Song Marsilya yolunda
G.Saray'da Tomas'la birlikte defansın göbeğinde başarılı performans sergileyen Song, sözleşmesi bitmesine karşın, yönetimin kendisine ilgi göstermemesi nedeniyle kırgın. Kamerunlu yıldızın sezon sonunda, Marsilya'ya transfer olacağı iddia ediliyor.

G.Saray'la sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Rigobert Song'un Fransız kulubü Marsilya ile anlaşma yaptığı ve lig sonunda Türkiye'den ayrılacağı iddia edildi. Sarı-kırımızılı yöneticilerin şu ana kadar kendisine mukavele uzatılması için teklif yapmamasından dolayı rahatsız olduğunu dile getiren Song'un, sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildireceği öğrenildi. Song'un da menejerliğini yapan Marsilya Başkanı Pape Diouf, Song'u kendi takımına almakta kararlı. G.Saray'ın Kamerunlu oyuncuya sözleşme uzatma teklifinde bunup bulunmayacağının devre arasındaki transfer politikasına göre saptanacağı ifade ediliyor.

İLİÇ'İ ÖRNEK GÖSTERDİ

Song'un, sarı-kırmızılı yönetimin sözleşmesi 2008'de sona erecek Sasa İliç'e mukavelesini uzatma teklifinde bulunması nedeniyle rahatsızlık yaşadığı kaydediliyor. Kamerunlu yıldızın yakın çevresine “İliç, gerçekten iyi futbolcu. Takıma büyük katkısı oluyor. Buna kimse itiraz edemez. Ancak ben de bu takım için 3 yıldır mücadele ediyorum. G.Saray için yaptıklarım ortada. Benim sözleşmem bu sezonun sonunda bitecek olmasına rağmen bugüne kadar kimse arayıp da, 'Gel, anlaşmanı uzatalım' demedi” şeklinde yakındığı öğrenildi. 3 sezondur Tomas ile birlikte iyi bir ikili oluşturan Song'un ayrılmakta kararlı olduğu ve sezon sonunda gideceği belirtiliyor.

Yeni Şafak