REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: D-smart’tan Futbol Bombasi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haber için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Artık vatandaşlarımızın bu gibi oyunları yiyeceğini zannetmiyorum.Bir kere yine söylüyorum imzalanan sözleşmenin 4'ncü maddesini iyi okuyun neyin ne olduğunu anlarsınız.Zaman her şeyi gösterecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D-SMART’TAN FUTBOL ŞÖLENİ

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ’IN AVRUPA KUPASI MAÇLARI
    NAKLEN SADECE D-SMART’TA

Değerli İş Ortağımız,

D-Smart, Galatasaray’dan sonra, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da Avrupa Kupası’nda oynayacağı karşılaşmaların yayın haklarını da aldı. Fenerbahçe ve Beşiktaş Kulübü’nün, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme, UEFA Kupası Eleme ve Grup karşılaşmalarıyla yurt içinde ve yurt dışında oynayacağı tüm özel ve turnuva maçları da artık D-Smart’ta yayınlanacak.

D-Smart ile anlaşması devam eden Fenerbahçe’nin maçları önümüzdeki yılda D-Smart ekranlarına gelirken, Galatasaray maçları dört, Beşiktaş maçları ise sekiz yıl süreyle D-Smart’ta olacak.

Üç büyük kulübün Avrupa heyecanı 31 Temmuz tarihinde Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçı ile D-Smart’ta başlayacak. Türk takımlarını Avrupa maçlarında faturasız seyretmenin yolu D-Smart kutularına sahip olmaktan geçecek.

Türk Telekom Lig A’nın yayın haklarını da elinde bulunduran D-Smart’ın hamleleri tenis, voleybol, basketbol maçları ile de sürecek. Üç büyük kulübün Avrupa Kupası yayın hakları dışında özel televizyon kanalları da D-Smart içerisinde yer alıyor.

D-Smart ile ilgili her türlü bilgiyi (0212) 478 03 03 nolu çağrı merkezi veriyor.

D-Smart’la bol kazançlı günler dileriz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d smart cihazı ne kadar?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni bir sansui free tv doğuyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yeni bir sansui free tv doğuyor
    İşin sonu yine hüsran olmasında...zaten free tv den dolayı bir çok elektronikçi ve kullanıcı arkadaşımız mağdur oldu...inşallah buda böyle olmaz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DSmart piyasada 320 YTL bizde 290 YTL
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben ne d smart kullanıcısıyım ne de satıcısıyım.ben d smartın iyi olacağına inanıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

free tv gibi olacağınada inanmıyorum.çünkü free tv de biz göklere çıkattık,sırf biraz daha fazla satmak için.adamlar ne altyapı kurdular,nede birşey yaptılar bizde herşeyi seyredeceğiz dedik,aldık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama d smartta ise altyapıyıda kurdular,kanalları da getirdiler.dt çok mu iyi sanki herkesin bedava seyrettirdiği kanalları aylık para vererek seyrediyorsun.d smartı istemeyenler diğer uydulardan para kazananlar ya da menfaati olanlardır.çünkü d smartta bu olaylar olmayacak sadece bayileriyle muhatap olacaksın.acı ama bunlar gerçek

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri