teþekkürler kardeþ...
teþekkürler kardeþ...
d-smart hakkýnda bu site sayesinde cok konu hakkýnda fikir sahibi olucagým kesin. saol eywallah ;)
güzel bilgiler..kanal degiþimi bildigim kadarýyla olmuyor. inþallah çözülür..
arkadaþim benim cihazda yazýlým bu gösteriyor 3.0.2.009 enson yazýlým bumudur acaba yükleme yapýyorum devamlý bu yazýlým cýkýyor teþekkürler
Bende Next YE 9500 XCIS Receiver var Dsmart Olarak.
Ýlk Menü Açýlýyor ve sonra bi kaç daka sonra kapanýyor
ve NDS MMIV Loader Diye Birþey Çýkýyor.
Hiç %0 ý geçtiðini Görmedim.... Sorun Receiver damý ???
Yardýmcý Olacak Kimse Yok mu Lütfen Zor Durumdayým
d smart lnb kablosu dýþarýda olacak sonra fiþi çýkar tak ve ekranda 3 kýrmýzý yandýktan sonra kumandadan geri geri 2465 yaz ve infoya bas frekans 11.804.00
sybolrate 24.4440
fec 5/6
polarisatýon vertical
ok
lnb kabloyu tak
güncellenecektir .
Bizde Merkezi Çanak Sistemi Var Ondan Hata Veriyor dedi... D-Smart Tek çanaðý Kabul Ediyormuþ yazýlýmý yüklemek için... bu Yöntemi de Deniyeceðim....
Saolun Öneriniz için![]()
Az Önce Denedim Bu Deðerleri Girdim. Yine olmadý... galiba Merkezi Sistem çanak Yüzünden Neyse... yardýmlarýnýz için Çok Teþekkürler
![]()
arkadaþým 9500 xcýs için aþagýdaki yazýyý uygula. 2 4 6 5 unutma.
D-SMART YAZILIM YUKLEME TALÝMATI...
cihazýn fiþini cereyandan çek, sonra fiþi tak ve dikkatlice takip et.
1. cihazýn ön panelindeki kýrmýzý ledlerin hepsi ilk kez yanacak ve sönecek,
2. kýrmýzý ledlerden 1. olan kýrmýzý led 2. kez yandýðý anda, kumanda üzerinden hemen hýzlý bir þekilde,
3. iki kere, GERÝ GERÝ tuþuna bas ve hýzlý bir þekilde 2 4 6 5 tuþla.
4. yazýlýmýn yuklenmeye baslayacaktýr. biraz bekleyelim. bu sýrada ön panelde ki kýrmýzý ledler sönmüþ olacaktýr. cihaz, yazýlým yuklendikten sonra kendisini resetleyecek ve yeniden acýlacaktýr. bu sýrada kesinlikle cihazla ve kumanda ile oynamayalým lütfen.
5. cihaz ayarlarýný ve uydu ayarlarýnýzý yaptýktan sonra cihazýnýz yeni yazýlýmýnýzla kullanýlmaya hazýr hale gelecektir. hayýrlý olsun, kolay gelsin...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri