REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Katılımcı sayısı
556. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Buluyorum

40 7.19%
  • Olumsuz Buluyorum

516 92.81%
Sayfa 15/28 İlkİlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon
273 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Turk Telekomun indirdik dedigi fiyatlandırmasını nasıl buluyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz türk vatandaşları ütüle ütüle ütülmeye alıştık artık telekomun indirdiği ne ise anlamış değilim her ay 15-17 ytl gelirken son iki aydır 39.5 bir 36 da bir ödedim hattıma giriyorlar sanıp telekoma gittim şehir içi ayrıntılı faturada vermiyorlar en iyisi standart hatta geçtim bıraktım böyle gelmeye devam aderse görüşmeye kapattıracağım cep telefonu bunlardan daha ucuz inanın.....hele türkcell'in şu nar meselese hepsinden iyi doysıya konuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bunlar insanın gözünü boyuyorlar şehirler arasını şehir içi ile aynı yaptık diyolar doğru sehir içi fiyatını şehirler arası fiyatına yükseltirseniz tabiki aynı olur ucuzlama değil zam yapıyorlar bu milletide enayi yerine koyuyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede 2 adet tlf var 2 sinide kapatmayı düşünüyorum..ama ADSL var onu kullanırsam tekrar hatı bırakmak zorundayım..Türkiye'de soyan soyana bir kaç yıl önce degişik isimler altında türkiye'nin kalkınması ve borçtan kurtulması ve enflasyonun düşmesi için sözde alınan tedbirler tedbirden çıkarılıp zorunlu hale getirildi..telefon görüşme ücreti 20 ytl fon ve vergiler 10 ytl böyle vatandaşı keriz yerine koyan hiç bir ülke yoktur..olanda malesef Türkiye'dir.
    Hepinizi selamlıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

indirme böyle olursa bindirme nasıl olur acaba.eskiden ttelekom reklamı olmazdı.şimdi bol bol reklamları izliyoruz,ama sonuçta ucu gene bize dokunuyo.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:46: aynen vatandaşın sırtından geçiniyorlar böyle rezillik olmaz türkiyede nasıl enflasuon düşüyo anlamıyorum konuşmak gümüşse sessiz kalmak altın bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

indirdik indirdik diye bindiriyolarlar (burdan bi arkadaştan duydum güzel söz valla)
    Konu MusaKa92 tarafından (15-05-2007 Saat 20:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizler hiç inen bir şey gördünüzmü TÜRKİYE'DE normalde 27 ytl yi geçmeyen faturam 45 ytl geldi bayağı indirim yapmışlar aferin tayyib'in adamlarına

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Onların indirdik dedikleri aslında bindirdikleri. Onun için iptal edeceğim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

indirim mi?yoksa bindirim mi? herhalde koyun sürüsünden farksız olan bizlerle dalga geçiyorlar..vah zavallı türk halkı vah...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gelirinin yaklaşık %80 'ni tedarik ettiği şehiriçi görüşmeye yapılan zam oranı %25 civarındadır.Gelirinin % 20lik kısmındaki şehirler arası ve milletler arası konuşma ücretlerinde yüzde 50 lere varan indirim yapmıştır.TT nin indirim dediği yeni tarifesi neticesinde ki karının çok büyük olacağı tahmin ediliyor.
    Ayrıca ADSL kullanıcıları telefonlarını kullanmasalar bile yeni yapılan fiyat ayarlaması yüzünden internet erişimlerini zamlı kullanmak zorunda kalıyorlar.
    Önemli bir noktada sadece ADSL kullanılabilinir.Telefon ihtiyaçları olmayanlar telefonlarını iptal ettirip sadece ADSL alabilirler.Fakat bunun için uğraşmak lazım

Sayfa 15/28 İlkİlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri