Bu yazılım dreambox.lara yüklenemezmi sevgiler
Manuel yükleme yapýldýðýnda ****/**** rakamlar çýkýyor oraya ne yazmamýz gerekiyor birde benim makina en son 2,5 günde mavi ekranda kalýp yükleme yaptý normalmi?
Benim makina NDS MMIV LOADER da 2 gündür bekliyor
% 0 completed diyerek
neden yükleyemiyor acaba bilgisi olan varmý?
söz konusu bahsettiginiz cihazlar nelerdir.benm cihazým NextWAVE YE-10000XFTA oluyor sanýrým öyle degilmi?
Normal sorunsuz þekilde kanallarý izleyebiliyorsanýz yani çanak ayarý ve ona baðlý bir sorununuz yoksa...yazýlým yüklenemiyorsa þu an için söylenen cihazýn flashýndan kaynaklanan sorun olduðu (pek aklýma yatmadý bu ama...neyse)...ayný sorunla gelen ve yazýlým yüklenemeyen d-smart cihazý fabrikaya gönderdim oradan gelecek cevabý bekliyoruz...sorunun kesin çözümü bulunduðunda burada yazarýz...yapabileceðiniz en iyi þey yetkili teknik servise müracaat etmenizdir...sevgilerimle...
sorunu söyle çözebilirsin arkadaþým sinyal geldiðinden eminsen çanaktan þöyle yap benim baþýma geldi
cihazý menüden fabrika ayarlarýna getir reset yap ekranda cýkan yazýlar seni yönlendirecektir ben 2 defa fabrika ayarý yapmýþtým bir cihazda sorun çözüldü bi cihaz dada 1kere fabrika ayarý yapmýþtým sorun ok
cok tesekkürlar dostum
arkadaslar ben avrupada yasiyorum dsmart nasil yazilim yükleme yapacagim hersey denedim olmadi
yardimci olursaniz sevinirim
su anda Version 2.1.2.004 kulaniyor
D-SMART YAZILIM YUKLEME TALÝMATI...
cihazýn fiþini cereyandan çek, sonra fiþi tak ve dikkatlice takip et.
1. cihazýn ön panelindeki kýrmýzý ledlerin hepsi ilk kez yanacak ve sönecek,
2. kýrmýzý ledlerden 1. olan kýrmýzý led 2. kez yandýðý anda, kumanda üzerinden hemen hýzlý bir þekilde,
3. iki kere, GERÝ GERÝ tuþuna bas ve hýzlý bir þekilde 2 4 8 5 tuþla.
4. yazýlýmýn yuklenmeye baslayacaktýr. biraz bekleyelim. bu sýrada ön panelde ki kýrmýzý ledler sönmüþ olacaktýr. cihaz, yazýlým yuklendikten sonra kendisini resetleyecek ve yeniden acýlacaktýr. bu sýrada kesinlikle cihazla ve kumanda ile oynamayalým lütfen.
5. cihaz ayarlarýný ve uydu ayarlarýnýzý yaptýktan sonra cihazýnýz yeni yazýlýmýnýzla kullanýlmaya hazýr hale gelecektir. hayýrlý olsun, kolay gelsin...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri