Bu iş enfilasyona benziyor. Düştü diyorlar, aylık harcama kalemlerim aynı olnasına rağmen geçen yıla göre nerdeyse %50 fazla geliyor kredi kartım.
ADSL bağlı olmasa ben de iptal ettireceğim ev telefonumu.
Olumlu Buluyorum
Olumsuz Buluyorum
Bu iş enfilasyona benziyor. Düştü diyorlar, aylık harcama kalemlerim aynı olnasına rağmen geçen yıla göre nerdeyse %50 fazla geliyor kredi kartım.
ADSL bağlı olmasa ben de iptal ettireceğim ev telefonumu.
İndirip bindirme dedikleri bu olsa gerek.Kazıkkk.
Hiç bir indirim yok. Hatta "Bindirim" var. Millet telefon faturalarını görünce Kalp krizi geçirmekten kendini zor engelliyor. bu mu indirim?
![]()
Ben şahsi olarak indirim yapıldığına inanmıyorum, yanlız şunuda göz ardı etmemek gerekiyor, devletin; halkın üzerinde kabus gibi inen vergilendirme düzenini bir gözden geçirmesi gerekiyor. Özel iletişim V. + KDV uygulamalarından ve yüksek ölçütlerdeki vergilendirmelerden bıktık artık.Saygılarımla...
![]()
bana 32 ytl fatura geldi 16 ytl konuşma gerisi vergi cardcurd sabıt hattıda nerdeyse kullanmıyorum hattımı enkısa zamanda kapatacam
bence telekomda indirim değil bindirim var ....
telekomun indirim sözünü ciddi bülmuyorum.gelişmiş ülke olmaktan bahsediliyor o denilen ülkelerde sembolik yok denilecek kadar az olduğunu düşünüyorum.bizim ülkemizde maalasef kelime oyunundan başka bişey değil.faturalar hep aynı.
Şayet internet olayım olmasa bugün tlf hattımı kapatırım. Resmen enayi yerine konuluyoruz. Ne olursa olsun diğer operatörlerede sabit tlf. uygulamasının önü açılmalı.Aslında daha söylüycek çok söz var ama ceremeye verecek para yok. Tüm forum yönetici ve üyelere saygılar.
kazık yemeye o kadar alıştıkki
indirim yapacakları yere bütün parayı cem yılmaza verip insanlarla dalga geçiyorlar
özel olarak milleti düzsünler diye dışardan tutup getirdiler gelin biz düzdük birazda siz düzün neymiş özelleştirilmiş hoşt ulan bari düzdüreceksiniz kendi devletimiz düzsün hiç olmassa vergilerimiz kendi ülkemiz için harcanır ?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri