REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
52 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: D-Smart Yeni Yazýlým yükleme Talimatý ‎[Resimli]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart selam

Alýntý bLuE_bErRy Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende Next YE 9500 XCIS Receiver var Dsmart Olarak.
    Ýlk Menü Açýlýyor ve sonra bi kaç daka sonra kapanýyor
    ve NDS MMIV Loader Diye Birþey Çýkýyor.
    Hiç %0 ý geçtiðini Görmedim.... Sorun Receiver damý ???

arkadaþým ben bir servis sorunlusu olarak bu tür bir cihazýmýn bir sorunu vardý fabrika ile görüþtüm cihaz aktivasyonu iptal oldu þimdi fabrikadan gelecek olan cihazý bekliyorum müþterimin istegi üzerine

özellikle gri panel cihazlarýn bir çogunda bu tür probem oluþtu ama fabrika elinden gelen yardýmý esirgemiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Son versiyon hangisi bende 3.0.4.001 yazýyor?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tv HD-SMART yazýlým güncelleme resimli.

HD-SMART CÝHAZLARA YENÝ VERSÝYONUN YÜKLENMESÝ

Bayý Stoklarýnýzda veya kulanýcýda bulunan tüm Markalarýmýza ait HD-SMART cihazlar için yeni geliþtirilen yazýlýmýn elle yüklenmesi

Kolaylýkla gerçekleþtirilen ve sýk sýk kullandýðýnýzý bildiðimiz iki kez “Geri” tuþuna basarak “2485” yazma yöntemi HD-SMART kutularda da geçerlidir.

Kutunuzun daha da saðlýklý çalýþabilmesi için bu iþlemi bir an önce aþaðýdaki sýrayla gerçekleþtirmenizi rica ederiz.

Adým 1- Kutuyu Fiþe takýnýz

Adým 2-

Ekranýný gördüðünüz zaman kumandadan GERÝ-GERÝ-2485 kodunu 3 – 4 kere ayný sýrayla tuþlayýnýz.

Yaklaþýk 30 saniye sonra karþýnýza yazýlým yükleme ekraný gelecektir.

Adým 3 Yazýlýmý sonuna kadar indirip, kutunun kendi kendine kapanýp açýlmasýný bekleyiniz. HD yazýlýmýn yüklenmesi SD kutularýmýza göre biraz daha uzun sürmektedir.

normal cihazlarýyla ayný gibi ama yinede teredüte mahal olmasýn diye HDsmart için de ekleyeyim dedim
    D-SMART.den alýntý olup, paylaþým ve bilgilendirme amaçlýdýr...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý fbahmet Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar yapan ve gösteren arkadaþýmýz teþekkürler emegine saglýk ama bunun daha kolay ve kanal üstünde beklemeden yapabilirsiniz

"CÝHAZIN ÇANAKTAN GELEN KABLOSU SÖKÜLÜR.DSMART FÝÞE TAKILIR.ÖN PANELDE 3 ADET LED YANAR .3 ADET LED YANDIKTAN SONRA TEK BÝRTANE LED YANACAKTIR TAM O BÝR TANE LED YANIP SÖNDÜKTEN SONRA SERÝ OLARAKA KUMANDA ÜZERÝNDEN GERÝ-GERÝ-2-4-8-5 TUÞLA VE ÇANAKTAN GELEN KABLOYU RECEIVERE BAGLA GÜNCELLENMEYE BAÞLAYACAKTIR

SAYGILARIMLA DSMART YETKÝLÝ TEKNÝK SERVÝS( BAYÝÝ ) KAYSERÝ
    çok tþk ortak anten olan yerlerde bu daha iyi çünkü kendisi baþlamýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar Verdiðiniz Bilgiler Için Teþekkürler. Ben Söylediklerinizi Yaptým Fakat Benim Cihazýmda Kanallarýn Yayýn Bilgilerini Göstermiyor. Acaba Bu Bir Sorunmudur Yoksa Geçici Bir Sistem Hatasýmýdýr. Yardýmcý Olabilirseniz çok Sevinirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç birþey yapmadým kendisi uydudan yazýlýmýný almýþ bütün deðiþiklikler mevcut.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eline saglýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar d smart ýn þimdiki yazýlýmý nedir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý efsane1990 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar d smart ýn þimdiki yazýlýmý nedir
    sen versiyon(yazýlým) 3.0.7.001 dir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saðol dostum

Sayfa 4/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri