REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
52 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: D-Smart Yeni Yazýlým yükleme Talimatý ‎[Resimli]

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar yapan ve gösteren arkadaþýmýz teþekkürler emegine saglýk ama bunun daha kolay ve kanal üstünde beklemeden yapabilirsiniz

"CÝHAZIN ÇANAKTAN GELEN KABLOSU SÖKÜLÜR.DSMART FÝÞE TAKILIR.ÖN PANELDE 3 ADET LED YANAR .3 ADET LED YANDIKTAN SONRA TEK BÝRTANE LED YANACAKTIR TAM O BÝR TANE LED YANIP SÖNDÜKTEN SONRA SERÝ OLARAKA KUMANDA ÜZERÝNDEN GERÝ-GERÝ-2-4-8-5 TUÞLA VE ÇANAKTAN GELEN KABLOYU RECEIVERE BAGLA GÜNCELLENMEYE BAÞLAYACAKTIR

SAYGILARIMLA DSMART YETKÝLÝ TEKNÝK SERVÝS( BAYÝÝ ) KAYSERÝ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý fbahmet Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar yapan ve gösteren arkadaþýmýz teþekkürler emegine saglýk ama bunun daha kolay ve kanal üstünde beklemeden yapabilirsiniz

"CÝHAZIN ÇANAKTAN GELEN KABLOSU SÖKÜLÜR.DSMART FÝÞE TAKILIR.ÖN PANELDE 3 ADET LED YANAR .3 ADET LED YANDIKTAN SONRA TEK BÝRTANE LED YANACAKTIR TAM O BÝR TANE LED YANIP SÖNDÜKTEN SONRA SERÝ OLARAKA KUMANDA ÜZERÝNDEN GERÝ-GERÝ-2-4-8-5 TUÞLA VE ÇANAKTAN GELEN KABLOYU RECEIVERE BAGLA GÜNCELLENMEYE BAÞLAYACAKTIR

SAYGILARIMLA DSMART YETKÝLÝ TEKNÝK SERVÝS( BAYÝÝ ) KAYSERÝ
    çok tþk ortak anten olan yerlerde bu daha iyi çünkü kendisi baþlamýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu yazılım dreambox.lara yüklenemezmi sevgiler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý celalamca Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu yazýlým dreambox.lara yüklenemezmi sevgiler
    söz konusu olamaz kardeþ sadece DSMART lar için geçerlidir saygýlarýmla

DSMART YETKÝLÝ SERVÝSÝ KAYSERÝ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn

Manuel yükleme yapýldýðýnda ****/**** rakamlar çýkýyor oraya ne yazmamýz gerekiyor birde benim makina en son 2,5 günde mavi ekranda kalýp yükleme yaptý normalmi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benim makina NDS MMIV LOADER da 2 gündür bekliyor
    % 0 completed diyerek
    neden yükleyemiyor acaba bilgisi olan varmý?

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý salihamidzic Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Benim makina NDS MMIV LOADER da 2 gündür bekliyor
    % 0 completed diyerek
    neden yükleyemiyor acaba bilgisi olan varmý?
    Normal sorunsuz þekilde kanallarý izleyebiliyorsanýz yani çanak ayarý ve ona baðlý bir sorununuz yoksa...yazýlým yüklenemiyorsa þu an için söylenen cihazýn flashýndan kaynaklanan sorun olduðu (pek aklýma yatmadý bu ama...neyse)...ayný sorunla gelen ve yazýlým yüklenemeyen d-smart cihazý fabrikaya gönderdim oradan gelecek cevabý bekliyoruz...sorunun kesin çözümü bulunduðunda burada yazarýz...yapabileceðiniz en iyi þey yetkili teknik servise müracaat etmenizdir...sevgilerimle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

söz konusu bahsettiginiz cihazlar nelerdir.benm cihazým NextWAVE YE-10000XFTA oluyor sanýrým öyle degilmi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sorunu söyle çözebilirsin arkadaþým sinyal geldiðinden eminsen çanaktan þöyle yap benim baþýma geldi

cihazý menüden fabrika ayarlarýna getir reset yap ekranda cýkan yazýlar seni yönlendirecektir ben 2 defa fabrika ayarý yapmýþtým bir cihazda sorun çözüldü bi cihaz dada 1kere fabrika ayarý yapmýþtým sorun ok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cok tesekkürlar dostum

arkadaslar ben avrupada yasiyorum dsmart nasil yazilim yükleme yapacagim hersey denedim olmadi
    yardimci olursaniz sevinirim

su anda Version 2.1.2.004 kulaniyor

Sayfa 2/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri