REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: AULT Kanallar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart AULT Kanallar

Üstad bende golsmaster 4150v var. Hotbirddeki hangi ***** kanalları izleybilirim ? ve bir sorum daha olacak.Hotbird de INXTC tv diye bi ***** kanal var , ses geliyor ama görüntü yok . Bana yardımcı olursanız sewinirim ustalar. Ha bu arada yazılım da en son yazılım(10.04.2007).
    Konu CABBARİ tarafından (19-05-2007 Saat 09:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzenlendi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ehuehehhehehe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar neden kimse bana yardımcı olmuyor!!!
    Ben de GM 4150 V FTA var. Acaba hangi ***** kanalları izleyebilirim Hotbirdde?
    Bana bi yardımcı olurmusunuz?
    Bi ilgilenin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesajınızın bazı yerlerini düzenledim lütfen dikkatli ve düzgün mesaj yazınız!!!
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu sayfadaki yazılımı yüklersen multileri ve ab sat paketini seyredebilirsin toplam 7 *****

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

multıvizyon

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostum Caner ilgine çok teşekkür ederim. Şunu öğrenmek istiyorum:
    Acaba MCT,*** View,Redlight,INXTC,Xdream,***** Platinium,Private Space vb. kanalları izleyebiliyormuyuz . İzliyebiliyorsak nasıl izliyoruz. Bir de bu konuya bi acıklık getirirsen cok sewinirim.İlgine teşekkürler:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dobadali Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Acaba MCT,*** View,Redlight,INXTC,Xdream,***** Platinium,Private Space vb. kanalları izleyebiliyormuyuz . İzliyebiliyorsak nasıl izliyoruz. Bir de bu konuya bi acıklık getirirsen cok sewinirim.İlgine teşekkürler:45:
    İzleyemezsiniz o kanalları izlemeniz için yasal kart uyesi olmanız gerekiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dobadali Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu kanalların bazılarını yasal abone olarak bazılarınıda modül satın alarak izleyebilirsiniz yada linux tabanlı bir cihaz alıp card sharing üzerinden seyredebilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostum onu biliyorum.Ona kalırsa Multivision da "öde ve izle" yöntemiyle yayın yapıor ama uşak, cayır cayır izlior.bunların manuel keyleri yok mu?

Bu arada Serkan kardeşim sana da teşekkürler

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri