasaray'dan ayrılmayı düşündün mü?" sorusuna, "Düşündüm" yanıtını verdi.

Golcü oyuncu, "11 tane futbolcu oynayabiliyor. Geriye kalanlar da çalışıp forma almak zorunda. Oynamadığım zamanlarda tabii ki üzülüyorum. Belki çok duygusal davranıyorum ama en önemlisi oyuna girdikten sonra fayda sağlamak. Yedek kaldığım zamanlarda ayrılmayı ayrılamyı düşünmedim diyemem" şeklinde konuştu.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerets'ten Hasan Kabze'ye tavsiye
    Karşıyaka karşısında maçı kaybetmeleri halinde yaşanacaklara dikkat çeken Teknik Direktör Gerets, Hasan Kabze'ye bundan sonraki dönem için tavsiyede bulundu.

Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'nda Galatasaray ile yaptıkları karşılaşmayı sahasında 2-1 yitiren Karşıyaka'da, teknik direktör Turgut Uçar, karşılaşmada iyi bir mücadele sergilediklerini ifade ederek, futbolcularını kutladı.

Turgut Uçar, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, maçını ilk yarısının dengeli geçtiğini, rakiplerine pozisyon vermediklerini, ancak kendilerinin de hücumda yeterince etkili olmadıklarını bildirdi. İkinci yarıda ise bazı oyuncularının sakatlık nedeniyle sorun yaşadığı dakikalarda, konsantrasyonlarının bozulduğunu ifade eden Uçar, şunları kaydetti:

''Konsantrasyonumuzun bozulması nedeniyle rakibimize pozisyonlar verdik ve golleri yedik. Ancak oyunun son bölümünde toparlandık ve rakip kalede etkili olduk. Önemli pozisyonlar yakaladık. Maçı berabere bitirebilecek fırsatlar ele geçti, fakat değerlendiremedik. Tabii bu sırada rakip de skoru 3-1 yapabilirdi. Futbolcularımı, mücadelelerinden dolayı kutluyorum.''

Karşıyaka Kulübü Başkanı Akif Ersezgin de, sergiledikleri performansla takımlarının moral kazandığını belirterek, şöyle konuştu: ''Karşımızdaki rakip Galatasaray'dı. Puan alsak ve para kazansak iyi olurdu ama sergilenen mücadele çok iyiydi. Güven kazandık ve taraftar takımı bağrına bastı. İnşallah ligde kendi sahamızdaki ilk galibiyeti alarak layık olmadığımız yerden kurtulacağız.''

-GALATASARAY CEPHESİ-

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets de karşılaşmayı yitirmeleri ya da maçın berabere bitmesi durumunda bu sonucun ''fiyasko'' olarak nitelendirileceğine dikkati çekerek, ''Öncelikle kazandığımız için mutluyuz'' dedi.

Karşılaşmada daha az forma giyen oyunculara şans verdiğini belirten Gerets, bu oyuncularını şöyle değerlendirdi: ''Daha az deneyimli oyuncularımızın zaman zaman bazı hatalar yaptığını da gördük. Örneğin Mehmet Topal. Tabii bu hatalarından ders alacak ve ileride daha başarılı olacaktır. Hasan Kabze'nin performansı çok iyiydi. Güçlü olduğu taraflarını daha çok geliştirirse, bu oyuncumuzdan daha da fazla yararlanabiliriz. Okan Buruk'un ilk yarıdaki performansı son derece iyiydi.''

Gerets, bir soru üzerine Necati hakkında ise, ''Necati, iyi bir oyuncu. Maalesef sakatlıklarla boğuşuyor. Bugün de eski sakatlığı yine nüksetti ve bu da bizim için üzücü oldu'' dedi.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uyanık Necati'ye tepki!
    G.Saray ile sözleşmesi 20 Ocak 2007’de sona erecek olan Necati’nin F.Bahçe ile flört ettiği haberlerinin bir anda ortaya çıkması camiada tepki yarattı. 26 yaşındaki Necati’nin daha fazla ücret için kulüp üzerinde baskı kurmaya çalıştığı

Necati’nin yakın arkadaşları Rıdvan Dilmen ve Mehmet Ali Erbil aracılığı ile bu söylentileri çıkardığına inanan yöneticiler gelişmeleri izliyor. Transferi sona erecek oyuncuların, teklifler aldığı söylentilerini çıkarmalarını olağan davranış biçimi diye yorumlayan Sarı-Kırmızılı yöneticiler, “Günü, zamanı gelince Necati ile masaya otururuz. Sorun çıkmaz” dediler.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerets 9 oyuncuyu kadroya almadı
    Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'ndaki ikinci maçında yarın deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını tamamladı. Gerets 9 oyuncuyu kadroya almadı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmada futbolcuların, ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptıkları kaydedildi.
    Sarı-kırmızılılarda sakatlığı süren Arda'nın sağlık merkezinde yapılan tedavisinden sonra sahada fizyoterapistler eşliğinde özel bir çalışma yaptığı açıklandı.

9 OYUNCU KADROYA ALINMADI
    Galatasaray'da teknik direktör Erik Gerets, Karşıyaka maçı için belirlediği 18 kişilik kadroya 9 oyuncusunu almadı.
    Karşıyaka maçı kadrosunda sakatlığı bulunan Arda'nın yanı sıra, Mondragon, Tomas, Hakan, Hasan Şaş, İliç, İnamoto, Ferhat ve Özgürcan yer bulamadı.
    Sarı-kırmızılı takım saat 16.00'da uçakla Karşıyaka maçı için İzmir'e gidecek.
    İzmir Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Cem Deda yönetecek.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eric Gerets: Şansa şampiyon olduk
    Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets'den çarpıcı açıklama. Belçikalı çalıştırıcı geçen sezon şansa şampiyon olduklarını belirtirken, bu yıl şanssızlıktan yakındı...

Taha Dağlı ve Umut Geçgin'in röportajı

Hücum futbolu çünkü taraftar istiyor!
    Dünya kupasında hangi takım daha iyi savunma yaptıysa başarılı oldu. Fildişi ve Gana gibi takımlar güçlü olmalarına rağmen savunmayı beceremediklerinden başarısız oldular.

Bu gerçeğe rağmen neden hücüm futbolunda ısrar ediyorsunuz?
    Evet sizin de dediğiniz gibi maalesef Dünya kupasında defansif futbol başarılı oldu. Maalesef diyorum çünkü taraftar böyle bir futbol istemiyor. Haklılarda ortada göze hoş gözüken pek birşey olmuyor. Özellikle bizim taraftarımız güzel futboldan , ofansif futboldan hoşlanıyor. Bende burada bunu yapmaya çalışıyorum.

PSV liler beni sever.

Siz PSV Eindhooven için önemlisiniz. Hem futbolcu hem de teknik direktör olarak ordada önemli işler yaptınız. Kura çekiminde de PSV yi istediniz. Neden?

Bunun nedeni duygusal. Ben orada çok güzel günler geçirdim. PSV taraftarı ile aram çok iyidir. Beni severler. Bu nedenle onlara karşı mücadele etmenin güzel olacağını düşündüm ve PSV yi istedim.

Galatasaray taraftarı muhteşem!
    Ali Sami Yen de size olan ilgi nasıl?

2001 yılında PSV teknik direktörü iken Ali Sami Yen Stadında Galatasaray ile Şampiyonlar ligi maçı oynamış ve 2-0 kaybetmiştik. O gün stad da gördüğümü atmosfer çok olağanüstüydü. Galatasanray taraftarının takımına verdiği müthiş destek takımlarına olan bağlılık beni çok etkiledi.
    Galatasaray a gelmemdeki en önemli etkenlerden biri de Galatasaray taraftarıdır.

Şansımızın yardımı ile şampiyon olduk!
    Galatasaray ın geçen sezon yaşadığı şampiyonlukta şansın yardımı oldu mu?
    Bu futbolun normal gidişatıdır. Şanslı dönemlerde olur şansız dönemlerde. Kabul etmeliyiz ki geçen sezon gerçekten şanslı olduğumuz bir dönemdi. Ama bu yıl aynı şans yanımızda değil. Kaçırdığımız gollere bakın. Sadece Hakan Şükür ilk 4 haftada 8-9 gol atabilirdi.

Gerets - Zico - Tigana!

80 li yılların üç efsanevi futbolcusu şimdi teknik direktör olarak Galatasaray ,Fenerbahçe ve Beşiktaş ta birbirlerine rakip oldu?

Evet bu hoş bir rekabet. Aramızda çok iyi bir atmosfer var. Tigana ile bir çok kez karşı karşıya geldim. Zico nun da jübile maçında forma giydim. Aramızdaki dostluk duygusu çok güçlü.

Ailemden çok Erdal ı görüyorum! Yardımcınız Erdal Keser ile müthiş bir ikili oldunuz. Sürekli beraber misiniz?

Evet neredeyse bütün zamanımızı birlikte geçiriyoruz. Neredeyse bütün günümüzü diyebiliriz. Sabahtan akşama kadar zaten tesislerde birlikte çalışıyoruz. Boş zamanlarımızda da birlikte olmayı seviyoruz. Sık sık tenis ve squash oynuyoruz. Maçlarımız çekişmeli geçiyor.
    Peki kim kazanıyor? (Bu arada Erdal Keser bir kahkaha patlatıyor)
    Squash ta maalesef hep Erdal kazanıyor , ancak Tenis maçlarında üstünlük bende.

Türkiye’yi umduğumdan daha çok sevdim! Buraya alıştınız mı?

Evet alıştım, Ve umduğumdan daha iyisin buldum. Türkiye yi çok seviyorum ve ilk günkü kadar heyecanlıyım. Başta balıklar olmak üzere yemekler harika. Türk mutfağını çok beğendim. Ama mezeler sorun oluyor, Çünkü o kadar güzel mezeler yapılıyor ki onları yerken esas yemeğe geçmeden doyuyorum.Ayrıca Türkiye de iyi müzik yapılıyor. Türkçe Pop ve Rock müizklerinden oluşan bir kaç cd m var , sık sık dinliyorum.

Fenerlilerde beni seviyor. Rakip takım taraftarlarının size olan yaklaşımı nasıl?
    Boğaz da dolaşmayı sevirim bazen oralarda dolaşırken yanıma gelen Fenerbahçe li ya da Beşiktaş lı taraftarlar geliyor ve " ben Galatasaray lı değilim ama seni seviyoruz , gel bir çay kahve içelim" diyorlar, bu da beni mutlu ediyor.

5 dil biliyor ama henüz aralarında Türkçe yok. 1.5 yıldır Türkiye desiniz Türkçe ile aranız nasıl?
    Ben 5 dil biliyorum. Ama henüz Türkçe yi henüz öğrenemedim. Aslında öğrenmek için uğraştım ama bana zor çok geliyor. Bir kaç kelime dışında Türkçe bilmiyorum.

Unutulmaz 16 dakika!
    Geçen sezon Kayserispor u yendiniz ve rakbiniz Fenerbahçe nin Denizlispor oynadığı maçın bitmesini beklediniz. O 16 dakika nasıl geçti?
    Önemli olan sonunda başarının gelmesiydi. Çünkü bu 16 dakikayı böyle bir stresten sonra böyle bir mutlulukla kapatabilmek çok çok önemli. Bundan dolayı o dakikaları hayatım boyunca hiç unutmayacağım.

Olimpiyat Stadı?
    Biz aslında Ali Sami Yen Stadında maçlarımız oynamak istiyoruz. Bu stadın takım ve taraftarlar için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Ama UEFA Ali Sami Yen izin vermediği için Şampiyonlar ligi maçlarını Olimpiyat Stadında oynayacağız. Yapacak bir şey yok . Taraftarlarımız Olimpiyat stadına gelip tribünleri tıklımk tıklım doldurması gerekiyor.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerets-Hakan Ünsal kavgası!
    G.Saray'ın İzmir'den dönüşü sırasında Gerets ile spor yazarı Hakan Ünsal uçakta kapıştı. Sarı-kırmızılı ekibin eski oyuncusu, Belçikalı hocanın hakaretlerine karşılık verince gerilim yaşandı. İkiliyi yöneticiler sakinleştirdi.

Cim-Bom'un, Karşıyaka maçı sonrası İzmir'den dönüşü sırasında, kafileyi taşıyan özel uçakta yaşanan kavga herkesin tadını kaçırdı.
    Maç ardından gazetecilerle birlikte İstanbul'a dönmek üzere kiralanan uçağa önce futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler, ardından da maçı takip etmek üzere takımla İzmir'e gelen gazeteci, televizyoncu ve spor yazarları bindi. Tam bu sırada, Galatasaray'ın son 10 yıldaki zaferlerinde imzası olan, şimdiki spor yazarı ve yayıncı kuruluşun yorumcusu Hakan Ünsal ile Teknik Direktör Eric Gerets arasında tartışma başladı.
    Gerets, Hakan'a, İngilizce bir şeyler söyledikten sonra bağırarak hakaret edince, Ünsal da aynı şekilde karşılık verdi. Futbolcuların tam önünde yaşanan olay yüzünden ortam bir anda gerilirken, araya giren yöneticiler önce Gerets'i sonra da Hakan'ı sakinleştirdi.

'Sadece selam verdim'

Belçikalı hocanın, çalıştığı gazetede çıkan yazısında, "Futbolcular artık eskisi kadar Gerets'i sevmiyorlar" ifadelerini kullanan Hakan Ünsal'a, "Sen nasıl böyle bir şey yazarsın" diye bağırdığı ardından da hakaret ettiği öğrenildi.

Hakan Ünsal olayla ilgili olarak Gerets'in tepkisine çok şaşırdığını ve üzüldüğünü söyledi. Ünsal, "Biz, UEFA Kupası'nı kazandığımız yıllarda bile daha ağır eleştirileri saygıyla karşılayıp, kimseye yazıları için tepki göstermedik. Uçakta Gerets ve yardımcılarına nazikçe selam verip yerime ilerlerken böyle bir tepkiyle karşılaştım. Hakaret edildiğini anlayınca da karşılık verdim" dedi.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Canaydın'a haciz
    Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'a haciz şoku. Sarı Kırmızılı Kulübün kredi alabilmesi için bankaya kişisel kefaletini gösteren Canaydın'ın Bursa'daki fabrikasına haciz geldi.

Özhan Canaydın'a haciz
    Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'a haciz şoku...Habere göre "Kulübünün, Dışbank'tan kredi alabilmesi için kişisel kefaletini kullanan Canaydın'ın, Bursa'daki fabrikasına haciz işlemi başlatıldığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre Galatasaray bugünkü ismi Fortis olan bankadan kredi almak için başvuruda bulundu. Ancak banka yetkilileri Canaydın'a "Galatasaray'a bugünkü şartlarda kredi vermemiz zor. Siz kişisel olarak kefalet verirseniz bu kredi işlemi onaylanır" dedi. Canaydın da kişisel kefaletini kullanarak 4 milyon dolar kredi alınmasını sağladı. Ancak bu kredi geri ödenemedi. Banka da satıldı ve Fortis adını aldı. Ve yeni yönetimin başlattığı şüpheli alacaklar takibinde Galatasaray'ın kredisi için de işlem yürütüldü. Kişisel kefaleti bulunan Canaydın'ın Bursa'daki fabrikası için faizlerle birlikte yaklaşık 5 milyon dolarlık haciz için düğmeye basıldı."

İSMİ DİKKATE ALMIYORLAR
    Canaydın'ın yetkililerle görüşüp işlemi şimdilik durdurduğu bildirildi. Canaydın'ın Galatasaray'ın yaklaşık 60 milyon dolarlık kredisinde kişisel kefaleti bulunduğu öne sürüldü. Dışbank'ın yabancılara satılması sonrası yaşanan haciz girişiminin ardından, Denizbank'ın da yine yabancılara (Dexia) satılmasından sonra, bu bankaya ciddi kredi yükü bulunan Galatasaray'ın sıkıntı yaşayabileceği ifade ediliyor. Bankaların yabancı yönetimlerinin Galatasaray'ın ismini dikkate almadan ekonomik gerçeklerle hareket ederek kulübün kredilerini sıkı takibe alabilecekleri konuşuluyor. Hatta Canaydın'ın Dubai seferinin ardında da kendisi için kredi arayışları olduğu iddiaları ortaya atıldı ancak bunlar kulübe yakın çevrelerce yalanlandı.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cabbari bunlar muzoluk haberler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı caner1960 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cabbari bunlar muzoluk haberler
    muzoluk ne yaw?
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 15/111 İlkİlk ... 56789101112131415161718192021222324254065 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri