Ben Fenerbahceyi kutlarım. Başta federasyon olmak üzere,Bjk,Gs,bunlarık yardakcıları olan anadolu külüblerinin bazıları ve İlhan cavcav olmak üzere feneri yeme,yok etme oyunlarına rağmen ŞAMPİYON OLDU kutlarım.
Ben Fenerbahceyi kutlarım. Başta federasyon olmak üzere,Bjk,Gs,bunlarık yardakcıları olan anadolu külüblerinin bazıları ve İlhan cavcav olmak üzere feneri yeme,yok etme oyunlarına rağmen ŞAMPİYON OLDU kutlarım.
her zaman heryerde en büyük fener
Sen gönüllerin Şampiyonusun.
her kulübe nasip olmayacak bir başarı 100 ncü yılda şampiyon olmak
Bir fb li olarak tabiki memnun oldum
fb nin şampiyonluğunu candan kutlarım hepimize hayırlı olsun
ama bu tr deki başarısını yurt dışında yaptığı maçlardada göstermesini isterim asıl bizim yüzümüzü orda güldürmeli tr deki tüm takımları yenmiş şampiyon olmuş onemli değil neden şampiyon oluyorsun şampiyonlar liginde bizi temsil etmek için rezil etmek için degil haydi fenerbahçem bu sefer farklı olsun güldür yüzümüzü![]()
![]()
![]()
helal sana fb gecen yıl kıl payı kacırdık bu yıl akıllandık ve iki hafta önceden ilan ettik kalan maclarda cok rahat maclara cıkacak ve bol goooll'ler seyredeceğiz![]()
![]()
![]()
Bir fenerbahçeli olarak gurur duyuyarum. Başta Başkanımız ve futbolcularımız olarak oluşumda emeği geçen herkeze teşekürler. Bizi çok mutlu ettiler.
![]()
arkadaşlar bende bir fenerbahçeli olarak çoooook mutluyum izmirde yaşadım o mutluluğu inanırmısınız deyfit in golünden sonra sevincve sıkıntıdan gözlerim doldu maç gidiyordu nerdeyse bu arada bizimle yarışan tüm rakiplere bundan sonra küfürsüz (bjk) özellikle iyi sezonlar avrupada başarılar dileğiyle.
şampiyonu tebrik ediyoruz darısı seneye inşallah...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri