paylaşım için teşekkürler
6630 da çalışmadı bilgilerinize...
nserisi telefonların çalışma sistemi ile 6630 tipi telefonların işletim sistemi farkılıdır mesela 6630 tipi telefonlar symbian s60 ileçalışır n serisi telefonlar ise symbian s60 3rd ile çalışır yani birinde çalışan diğerinde çalışmayabilir
abi benim bildigim bu programların cogu senin dedigin gibi s60 lar icin cıkan programlar yani uyumlu eger n70 gibi yeni nesil telefonlarda uyum saglıyorsa mantık olarak 6630 gibi telefonlara uyum saglayabilri cünkü n70 calışmadı yada n serisi telefonlarda dese arkadaş anlarımda 6630 calışması lazımdı diyorum bende
tamada usta bak n serisi telefonlara uyumlu bazı programlar s60 serisi telefonlarda bozuk dosya hatası verir jar dosyalarını ikisindede ortak kullanabilirsin fakat sis dosyalarının bir kısmı ikisinede uyumludur bir kısmı ise sadece birisine uyumludur bu yüzden eğer dikkat edersen n serisi telefonların prıgramları farklı olarak paylaşılır bunun sebebide bu anlattığım durumdur
eyvallah abi ögrenmiş olduk ben n70 kulanıyorum s60 programları atabiliyorum bir kactane programı telefon kabul etmedi onunda yolunu telefonun dilini ingilizce yaparak cözdüm ama dedigin gibi telefon kabul etmeye bilir bazı programları saygılar
programların adını yazsan iyi olacak devamlı aynı programları indiriyoruz![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri