REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
29 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 17/01 Türkiyeden Haberler

  1. #11

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Atık kağıt deposunda yangın

    Konya'nın merkez Karatay İlçesi'nde bir atık kağıt deposunda çıkan yangın, itfaiyenin 4 saat süren çalışması sonunda güçlükle söndürüldü.

    Fevzi Çakmak Mahallesi Yeni Marangozlar Sanayi Sitesi 11. Sokak'ta bulunan atık kağıt deposunda yangın çıktı.

    Alevler kısa sürede deponun tamamını sardı. İtfaiye ekipleri, yangın söndürme çalışmalarını yoğun duman nedeniyle güçlükle yürüttü.

    6 itfaiye ekibinin yaklaşık 4 saat süren çalışması sonunda kontrol altına alınarak söndürülen yangında, yaklaşık 10 bin YTL maddi zarar oluştuğu belirtildi.

    Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.


    Alıntı hurriyet.com.tr
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

  2. #12

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.



    HALKA BEDAVA TAVUK DAĞITILACAK

    Kuş gribinin ardından tavukçuluk sektöründe yaşanan krize müdahale eden Hükümet, alınacak tedbirleri tek tek belirledi. İşte hükümetin çözüm önerileri:
    17 Ocak 2006 Salı 13:06


    Stoklarda biriken milyonlarca tavuk ve yumurta yoksullara dağıtılacak. Hem yoksulun protein ihtiyacı karşılanacak hem üretici kazanacak...
    Kuş gribinin ardından tavukçuluk sektöründe yaşanan krize müdahale eden Hükümet, kısa, orta ve uzun vadede alınacak tedbirleri tek tek belirledi. Depolarda birikmiş 20 bin ton donmuş tavuk eti ve yumurta, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü aracılığı ile yoksullara bedava dağıtılacak. Böylece hem krizde olan sektör kazanacak, hem de yoksul vatandaşın protein ihtiyacı giderilmiş olacak.

    Hazine, Maliye, Tarım, Devlet Planlama Teşkilatı ve Sağlık Bakanlığı temsilcilerinden oluşturulan komite, alınacak önlemleri, kısa, orta ve uzun vadeli olarak belirlendi. Dün Bakanlar Kurulu’nda da masaya yatırılan önlem paketinde ilginç öneriler dikkat çekiyor. İşte hükümetin yol haritası:
    VERGİLERE ERTELEME

    - Kuş gribi hastalığı için risk oluşturan ekonomik ömrünü tamamlamış tavukların piyasada satışı engellenerek itlaf edilecek. Tavuk başına üreticiye 3 YTL, kesimhaneye 1 YTL verilecek. Bu şekilde 10 milyon tavuğun itlaf edilmesi hedefleniyor.

    - TMO tarafından üreticilere mısır, arpa ve buğdayın 12 ay vade farksız olarak satışı sağlanacak. Bu destek, TMO’nun 36 milyon YTL gelir kaybına neden olacak.

    - Üreticilerin muhtasar vergi ve SSK primlerinin 1 yıl süreyle ertelenmesi için yasal düzenleme yapılacak. Yine üreticilerin işletmelerde kullandıkları elektrik ödemeleri de 1 yıl süreyle ertelenecek.

    - Kamu kuruluşlarında verilecek yemeklerde beyaz et tüketiminin daha sık olarak mönüde yer alması sağlanacak. Böylece hem stokların eritilmesi sağlanacak, hem de kamuoyuna mesaj verilecek.

    - Hayvanları itlaf edilenlere her itlaf edilen hayvan karşılığı itlaf bedeli ödenmesi ile beraber bir adet donmuş tavuk ve bir viyol yumurta verilecek.

    - Sulak alanların ve entegre tesislerin çevresinde 5 KM’lik alandaki köy kanatlılarının hepsi itlaf edilecek.

    - Depolarda birikmiş olan tavuk eti ve yumurta stokları yoksullara bedava dağıtılacak. 20 bin ton tavuk eti ve 30 milyon yumurtanın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü tarafından dağıtılması öngörülüyor. Bedava dağıtılacak tavuk ve yumurtaların devlete maliyeti 46 milyon YTL olarak hesaplandı.

    UZUN VADELİ TEDBİRLER

    - Hastalığın yayılması ve kontrolünün zorlaşması durumunda köylerdeki tüm hayvanlar itlaf edilecek. Bu çerçevede 20 milyon köy tavuğu, 2 milyon hindinin, 2 milyon kaz ve ördeğin itlaf edilmesi planlanıyor. Bu itlafın devlete maliyeti ise 110 milyon YTL olacak.

    - Kuş gribinin daha da yayılması durumunda gerek duyulursa, Türkiye’deki tüm kanatlı itlafı gündeme alınacak. Şimdilik uzak ihtimal olarak görülen böyle bir uygulamanın devlete en az 200 milyon YTL’ye mal olacağı hesaplandı.

    - 5363 Sayılı Tarım Sigortaları Kanunu’nda değişiklik yapılarak, kriz durumlarında ve tabii afetlerde oluşacak risklerin de sigorta kapsamına alınması sağlanacak.

    bugün

  3. #13

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    HAC DÖNÜŞÜ SOSYETİKLER ALKOLE HÜCUM ETTİ



    Umre dönüşü free shop'tan viski alarak tarihe geçen sosyetikler, yine yaptı yapacağını. Nadire İçkale önderliğinde hacca giden sosyetikler, dönüşte free shop'a akın etti.
    17 Ocak 2006 Salı 13:02


    Böyle olur sosyete hacısı
    Umre dönüşü free shop'tan viski alarak tarihe geçen sosyetikler, yine yaptı yapacağını. Nadire İçkale önderliğinde hacca giden sosyetikler, dönüşte free shop'a akın etti.

    Üçer beşer viski aldılar
    Normal hacılar gibi hurma, zemzem ve tespih getirmeyi kendilerine yakıştıramayan sosyetikler, bol bol viski aldı. Üstelik diğer hacılardan hiç rahatsız olmadan.




    ***


    Hac dönüşü alkole hücum

    Suudi Arabistan'dan dönen sosyetik hacıların Atatürk Havalimanı Free Shop'larından çok sayıda alkollü içecek alması dikkat çekti.

    Kutsal görevlerini tamamlayan hacıların dönüşleri devam ediyor. Sosyetik isimler de dün Suudi Arabistan'dan İstanbul'a döndü.

    Kafilede bulunan jet-set'in ünlü isimlerinden Nadire İçkale, kutsal topraklarda geçirdiği günlerin, ömrünün en güzel anları olduğunu ifade etti. İçkale, yakınlarına hediye olarak sadece zemzem ve hurma getirdiğini söyledi. Bu arada sosyetik hacılar şıklıkları ile de dikkat çekti.

    KOŞA KOŞA İÇKİ REYONUNA!
    İçkale bunları söylerken, objektiflere takılan bir görüntü çok düşündürücüydü. İçkale'nin grubunda yer almayan ancak aynı uçakla dönen hacılardan bazılarının Atatürk Havalimanı Free Shop'larından bol bol alkollü içki aldıkları gözlendi. Çoğunluğunu iş kadınlarının oluşturduğu kafiledeki bayanların Türkiye'ye ayak basar basmaz içki reyonlarına koşması manidardı.



    (takvim)

  4. #14

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    HALK OTOBÜSÜ SAHİPLERİ GÖKÇEK'İN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ

    Gökçek'in toplantı alanından aracıyla ayrılacağı sırada bir şoför ile Gökçek arasında tartışma yaşandı.
    17 Ocak 2006 Salı 00:21



    Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2006 yılı ilk toplantısı olaylı başladı. Başkan Gökçek'in basında yer alan "Halk Otobüsleri Kalkacak" demeçlerine sinirlenerek Gökçek'i protesto eden otobüs sahipleri ve şoförleri, sakinleştirilerek dağıtıldı.


    Gökçek'in toplantı alanından aracıyla ayrılacağı sırada bir şoför ile Gökçek arasında tartışma yaşandı.



    Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin 2006 yılı ilk toplantısını Özel Halk Otobüsleri sahipleri bastı. Toplantının yapıldığı ASKİ binası önüne gelen Halk Otobüsü sahipleri ve şoförleri, Belediye Başkanı Gökçek'in basında yer alan Ankara'da "Halk Otobüsleri Kalkacak" şeklindeki demeçleri üzerine toplantı alanına geldiklerini belirtiler. Toplantının bitmesini bekleyen şoförler temsilcilerini toplantı salonuna göndererek, Gökçek'le görüşmek istediler. Gökçek'le otobüs sahipleri arasında süren görüşmeden herhangi bir netice alınamadı.



    Gökçek'in otobüs sahiplerine 2007 yılında bitecek olan sözleşmelerini hatırlatarak, Ankara'da faaliyet gösteren 5 yüze yakın mavi, çiftkatlı ve yeşil renkli halk otobüsleri için, "Bu otobüsler modernize edilerek, ulaşımda görev yapmalarını düşünüyorduk. Ancak bu şekilde toplantı alanına gelinerek, Büyükşehire baskı yapılmasına çalışılması bizi bu fikrimizden vaz geçirtecek bir davranış." dediği öğrenildi.



    Otobüs sahipleri adına Gökçek'le konuşan temsilciler, dışarı çıktıklarında ASKİ önünde bekleyen şoförlere, görüşmelerin devam edeceğini, şu anda dağılmalarının daha uygun bir davranış olacağını söyleyerek, şoförleri dağılmaya ikna ettiler. ASKİ binasındaki şoförler, taleplerini tekrar iletmek için dağıldılar.



    Şoför grubunun dağılmasıyla birlikte toplantıyı sona erdiren Melih Gökçek, makam aracına binerek, binadan ayrılmak üzere yola çıktı. Gökçek, korumaları eşliğinde ayrılırken Suat Asil isimli bir halk otobüsü şoförünün tepkisi ile karşılaştı. Asil, kaldırılması düşünülen otobüsleri kastederek, Gökçek'e "Yeşilleri kaldıracaksınız da ne olacak, elinize ne geçecek" şeklinde bağırmaya başladı.



    Bunun üzerine makam aracını durduran Gökçek, aracından inerek "Kimsin sen kabadayı mısın, ne bağırıyorsun" şeklinde karşılık verdi. Gökçek ile Asil arasında yaşanan gerginlik üzerine Büyükşehir Belediyesi görevlileri Asil'in üzerine yürüyerek, olay yerinden uzaklaştırdı.



    Asil'in olay yerinden uzaklaştırılması ile birlikte Gökçek makam aracına binerek olay yerinde uzaklaştı. Asil'in koluna girerek çekiştiren görevliler protestocu şoförü ASKİ binasına soktular. Asil'e burada kötü muamele yapılacağını düşünen şoför arkadaşları da binaya girdi. Asil burada bir yere oturtularak sakinleştirildi. Gerginliğin bitmesi üzerine Çevik Kuvvet olay yerinden ayrıldı.

  5. #15

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    YAKALANDIĞI KUŞ GRİBİNDEN ÖLÜMDEN DÖNEN AİLEDEN ŞOK SÖZLER : ESKİDEN KUŞ GRİBİ Mİ VARDI ? BUNLAR AMERİKA'NIN İŞİ

    Bitlis'in Âdilcevaz İlçesi'nde 10 gün önce kuş gribi şüphesiyle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne getirilen 5 kişilik Erçetin ailesi taburcu edildi.
    17 Ocak 2006 Salı 00:28



    Bitlis'in Âdilcevaz İlçesi'nde 10 gün önce kuş gribi şüphesiyle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne getirilen 5 kişilik Erçetin ailesi taburcu edildi.



    Göldüzü Köyü'nde oturan Erçetin ailesi hastalanan tavukları ile avladıkları yaban ördeğini kesip yiyen anne Aysel (31), çocukları Handan (14), Hasan (10), Cemile (6) ve Hüseyin Erçetin (5), 10 gün önce hastalanmalarının ardından kuş gribi şüphesiyle Van YYÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne getirilmişti.


    Erçetin ailesi, tedaviin ardından taburcu edildi. Çocuklar ile anneye verilen birer adet Tamiflu isimli ilâç verildi. Baba Cemal Erçetin, doktorların çocuklarına her hangi bir teşhis koymadıklarını ve Ankara'ya gönderilen kan nümûnelerinin gelmesi halinde kendilerinin tekrar hastaneye çağrılabileceğini söyledi.


    Basın mensuplarına ilginç açıklamalarda bulunan baba Erçetin, eskiden kuş gribi hastalığının bulunmadığını belirterek, "Bu Amerika'nın bir oyunudur. Nükleer bomba ve kimyasal silahlar atıyor. Etkisi buraya geliyor. Eskiden kuş gribi mi vardı? Hep Amerika'nın oyunudur. Eskiden kuş gribi yoktu. Hasta olan tavuğu pişirip yiyorduk" dedi.

  6. #16

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    KÖPRÜYE KENDİNİ ASAN ADAM, SOĞUKTAN KASKATI DONDU


    Ankara'da Fatih Köprüsü'ne çıkan bir kişi, boğazına ip geçirerek intihar etti. Şahsın yaşamını yitirdiği fark edilemediği için donduğu bildirildi.
    17 Ocak 2006 Salı 10:17


    ERSİN BAKIR
    ANKARA (İHA) - Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde işyerlerine gitmek üzere Fatih Köprüsü altından geçen vatandaşlar, köprü ayaklarında asılı bir cesetle karşılaştı. 155 Polis İmdat Haber Merkezi'ni arayan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekibi, köprü ayaklarını güvenlik şeridiyle çevirerek Olay Yeri İnceleme Şubesi'ne bilgi verdi. Yapılan incelemelerde kimliği belirlenemeyen şahsın, sabahın erken saatlerinde boynuna ip takarak köprüden atladığı anlaşıldı.
    Atlama sırasında boynu kırılan şahsın, sabah kadar fark edilemediği için donduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  7. #17

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    KİRACIYLA EVSAHİBİNİN, 'VERGİ' ANLAŞMASI!

    Vergiden kaçmak isteyen evsahipleri kiracılarına iade bedelini ödeyerek, beyanda bulunmamalarını istiyor.
    17 Ocak 2006 Salı 13:31


    Bazı konut sahiplerinin kira gelirini vergilendirmemek için farklı yöntemler geliştirerek kiracısıyla anlaştığı bildirildi.
    İşçi ve memurların 2005 yılına ait vergi iadesi formlarını teslim etmesine az bir süre kalırken, kimi ev sahiplerinin kira gelirini vergilendirmemek için işçi ve memur kiracılarıyla anlaşmak suretiyle farklı yöntemler geliştirdiği belirtildi.
    Bu ev sahiplerinin, vergi ödememek için işçi ve memur kiracılarının kira bedelini vergi iadesinde kullanmasını engellemek için kontratta kira bedelini düşük tuttuğu, vergi iadesi tutarını (yaklaşık yüzde 8) kiracıya ödediği, kiracısına gıda ve giyim faturası verdiği ya da kira bedelinin vergi muafiyet sınırı altında gösterdiği bildirildi.

    'KİRAYA VERİLEN KONUTLARI TESPİT EDECEĞİZ'

    Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır, bazı ev sahiplerinin kiraya verdikleri konutlardan elde ettiği geliri vergilendirmemek için çeşitli yöntemler geliştirdiklerine dair duyumları olduğunu belirterek, şunları söyledi:
    'Bu yönde duyumlar aldık. Ancak karşılıklı rızaya dayalı olduğu için ispatı zor. Resmi bir ihbar almadık. Mesela Diyarbakır'da kiralar düşük değildir. Ama kişilerin vergi ödememek için kira gelir tutarını düşük gösteriyormuş. Bunları belirleyeceğiz. Bu yıl içinde gayrimenkul sermaye iratları ile ilgili yoğun çalışmalarımız olacak. Apartman yöneticileriyle görüşüp, kiraya verilen konutları tespit edeceğiz. Kira tutarını belirleyeceğiz. Bu yönde denetimlerimiz olacak.
    Ev sahiplerinin elde ettikleri geliri kendiliğinden beyan etmeleri gereklidir. Aksi durumda büyük ceza öderler. Üstelik tespit durumunda geriye yönelik de ceza ödemeleri söz konusu olabilir. Bu nedenle kira bedelini gerçek değeri üzerinden tespit etsinler. Zaten kira bedelinin vergisi çok yüksek değildir. Bizim amacımız cezalı vergi tahsilatı yapmak değildir. Vatandaşlarımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Herkesin vatandaşlık görevini yerine getirerek, vergisini tam olarak ödemesini istiyoruz.'

    'ÇOK BÜYÜK CEZASI VAR'

    Diyarbakır Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (DSMMMO) Başkanı Mehmet Vural ise ev sahiplerinin, kira geliri üzerinden vergi ödememek için kiracılarıyla anlaşarak çeşitli yöntemler geliştirdiğini belirterek, bunların çok yanlış bir davranış olduğunu söyledi.
    Konut sahibi kişilerin kira gelirini beyan etmesi gerektiğini, beyan etmediklerinin tespiti halinde geriye dönük yüklü cezalar ödemek zorunda kalacaklarını ifade eden Vural, şöyle konuştu:
    'Bunun çok büyük cezası var. Bu vatandaşlarımızın mağdur duruma düşmemesini istiyoruz. Bunun için Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanlığı ile ortak çalışma yürüteceğiz. Çoğu konut sahibi gelirini nasıl beyan edeceğini dahi bilmiyor. Bunun için oda olarak bu ay içinde bir karar alacağız. Beyanname bedelini çok düşük almayı ya da hiç almamayı tasarlıyoruz. Kira gelirini gerçek değeri üzerinden beyan etmek gerekir.'

    KİRA KONTRATLARININ ÇOĞUNLUĞU 2 BİN YTL ALTINDA

    Emlakçılar da konut sahiplerinin vergi ödememek için kiracılarıyla anlaştığını ifade ederek, şunları anlattılar:
    'Mesela konutlarda vergi muafiyet sınırı 2005 yılı için yaklaşık 2 bin YTL olması nedeniyle konut sahiplerinin çoğunluğu kontratlarda bedeli 2 bin YTL'den düşük gösteriyor. Kiracı daha fazla ödemesine rağmen vergi iadesi için ancak bu kadar tutarı kullanabiliyor. Bazı konut sahipleri 2 türlü fiyat belirliyor. Kiracı vergi iadesinde kira bedelini kullanacaksa ödeyeceği vergi tutarı kadar kiraya zam yapıyor. Bazıları ise kiracısına vergi iadesinde alacağı yaklaşık yüzde 8 oranındaki tutarı ödüyor. Hatta bazı konut sahipleri vergi iadesinde kullanmaları için kiracıları adına kira bedeli kadar giyim ve gıda faturası toplayıp, teslim ediyor.'

