REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: s60 Ekranda Gif Oynatma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

s60 Ekranda Gif Oynatma

ÖZELLİKLERİ

* Hareketli resimleri artalan yapabilme

* Yarı şeffaf modda gosterme

* 36 değişik gosterim şekliyle resimleri gif haline getirme

* Telefon açıldıgında otomatik başlama

* Programda 5 tane hazır gosterim şekli hazırdır...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6630 da çalışmadı bilgilerinize...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı exile45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    6630 da çalışmadı bilgilerinize...
    Dostum 6630 calışması lazım cünkü n70 te calıştırdım n70 te n72 gibi telefonlarda calıştıktan sonra 6630 rahat calışması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mustafa4221 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dostum 6630 calışması lazım cünkü n70 te calıştırdım n70 te n72 gibi telefonlarda calıştıktan sonra 6630 rahat calışması lazım
    nserisi telefonların çalışma sistemi ile 6630 tipi telefonların işletim sistemi farkılıdır mesela 6630 tipi telefonlar symbian s60 ileçalışır n serisi telefonlar ise symbian s60 3rd ile çalışır yani birinde çalışan diğerinde çalışmayabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nserisi telefonların çalışma sistemi ile 6630 tipi telefonların işletim sistemi farkılıdır mesela 6630 tipi telefonlar symbian s60 ileçalışır n serisi telefonlar ise symbian s60 3rd ile çalışır yani birinde çalışan diğerinde çalışmayabilir
    abi benim bildigim bu programların cogu senin dedigin gibi s60 lar icin cıkan programlar yani uyumlu eger n70 gibi yeni nesil telefonlarda uyum saglıyorsa mantık olarak 6630 gibi telefonlara uyum saglayabilri cünkü n70 calışmadı yada n serisi telefonlarda dese arkadaş anlarımda 6630 calışması lazımdı diyorum bende

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamada usta bak n serisi telefonlara uyumlu bazı programlar s60 serisi telefonlarda bozuk dosya hatası verir jar dosyalarını ikisindede ortak kullanabilirsin fakat sis dosyalarının bir kısmı ikisinede uyumludur bir kısmı ise sadece birisine uyumludur bu yüzden eğer dikkat edersen n serisi telefonların prıgramları farklı olarak paylaşılır bunun sebebide bu anlattığım durumdur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamada usta bak n serisi telefonlara uyumlu bazı programlar s60 serisi telefonlarda bozuk dosya hatası verir jar dosyalarını ikisindede ortak kullanabilirsin fakat sis dosyalarının bir kısmı ikisinede uyumludur bir kısmı ise sadece birisine uyumludur bu yüzden eğer dikkat edersen n serisi telefonların prıgramları farklı olarak paylaşılır bunun sebebide bu anlattığım durumdur
    eyvallah abi ögrenmiş olduk ben n70 kulanıyorum s60 programları atabiliyorum bir kactane programı telefon kabul etmedi onunda yolunu telefonun dilini ingilizce yaparak cözdüm ama dedigin gibi telefon kabul etmeye bilir bazı programları saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

programların adını yazsan iyi olacak devamlı aynı programları indiriyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri