Yeni sezon formaları önceki gün Kalamış'ta görkemli bir törenle tanıtıldı, ama dün 'GS Store'lara koşan taraftarlar satın alacak forma bulamadı...
Ertelemeye rağmen
Galatasaray’ın 2007-2008 sezonunda giyeceği formalar, önceki gece Kalamış Tesisleri’nde görkemli bir törenle kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtım defilesinde çok sayıda mankenle futbolcu podyuma çıktı. Galatasaray TV’nin de canlı yayınla verdiği töreni izleyen futbolseverler, dün ‘GS Store’lara hücum etti. Ancak mağazalarda yalnızca eski olanlar ve tanıtımı yapılan kreasyondan az sayıda siyah forma vardı. Hem de tanıtım töreninin, Derwall’in Almanya’daki cenazesi nedeniyle ertelenmesine rağmen...
Patlama bekleniyor
Yaşanan bu aksilik, doğal olarak taraftarların da tepkisini çekti. Gittikleri mağazalarda hayâl kırıklığına uğrayan Galatasaraylılar, her şeye karşın az sayıdaki siyah formayı kısa sürede tüketti. Kulüpten yapılan açıklamada, beyaz ve parçalı formaların da en kısa zamanda mağazalardaki yerini alacağı bildirildi. Sarı-Kırmızılı yönetim, son yapılacak yabancı transferiyle birlikte forma satışlarında patlama yaşanmasını bekliyor. Taraftar da sabırsızlıkla 13 Temmuz’a kadar yapılacak bu transferin yolunu gözlüyor.

Teşekkur:

Yer imleri