  8. #18

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart 5 metre kablo çalındı, 1200 abone telefonsuz kaldı

    Artvin’in Hopa İlçesi'nde 5 metre telefon kablosu çalınması sonucu bin 200 abone telefonsuz kaldı.

    Geçen cuma gecesi meydana gelen hırsızlık, bir sonraki gün telefonlarını kullanamayan abonelerin Türk Telekom’u arayarak şikayetlerini belirtmesi üzerine ortaya çıktı. Harekete geçen Hopa İlçe Telekom Müdürlüğü ekipleri arıza tespit çalışmasına başladı. Yapılan çalışmalar ardından arızanın, Sundura Mahallesi yakınlarındaki PTT kablosunun geçtiği bir rögarın açılarak, 1200 aboneye telefon hizmeti götüren 5 metre kablonun kesilerek çalınmasından kaynaklandığı ortaya çıktı. Kesilen kablonun yerine yenisi monte edilerek arıza giderildi.

    Telefon direklerinden kablo çalınması olayının zaman zaman yaşandığını belirten Türk Telekom yetkilileri, bu tür olayla ilk kez karşılaştıklarını belirttirken Hopa ilçe Emniyet Amirliği ekipleri hırsızları aramaya başladı.

    Alıntı hurriyet.com.tr
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

  9. #19

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Dışişleri: İskenderun'daki radarın ABD ile ilgisi yok

    Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Namık Tan, İskenderun’daki radarın Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından işletilmek üzere NATO ortak fonlarından yararlanılarak yapıldığını ve radarın ABD ile herhangi bir bağlantısı bulunmadığını söyledi.

    Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Namık Tan, haftalık olağan basın toplantısında, İskenderun Keseciktepe mevkiindeki radarla ilgili olarak çıkan haberler üzerine, söz konusu radarın Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından işletilmek üzere NATO ortak fonlarından yararlanılarak yapıldığı söyledi.

    Radarın inşaat ve muhabere işleri tamamlanmış olduğunu, aktaran Tan, ancak radarın kendisinin henüz teslim alınıp kurulmadığını bu nedenle de halihazırda personel bulunmayan tesisin faaliyete geçmediğini belirtti.

    Radarla ilgili güvenlik önlemlerinin benzer diğer askeri tesislerden farklı olmadığını ifade eden Tan, radarın ABD ile herhangi bir bağlantısı bulunduğu iddialarını da kesin bir dille reddetti.

    Alıntı hurriyet.com.tr
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

  10. #20

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Terör mağduruna sahte paraya soruşturma

    Diyarbakır'da terörden zarar görenlere dağıtılan paraların bir kısmının sahte çıkmasıyla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

    Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülen soruşturma kapsamında bugüne kadar Kocaköy İlçesi'ne bağlı Şaklat Köyü sakinlerine avukatlarınca dağıtılan 1,5 milyon YTL'den yaklaşık 35 bin YTL'sinin sahte olduğu belirlendi.
    Olayla ilgili olarak aralarında avukat Mehmet Kaya'nın da bulunduğu 30 kişinin ifadelerine başvuran Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, soruşturmanın büyük bir titizlikle yürütüldüğünü bildirdiler.

    Bu arada avukat Mehmet Kaya, elindeki paranın sahte olduğu belirlenen bazı Şaklat Köyü sakinlerine kendi cebinden 21 bin YTL dağıttığını söyledi.

    OLAYIN GEÇMİŞİ

    “Terör ve Terörden Doğan Zararların Karşılanması Hakkındaki Yasa”dan yararlanarak “Sulhname” imzalayan Kocaköy İlçesi'ne bağlı Şaklat Köyü sakinlerine yaklaşık 12 gün önce avukatlarının elinden 1,5 milyon YTL dağıtıldı. Bazı köylülerin, bankadaki hesaplarına yatırdıkları sırada paraların bir kısmının sahte olduğunun tespit edilmesi üzerine paralara el konularak olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

    Alıntı hurriyet.com.tr
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •