GS'nin Kadıköy kabusu biter mi?
G.Saray’ın sürekli tartışılan hocası Gerets ve öğrencileri iddialı. 6 yıldır Kadıköy’de kazanamadıklarına dikkat çeken Sarı-Kırmızılılar, “F.Bahçe'yi yenecek, sezon sonunda da gülen taraf geçen yılki gibi biz olacağız" diyor
G.Saray'ın tartışılan hocası Gerets, Fenerbahçe derbisini takımı açısından büyük bir şans olarak görüyor. Son 6 yılda F.Bahçe ile Kadıköy ’de oynadıkları maçları kazanamadıklarına dikkat çeken Gerets, "Ne kadar uzun süre bir yerde kazanılmıyorsa, şans o kadar artar. Biz de bu fırsatı değerlendireceğiz" dedi.
“BEN İNANIYORUM”
Derbide takımına fazla şans tanınmamasının önemli olmadığını da belirten Gerets, "Fenerbahçe'yi yeneceğimize inanıyorum" sözleriyle iddiasını dile getirdi. Galatasaray'ı çok sevdiğini de belirten Belçikalı teknik adam, derbinin kazanılmaması halinde gönderilebileceği tezlerine de katılmadığını söyledi.
FUTBOLCULAR MORALLİ
Türkiye'ye başarılı olmaya geldiğini de kaydeden Gerets, yönetimden sözleşme uzatmak için davet beklediğini de sözlerine ekledi. Futbolcular da derbi öncesi moralli. “Kadıköy kabusu” nu bu hafta bitireceklerini söyleyen Sarı-Kırmızılılar, “Geçen seneki gibi şampiyon biz olacağız” diyorlar.
Bugün

Teşekkur:

Yer imleri